Interieurrenovatie: steek je interieur in een nieuw kleedje

Is je badkamer, keuken of woonkamer volledig verouderd? Wens je het interieur van jouw volledige woning weer in te richten? Onze interieurspecialisten helpen jou met de juiste oplossing binnen jouw budget.

Verhoog de waarde van jouw woning
Een pas vernieuwde interieur zal de waarde van je woning flink laten stijgen.
Verhoog je woonkwaliteit
Van een verouderd interieur naar een strak en modern design, wie wordt hier nu niet gelukkig van.
Een interieur op maat van elk budget
Vraag advies aan onze interieurspecialisten. Zij helpen je jouw droominterieur te realiseren zonder jouw budget te overschrijden.
Snel naar: Voordelen interieurrenovatie | Huidige interieurtrends | Prijs interieurrenovatie  | FAQ

interieurrenovatie-page.jpg

Kiezen voor interieurrenovatie is kiezen voor jezelf

Je woning (en bijgevolg ook je interieur) is een verlengstuk van je eigen persoonlijkheid. Aangezien je elke dag van je leven in je huis moet doorbrengen, wil je toch dat het interieur ervan up to standard is? Het is de bedoeling dat je blij wordt van de ruimte waarin je je bevindt. Is dat op dit moment nog niet volledig het geval? Overweeg dan interieurrenovatie, en geef je eigen leven een nieuwe boost.

De volgende argumenten geven je vast een duwtje in de goede richting:

1. De verkoopswaarde van je woning schiet de lucht in

Wanneer je beslist om de woning te verkopen, speelt het renovatiekarakter ervan een grote rol in de prijsbepaling. Werd de woning nog recent gerenoveerd en is het interieur een spiegel van de stijl van vandaag, dan zal de waarde van je woning exponentieel toenemen. Omwille van die reden zullen potentiële kopers jouw zoekertje op de immowebsite onmiddellijk naar hun favorieten slepen. Nieuw is aantrekkelijk!

2. Word zelf blij van je eigen woonervaring

Er is een reden waarom Feng Shui over de hele wereld zo sterk wordt gepraktiseerd. Feng Shui is een oude Chinese kunst die meent dat je altijd op zoek moet gaan naar een harmonie tussen jezelf en de plek waarin je je bevindt. Jouw gevoelens en emoties zouden rechtstreeks afhankelijk zijn van hoe de wereld rondom jou eruit ziet. Ligt je slaapkamer er rommelig bij, dan zal het moeilijk zijn om een gevoel van rust op te roepen.

Bestaat jouw woonkamer enkel uit een zetel en een televisie, dan voel je je waarschijnlijk vaker leeg en alleen. Wie kiest voor interieurrenovatie, slaat de hele boel om. Jij beslist waar je blij van wordt, de interieurspecialisten doen de rest. Binnen de kortste keren worden alle familiefeestjes bij jou thuis gegeven, gewoon omdat je er zo trots op bent!

3. Bepaal zelf het budget

In tegenstelling tot met andere renovatiewerken, ben jij bij interieurrenovatie de budgetbepaler. Een voorbeeld: wie ervoor kiest om zijn dak te laten renoveren, moet langsgaan bij een dakwerker om een offerte op te laten maken voor zijn hypothetische diensten. De dakwerker bepaalt hoeveel je zal betalen voor de renovatiewerken. Bij interieurrenovatie daarentegen stel jij die grenzen zelf en moeten de specialisten binnen die grenzen proberen om jouw interieurdromen te realiseren.

Geïnteresseerd? Neem contact op met een aantal specialisten binnen ons netwerk via onze gratis offertedienst.

De huidige trends in interieurrenovatie

Weet je dat je iets aan je interieur wil doen, maar heb je nog geen idee van hoe je het wil aanpakken? Wij hebben voor jou de laatste trends in interieurrenovatie gespot

De tijd dat de keuken veilig verstopt zat tussen vier muren, ver weg van het zicht van het bezoek dat in de woonkamer in de zetel zit, is al lang voorbij. Vandaag de dag mag de keuken gezien worden! Vaak neemt ze zelfs een nog prominentere plaats in dan de woonkamer dat als leefruimte doet. Breek je muren open en maak je keuken een verlengstuk van de woonkamer. Gezelligheid troef! Bovendien is men in de moderne wereld nu heel into textuur. Een onregelmatig tafelblad, een speciale spatwand, … uniformiteit is niet meer van deze tijd. Mooi, dat wel, maar is het ook praktisch? Dat is aan jou om uit te vissen.

De badkamer is geen plek meer voor een snel wasje. Vandaag is de badkamer een plek geworden om tot rust te komen. Ontspanning staat centraal. Bij interieurrenovatie van de badkamer denken we bijvoorbeeld aan gedempte sfeerlichten, ingebouwde boxen voor zachte muziek en een heerlijke inloopregendouche. Functioneel en relaxerend tegelijkertijd!

Terwijl we de slaapkamer vroeger vol zouden proppen met zware kasten en dressoirs om alle kleren in te verstoppen, is dat nu niet meer het geval. De opbergruimte moet zo onzichtbaar mogelijk zijn, zonder volledig afwezig te zijn. In de slaapkamer van vandaag krijgt het bed de spotlight. Wie ’s ochtends zijn ogen opendoet, doet dat vanaf nu in een oase van rust en netheid.

Als je dan toch bezig bent met interieurrenovatie, maak je er beter het beste van. Een dressing is de droom van elke vrouw. Ingebouwde kasten, lades, haakjes, … een plek voor elk paar sokken, al je sjaaltjes, al je jurken en hemden. Alles verzameld op 1 plek. Functionaliteit ten top!

De prijs van interieurrenovatie: jij beslist!

Zoals daarnet al vermeld, is er op interieurrenovatie geen prijs te kleven. Jij bent diegene die het budget bepaalt. Het mooie van interieurrenovatie is dat er met elk budget, hoe groot of hoe klein ook, wonderen te verrichten zijn. Goedkoop staat niet noodzakelijk gelijk aan lelijk! Benieuwd naar welke transformaties er in jouw woning mogelijk zijn? Neem contact op met enkele vakmannen uit jouw buurt via onze offertedienst.

VRAAG GRATIS OFFERTES AAN

Interrieurrenovatie offertes

Wil je je interieur wat opfleuren? Wij brengen jou in contact met de beste interieurspecialisten in jouw regio.

Vergelijk gratis en vrijblijvend hun offertes en bespaar tot 30%

Vergelijk en bespaar

testimonial_interior.jpg

qte1.png

Sinds ik beroep heb gedaan op Bobex voor een interieurrenovatie van onze woning, voelt het alsof we naar een nieuwe plek verhuisd zijn. Heerlijk! Ik had nooit verwacht dat dit mogelijk was binnen ons gelimiteerde budget.

A. Leyers uit Ninove

qte2.png

Veelgestelde vragen over interieurrenovatie

Natuurlijk! Jij hebt de touwtjes in handen. Het internet staat boordevol interieurideeën. Stel ze eens voor aan de specialist waarmee je in zee wil gaan. Hij gaat voor jou op zoek naar dé interieuroplossing volgens jouw budget en wensen.

Dat kunnen we je niet met zekerheid zeggen. Alles is afhankelijk van welke werken je uitvoert en welke materialen je ervoor gebruikt. Stijgen zal het sowieso! Doe indien gewenst beroep op een specialist om in te schatten of de investering in interieurrenovatie de moeite waard is.


Wens je jouw interieur te renoveren?

Vergelijk gratis offertes

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk ruimtes, kamers of onderdelen wenst u te laten renoveren?
2*. Welke vakmannen denkt u nodig te hebben?
3*. Wat is uw geschatte budget voor de renovatiewerken?
4*. Wanneer wenst u van start te gaan met uw project?
5. Projectomschrijving
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Bedrijven voor Interieurrenovatie