Zonnepanelen voor bedrijf

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen voor bedrijf: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op een loods in Genk
Dit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
Zonnepanelen op dak met profielplaten (dak van loods) plaatsen
Eigenaars, wij hebben een dak met profielplaten (betreft het dak van onze loods), wij kennen de grootte van ons dak niet precies, dit zou voor ons bedrijf zijn.
Prijsopgave installatie zonnepanelen voor een bedrijfgebouw in Ronse
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepaneln op een hofodgebouw. Dit is een roofing gebouw. +- 550m² met wel lichthkoepels. Gebouw van 2 jaar oud.
zonnepanelen voor een woning in Hulsbeek
We zoeken een offerte voor het verbruik van z'on 8000kw voor zowel verbruik van bedrijf en privé. Plaatsing op een loods van 15x20 grondoppervlakte. Daarnaast is nog een loods die iets groter is.
Zonnepanelen te Nieuwpoort
Als eigenaar van een nieuwbouw bunglow zoeken wij zonnepanelen. Wij zullen hier wonen met 6 personen. Kan u ons bellen voor een afspraak. Er is reeds een dak aanwezig.
zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Mol
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een bedrijf. Hier is een verbruik van 800-900€ per maand. Plaatsing op het dak van het hoofdgebouw zelf . Dit is een dakpannen dak .
zonnepanelen voor een woning in Knokke Heist
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een bedrijfsgebouw. Dit is voor een verbruik van industrieel gebruik. Plaatsing op een loods met showroom. Geen schaduwplekken. Dit is een nieuwbouw gebouw van 2016.
zonnepanelen voor een woning in Lint
Dit is voor een woning en kantoor. Verbruik van +- 17.000kw per jaar. Plaatsing mogelijk op een roofing dak van +- 400m².
zonnepanelen voor een woning in Mol
We gaan de zonnepanelen gebruiken voor een bedrijf met kantoor en privaat gebruik. Hoeveel dit is heb ik geen idee. Dit is een nieuw pand waarvan de bouw begonnen is in 2012. Plaatsing op een roofing dak van het hoofgebouw.
zonnepanelen voor een bedrijf in Bekkevoort
Dit is voor een landbouwbedrijf. Momenteel hebben we reeds zonnepanelen maar omdat de productie is verhoogd zoeken nu een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuw gebouw . Nu heb ik voor 1350kw piek dit wens ik te verdubbelen. De nieuwe stalling wordt in februari gezet. Dit is een nieuw dak dak er komt in golfplaten, ik schat zo'n 62m op 17m breed grondoppervlakte. Plaatsing voor na de zomer.
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Wetteren
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op het bedrijfsgebouw. We hebben een plat dak van ongeveer 5000m2 waar voorlig nog roofing opligt. We zijn van plan om voor of samen met de instalatie van de zonnepanelen deze te laten vervangen door epdm rubber. Op het dak zijn er wel wat schaduwplekken door bomen en een hoogteverschil in het dak, een deel op 9m en een ander deel op 12m. Ook staan er enkele condensators op van koelkasten. Ons huidig verbruik is ongeveer 1.000.000kw. U kunt een afspraak maken via mij. De offertes zullen dan ter studie worden voorgelegd aan de directie.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kruibeke
We wensen graag een prijsvergelijking maken voor de plaatsing van zonnepanelen op een nieuw gebouw dat we hebben aangekocht. Hier zijn twee daken, een vlak dak in roofing en een schuin dak in golfplaten. Te samen zijn deze goed voor zo'n 1200m2. Ik wens hier voldoende panelen op te plaatsen om mijn bedrijf volledig op zonne-energie te laten draaien. We zijn actief in de transport-sector.
Zonnepanelen voor een woning in Vilvoorde
De achterkant van onze woning is gericht naar het westen, de voorkant naar het oosten. Omdat we op beide plaatsen nogal veel veluxen hebben hebben we slechts twee maal 5x2m. Het is een open bebouwing dus we hebben geen last van bomen of dergelijke. Momenteel betalen we 170€ per maand aan energie. Voor een gezin met 3 mensen in een redelijk goed geïsoleerde woning.
offerte voor zonnepanelen te Zemst
Ons hellend dak heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m² en is naar het zuiden gericht. We verbruiken ongeveer 15000KWh aan elektriciteit op jaarbasis. graag een offerte van zonnepanelen.
zonnepanelen voor een horecazaak in Drongen
Het dak is gemaakt in roofing en heeft behalve een dankkoepel geen noemenswaardige hindernissen voor de zonnepanelen. Ik betaal momenteel 650€ per maand aan energie, gas en elektriciteit. Ik heb een horecazaak en ben 5 op de 7 dagen open.
Zonnepanelen voor een woning in Geluwe
Het dak zal een totale oppervlakte hebben van ongeveer 35m2. We zijn gericht naar het zuidwesten en hebben het dak recent nog geïsoleerd. In totaal leven we met 7 mensen hier
Zonnepanelen voor een woning in Adinkerke
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Enkel voor het elektriciteitsverbruik. We hebben 2 hellende daken waar de zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Bedankt voor de offerte.
zonnepanelen voor op een plat dak, Antwerpen
Begin november hebben we een verbouwing gepland. We zouden graag hierop aansluitend zonnepanelen willen installeren. Het gaat hier om een gaaf plat dak.
Zonnepanelen voor een woning/praktijk in Vlierzele.
Ik heb een praktijk in mijn woning. Ik had graag wat inlichtingen gehad over het plaatsen van zonnepanelen. Wat is de voordeel als ik de zonnepanelen plaats? Hoeveel kunnen er geplaatst worden? Graag een afspraak met een leverancier. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Oost-Vlaanderen.
Ik begin in decmber/januarie aan grote verbouwingswerken. Het dak is niet naar het zuiden gericht maar ik heb wel een groot stuk weiland. Dit stuk land ligt zeer dicht bij mijn huis en is bijna volledig open.
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Antwerpen
Wij zijn actief in de stalen bouw industrie en zouden invm ons energiedossier graag zonnepanelen willen plaatsen. Het gaat hier over een groot plat dak met enkel aan de zijkant een kleinde schoorsteen.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een offerte ontvangen van zonnepanelen. Het bedrijfsgebouw heeft een 100m²-500m² beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een plat dak.
Zonnepanelen voor een dak met veluxramen, Antwerpen
Ik heb enkele veluxramen in mijn dak zitten, 2 grote en 1 kleine. Daarom dat ik even zou willen nakijken of het rendabel is voor mij om zonnepanelen te laten plaatsen.
Demande de devis pour l'installation de panneaux photovoltaïques
Devis gratuit pour la pose de panneaux solaires photovoltaïques, ainsi que des renseignements complémentaires, ce pour un dépôt commerciale. Il s'agit d'équiper deux toitures. Nous aimerions savoir quel est le rendement d'un panneau solaire? Quel garanties prévoyez-vous sur l'ensemble du système? Quels sont vos prix et vos conditions? D'avance merci

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen