Zonnepanelen hellend dak

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen hellend dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op zuidgericht dak in Wingene
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Dit is voor 2 personen (alles op elektrische verwarming), bouwjaar 1965.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een hellend leiendak in Dendermonde
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Ik heb een hellend leiendak, zuid-oost gericht en heb een verbruik van 7200 kWh. Het huis is van 2008.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen bij elektrische verwarming te Brecht
Zonnepanelen op een hellend dak. Het is een huishouden van 1 persoon, maar ik heb een groot verbruik doordat ik elektrisch verwarm. Ik zit op 12000 kWh per jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepaneelinstallatie (zuid-oosten) in Nieuwerkerken
Wij wensen zonnepanelen op ons hellend dak, gericht naar het zuid-oosten. Het dak heeft een helling van 20 graden. Het huishouden bestaat uit 2 personen, maar we hebben een verbruik van 3750 kWh.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor elektrische verwarming Kruishoutem
Ik verwarm elektrisch daardoor heb ik een verbruik van 6000 kWh per jaar. Dit ondanks het huishouden bestaat uit 1 persoon. Het dak heeft een helling van 35.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen hellend dak te Herselt
We ontvangen graag offertes voor zonnepanelen op een dak gericht naar het zuiden. Het gaat om een verbruik van 4750 kWh. Het dak heeft een helling van 35 graden. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Mariakerke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een combinatie van een hellend dak met dakpannen en een bijgebouw met een plat dak aan de zuidkant. Woning van de jaren 60 met de originele daken maar wel geïsoleerd. bellen na 17u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Extra zonnepanelen op hellend dak (Bredene)
Wij hebben op dit moment al zonnepanelen. Dit is op een hellend dak. Wij zouden er meer willen bijleggen. De woning is gebouwd in 1980.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op frans dak te Damme
Het dak is in Franse stijl. Het is in 4 stukken, dus zowel hellend als plat. Ongeveer +/-40 m² per kant. Het is zuid gericht. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op pannendak in Brasschaat
We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Woning van de jaren 50 maar vorig jaar vervangen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op gerestaureerd dak plaatsen
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak . Dit is een dakpannen dak. Woning van de jaren 30 maar is gerestaureerd in de jaren 90.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op hellend dak - regio Wetteren
Ik zou graag zonnepanelen leggen en ben op zoek naar een goede prijs. Het is voor op ons hellend dak, dat in 2005 gerenoveerd is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak (Herzele)
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van 1950. Het gaat om een hellend dak met dakpannen dat drie maanden geleden vernieuwd werd, ongeveer 36 m² per dakhelft. Het dak is bovendien geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwe woning in Zele
Ik zoek offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Dit is voor een recent aangekochte woning. Ik heb momenteel nog geen sleutel maar ik kan wel reeds binnen.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak, Zoersel
We wensen zonnepanelen te plaatsen op een woning van 25 jaar oud. Het dak is nooit vernieuwd. Momenteel hebben we een verbruik van rond de 10.000 kW, maar ik ben van plan elektrische verwarming bij te plaatsen, waardoor verbruik naar boven zal gaan.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op een huis in Stekene
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op het hellend dak van onze woning. Het dak bestaat uit dakpannen. De woning dateert van de jaren 30. Maar de dakpannen werden wel volledig vernieuwd zo'n 13-14 jaar geleden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Humbeek
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak, bestaande uit dakpannen. Het gaat om een zeer oude woning die volledige gerenoveerd is in de jaren 70. Het dak is reeds voorzien van isolatie en een onderdak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op praktijk / woning te Lennik
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning/praktijk.
Hellend pannendak en zuidwest gericht met 3 veluxen, +3500 kwh, huis van 2000.
Ik wil ze zeker dit jaar nog plaatsen.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een hellend dak - Humbeek
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op ons dak. Dit is een hellend dak met dakpannen. Onze woning werd gebouwd in 1953 maar werd volledig gerenoveerd in 2016. Toen is ook dak vervangen en voorzien van een onderdak en dakisolatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor woning en bijgebouw | Lokeren
We zoeken zonnepanelen voor ons hellend dak en voor het platte dak van een bijgebouw. Het gaat om een heel oude woning die 10 jaar geleden werd gerenoveerd. Het platte dak is een houtskeletbouw met sandwichpanelen, het hellend dak bestaat uit stenen dakpannen en is geïsoleerd. De plaatsing zou voor het najaar zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor hellend dak in Ronse
Voor een hellend dak met dakpannen zijn we op zoek naar zonnepanelen. Het gaat om een woning in aanbouw. We zijn momenteel bezig met de elektriciteits- en afwerkingswerken. We hebben een huishouden van 2 volwassenen en 2 kinderen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op hellend leiendak in Aartselaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Het gaat om een hellend leiendak, zuidgericht. Het huis werd gebouwd in 1999.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op schuur met golfplaten van boerderij plaatsen
We willen zonnepanelen op de schuur plaatsen (hellend dak met golfplaten). Het is de schuur van onze boerderij, er zijn geen dakvensters of dakkapellen in het dak. Er is plaats voor 62 zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen op hellend dak in Sint-Kruis-Winkel
Voor mijn woning wens ik nieuwe fotovoltaïsche zonnenpanelen te installeren. Op het dak is één dakvenster aanwezig. Graag ontvangen we offertes van specialisten in de regio van Sint-Kruis-Winkel.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen