Zonnepaneelinstallatie

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepaneelinstallatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Installatie zonnepanelen te Kapellen
Ik ben op zoek naar bedrijf voor de installatie van zonnepanelen. Het dak is zuid-westelijk gericht en heeft dakpannen. Het is voor een gezin van 4 personen.
Zonnepanelen op een hellend dak
Ik wens zonnepanelen op een hellend dak, oppervlakte 200 m². Energieverbruik per jaar is 5800 kWh.
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen op zuidelijk gericht dak
Ik ben op zoek naar zonnepanelen. Mijn dak is zuidelijk gericht met een helling van 35° en is reeds geïsoleerd. Ons verbruik schommelt rond de 5000kw.
Zonnepanelen op een bungalow in Deinze
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn bungalow. Die heeft een hellend dak dat deels zuidgericht is. De keuze voor de zonnepaneelinstallatie hangt natuurlijk ook af van de prijs.
Zonnepaneelinstallatie (zuid-oosten) in Nieuwerkerken
Wij wensen zonnepanelen op ons hellend dak, gericht naar het zuid-oosten. Het dak heeft een helling van 20 graden. Het huishouden bestaat uit 2 personen, maar we hebben een verbruik van 3750 kWh.
Zonnepanelen hellend dak te Herselt
We ontvangen graag offertes voor zonnepanelen op een dak gericht naar het zuiden. Het gaat om een verbruik van 4750 kWh. Het dak heeft een helling van 35 graden. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen op mijn huis of carport | Hoboken
Ik wil zonnepanelen, maar ik weet nog niet waar ik ze ga leggen: op mijn woning of op de carport. Het aantal panelen hangt af van ons verbruik, we zijn met z'n tweeën.
Zonnepaneelinstallatie op EPDM plat dak | Herzele
Wij hebben een zeer hoog verbruik (17.000 kw) door ons zwembad. Daarom is een zonnepaneelinstallatie nodig. Momenteel hebben we reeds twee offertes, maar we willen extra vergelijken. De zonnepanelen moeten op een EPDM rubberen dak komen.
Zonnepanelen op nieuwbouw | provincie Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak van een nieuwbouw van 2 jaar oud.
Zonnepanelen plaatsen op een bijgebouw (woning in Zonhoven)
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een houtberging van ijzeren industrieplaten. Deze berging staat achteraan de woning, dit is de zuidkant van de woning. De oppervlakte van het dak is zo'n 40 à 45 m².
Zonnepanelen op woning of garage - Vilvoorde
We zouden de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze woning zelf (met dakpannen). Of op het platte dak van onze garage die los staat van de woning. De woning is 12 jaar oud.
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak (Herzele)
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van 1950. Het gaat om een hellend dak met dakpannen dat drie maanden geleden vernieuwd werd, ongeveer 36 m² per dakhelft. Het dak is bovendien geïsoleerd.
Zonnepanelen voor een woning in Humbeek
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak, bestaande uit dakpannen. Het gaat om een zeer oude woning die volledige gerenoveerd is in de jaren 70. Het dak is reeds voorzien van isolatie en een onderdak.
Zonnepanelen voor een weide in Neerpelt
Ik wil offertes vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een weide die zich op zo'n 60 m van de woning bevindt. De woning is een oude boerderij van de jaren 30, maar werd volledig vernieuwd. Ik wens voor zeker 10.000 kW aan zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen voor een appartement in Mechelen
We willen zonnepanelen op een hellend dak van een appartement plaatsen. Ik wens dit voorstel voor te leggen aan de bewonersvergadering. Daarom zoek ik hiervoor een prijsoffertes. Het gebouw dateert van 1992 en heeft een dakpannen dak.
Zonnepanelen op een garage | Hasselt
Ik zou zonnepanelen willen plaatsen op een plat dak van een losstaande garage. Deze wordt momenteel nog gebouwd maar zal binnen 3 à 4 weken klaar zijn. Het wordt waarschijnlijk een epdm rubber dak. Ik schat op zo'n 4 m afstand van de woning.
Offerte voor zonnepanelen op dak met ijzeren platen
Wij wonen in Kapelle-op-den-Bos en zouden graag zonnepanelen plaatsen. Ons dak is een beetje speciaal, want het is bedekt met ijzeren platen. Vormt dit geen probleem? Het dakoppervlak bedraagt 100 m².
Zonnepanelen voor woning en bijgebouw | Lokeren
We zoeken zonnepanelen voor ons hellend dak en voor het platte dak van een bijgebouw. Het gaat om een heel oude woning die 10 jaar geleden werd gerenoveerd. Het platte dak is een houtskeletbouw met sandwichpanelen, het hellend dak bestaat uit stenen dakpannen en is geïsoleerd. De plaatsing zou voor het najaar zijn.
Zonnepanelen op dak met 3 dakvensters te Heverlee
Wij willen graag zonnepanelen leggen op een hellend pannendak. Hoe groot het dak precies is, weet ik niet. Er zitten wel 3 dakvensters in. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Project fotovoltaïsche zonnepanelen opdracht in Oost-Vlaanderen
We hebben een dak van 9m x 6m ofte 50m2 beschikbaar, 1 dakvenster (Velux), goede zon op het dak (85%). Graag offerte voor zonnepanelen en zonneboiler (thermisch). We verbruiken veel elektriciteit (we verwarmen op elektriciteit) en willen de rekening doen dalen. Ik ben dagelijks bereikbaar na 18u.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen