Zonnepanelen offerte

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen offerte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op leien dak | Roeselare
Ik zou graag zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met leien. De woning is 30 jaar oud, maar het dak is 12 jaar geleden vervangen en vernieuwd.
Zonnepanelen op dak met sandwichpanelen | Lauwe
Ik zoek zonnepanelen voor op een hellend dak. Het is gericht op het zuiden en bestaat uit dakpannen, maar die worden binnenkort wel vervangen door sandwichpanelen. Ik ben het best bereikbaar vanaf 17u.
Zonnepanelen op hellend dak - regio Wetteren
Ik zou graag zonnepanelen leggen en ben op zoek naar een goede prijs. Het is voor op ons hellend dak, dat in 2005 gerenoveerd is.
zonnepanelen voor een woning in Vilvoorde
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor de installatie van zonnepanelen voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Op ons hellend dak hebben wij dakpannen. Tweede opties zijn de magazijnen van roofing. Wij hebben geen dakvensters of andere constructies op ons dak. Wij verbruiken 8000-9000kW elektriciteit. Woning van 1992 volledige geïsoleerd.
Zonnepanelen voor pannendak in Kapellen
Graag zou ik offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een geïsoleerd pannendak. De woning is gebouwd in de jaren 90.
Zonnepanelen op geïsoleerd pannendak in Duffel
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak Dit is een pannendak. Woning is gebouwd in 1998. Isolatie en onderdak zijn reeds voorzien.
zonnepanelen voor een woning in Dilbeek
We zouden de zonnepanelen wensen te plaatsen op een hellend dak van een losstaand bijgebouw. Dit is een dak in deels steeldekplaten en deels dakplaten. Dit op zo'n 10m van de woning.
zonnepanelen voor een woning in Erpe-mere
We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen . De beste mogelijkheid is een hellend dak in dakpannen waar reeds onderdak en isolatie zijn voorzien. Oppervlakte en oriëntatie zouden wel nog moeten worden nagekeken. Woning origineel van de jaren 80 maar is wel recent volledig vernieuwd.
zonnepanelen voor een woning in Nijlen
Ik zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een aangebouwd plat dak. Houtbouw met een roofing dak. Woning van 1980 maar het dak is iets jonger. +- 50m².
zonnepanelen voor een woning in Lochristi
Ik zou de zonnepanelen wensen te plaatsen op een carport. Deze wordt gebouwd binnen een maand. Op deze carport komen tegelpannen. Deze staat aan de zuidkant. Woning is recnet geplaatst.
zonnepanelen voor een woning in Balen
Ik wens de panelen te plaatsen op een hellend dak van onze woning. De woning is aan de voorkant zuidelijk gericht. Woning van 1993 en heeft nog de orginel dakpannen. Isolatie is reeds voorzien.
Zonnepanelen op leien dak in Denderleeuw
Zonnepanelen Op een hellend dak. Dit is een dak in leien dak. Dit is een gebouw van 1980. Leien zijn wel vervangen twee jaar geleden vernieuwd. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. Achterkant is zuid gericht.
zonnepanelen voor een woning in Gever
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak . Dit is een dak met leien. Een jaar of twee geleden is er reeds een offerte gemaakt. Hier moesten toen wel leien worden weggehaald. Geen idee van oppervlakte of oriëntatie. Woning van 1979 , geen idee van type leien.
Zonnepanelen te Ruiselede
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het huishouden bestaat uit 4 personen. De woning is volledig vernieuwd 12 jaar geleden.
zonnepanelen voor een woning in Beerse
zonnepanelen te plaatsen op een nieuwbouw. project van 4 appartementen. Ik heb een appartement met aan de achterkant een garage. Momenteel een persoon maar uitbreiding is mogelijk.
Zonnepanelen te Zottegem
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is gebouwd in 2010.
Zonnepanelen te Maldegem
Zonnepanelen op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuidwesten. Het is een studentenhuis.
zonnepanelen voor een woning in pollinkhove
Dit is voor een landbouwbedrijf. Bedoeling is deze panelen te plaatsen op een zuid gerichte loods. De jongste loods is een jaar oud en bestaat uit ide panelen el een tweede mogelijkheden is voor zonnepanelen op eternietplaten.
Installatie zonnepanelen hellend dak in Lommel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. De precieze oppervlakte kennen we echter niet. De achterkant van het dak is gericht naar het zuidwesten. De woning werd in de jaren '70 gebouwd maar werd 20 jaar geleden volledig gerenoveerd.
Zonnepanelen op hellend dak met schouw en kruis
We hebben een dak met dakpannen van 45°. Kruisdak met zuidelijk oriëntatie. Centraal staat er een schouw. Isolatie en onderdak is reeds voorzien. Na 17u contacteren .
Dakpannen op geïsoleerd hellend dak met dakpannen
We willen zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met dakpannen. We zijn hier komen woning in 1987. Dak is reeds geïsoleerd. Graag een goede offerte.
zonnepanelen voor een woning in Hofstade
Ik heb zowel de mogelijkheden voor een hellend als plat dak zonnepanelen te plaatsen. Woning van 12-13 jaar oud. Dakpannen dak en een een plat dak in roofing. Er komt wel een jacuzzi bij waardoor verbruik zal stijgen.
zonnepanelen voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen te plaatsen op een carport los van de woning. Ik vermoed een roofing dak. 12x5m.
zonnepanelen voor een woning in Bazel
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met tegelpannen. Dak is 25 jaar geleden geplaatst. Onderdak is reeds voorzien alsook oriëntatie.
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Plaatsing op een hellend dak met leien. Woning is onlangs vernieuwd maar de originele bouw is van de jaren 30. Geen idee van oppervlakte en oriëntatie zijn nog niet nagemeten.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.