Zonnepanelen leien dak

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen leien dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
Zonnepanelen | Piramidedak | Londerzeel
Ik ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Mijn dak is een piramidedak, bedekt met leien en naar het zuid-westen gericht. Het huis werd gebouwd in 1988 en het dak is sindsdien niet gerenoveerd.
Kan ik zonnepanelen plaatsen op leien dakpannen?
Ik ben op zoek naar zonnepanelen, aangezien we een zeer hoog verbruik hebben (7.500 kWh). Het is voor een zadeldak dat naar het zuid-westen gericht is. De dakpannen zijn leien, is dat een probleem?
Zonnepanelen voor een hellend leiendak in Dendermonde
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Ik heb een hellend leiendak, zuid-oost gericht en heb een verbruik van 7200 kWh. Het huis is van 2008.
Zuidelijk gericht dak met natuurleien | Ideaal voor zonnepanelen?
Ik zou graag zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Het dak heeft een zuid-oostelijke oriëntatie, maar er liggen wel natuurleien op. Is mijn dak dan geschikt voor zonnepanelen?
Zonnepanelen op leien dak | Roeselare
Ik zou graag zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met leien. De woning is 30 jaar oud, maar het dak is 12 jaar geleden vervangen en vernieuwd.
Zonnepanelen op dak met leien in Wichelen
Ik zou zonnepanelen laten installeren. Het is voor op een hellend leiendak (is wel niet zuidgericht). Het moet in het verbruik van 2 personen voorzien.
Zonnepanelen op hellend leiendak in Aartselaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Het gaat om een hellend leiendak, zuidgericht. Het huis werd gebouwd in 1999.
zonnepanelen voor een woning in Huldenberg
zonnepanelen eventueel te plaatsen op een hellend dak. Dit is leien dak . Op sommige plaatsen is reeds isolatie voorzien. Geen idee van de oriëntatie of oppervlakte. Gebouw van de jaren 80 maar leien zijn vernieuwd zo'n 15 jaar terug.
Aanvraag zonnepanelen te Ravels
Eigenaars, hellend dak met leien, wij kennen de grootte niet precies, wij hebben 3 dakvensters in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
zonnepanelen voor een woning in Temse
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een zonnepanelen, 8 op garage en een tiental op een hellend dak. Dit is voor zo'n 4500kw. Dit is een leien dak van de jaren 50. Geen idee van het type leien.
zonnepanelen voor een woning in Glabbeek
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een dak met leien. Woning van 1950 dus er bestaat wel een kans dat er absestleien zijn. 10x11m grondoppervlakte. De voorkant is wel zuidoost gericht.
zonnepanelen voor een woning in Mortsel
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen voor een woning waar we eind juni gaan inwonen. We hebben nu we al de sleutel. Momenteel een leien dak van 1947 maar we wensen de panelen liever te plaatsen op een garge en een plat dak van een bijgebouw in roofing.
Aanvraag zonnepanelen te schoten
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leipannen. In ons dak hebben wij ook 1 dakkapel en 2 dakvensters. Wij kennen de grootte niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 5 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Genk
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellen dak met leien. Op ons dak hebben wij 3 dakvensters. Wij kennen de grootte van het dak niet. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag zonnepanelen te moorsel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 2dakvensters. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlakte. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Meise
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leien. Wij hebben 3 dakvensters op ons dak, maar kennen de grootte van het dak niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag Zonnepanelen te Diest
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak waarop leien liggen. Ons dak meet +/- 100m² in oppervlak, en hierin hebben wij ook 2 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag Zonnepanelen te Begijnendijk
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien. Op ons dak hebben wij geen dakvensters of andere obstakels. De totale dakoppervlakte is +/- 60m² (2 daken van elk 30m²). Wij zijn eigenaars van deze woonst en verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Zottegem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien en 2 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen en zijn eigenaars van de woonst. Het dak meet max. 100m².

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen