Volgen bedrijfsvoertuigen

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Volgen bedrijfsvoertuigen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Mechelen
Ik wens graag een prijsoffert per wagen ,te ontvangen, ons wagenpark bestaat uit ongeveer 10 wagens . We hebben echter nog niet beslist hoeveel we met dergelijk systeem zullen uitrusten. We wensen dit te gebruiken voor de wagens op te volgen en zo als het waren een controlesysteem voor ons personeel op de baan te vormen.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Track & Trace systeem voor de gemeentedienst in Zemst
We beschikken over een 20 voertuigen , maar zouden eerst bij wijze van test 4 voertuigen willen uitrusten met dit systeem. de bedoeling is om in eerste instantie onze buitendienst op te volgen, en dan specifiek de werkliedendienst. In tweede instantie zoeken we ook naar een systeem dat ons kan zeggen welke voertuig het dichtste bij is als er een dringende interventie plaatsvind. De uiteindelijke beslissing door het schepencollege zal waarschijnlijk begin januari vallen.
Track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 5à6 bedrijfsvoertuigen. 3à4 commerciële medewerkers zullen gebruik maken van de personenwagens en dan heb ik nog 2 techniekers die gebruik zullen maken van de bestelwagens. Ik zie de offertes graag tegemoet!
Track en trace voor een bedrijf in Lochristie.
Graag een offerte van track en trace. Ik zou daarbij 3 voertuigen met een voertuigvolgsysteem willen hebben. Het gaat om 3 personenwagens. Alvast bedankt voor de offerte!
Track en trace voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een GPS tracking plaatsen op enkele machine van mij. Het gaat om 2 machines. Een tijdje geleden hebben ze die van me gestolen en nu wil ik zoiets voorkomen. In afwachting op de offertes.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte track en trace ontvangen voor 1 vrachtwagen, een paar kranen, en 4 licht vrachtwagens. Bedankt voor de offerte!
Graag een offerte van track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van track en trace. We willen graag het systeem voor 100à150 voertuigen. Bedankt voor de offerte.
Track en trace voor een bedrijf in Kontich.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 3 voertuigen. Alvast bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik heb 3 bestelbusjes en 1 gewone voertuig. Ik wil die kunnen laten opvolgen. Met real-time opvolgsysteem, ritregistratie. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!
Voertuigvolgsysteem voor een transportbedrijf in Tongerlo.
Ik heb in totaal 15 bestelwagens in mijn zaak. In het verleden is er al een voertuig van mij gestolen geweest en gelukkig teruggevonden. Maar omdat de verzekering moeilijk gaan doen als het nog een keer gebeurt wens ik een systeem dat het voertuig kan lokaliseren. Wat ik ook graag wil als de prijs meevalt, is het real time opvolgen van het personeel. Graag een offerte.
VTG tracking voor bedrijfsvoertuigen
Offerteaanvraag voor een VTG trackingsysteem voor 2 à 3 voertuigen. Bedankt voor de snelle reactie.
Lokaliseren van bedrijfsvoertuigen
Is het mogelijk wat inlichtingen en vrijblijvende prijsofferte(s) te ontvangen, dit voor diverse voertuiglokalisatie systemen. Aantal bedrijfswagens in het totaal: 9. Alvast bedankt.
Tracking systeem voor voertuig in Nederland
Is het mogelijk mij een prijsopgave te bezorgen met daarbij bijkomende informatie, en dit, voor het aanschaffen van een tracking systeem voor een voertuig in Nederland. Kan dat bij jullie? Bedankt.
Offerteaanvraag voor trackingsysteem vrachtwagens en bestelwagens
Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een trackingsysteem, dit voor een 2-tal vrachtwagens en een 10-tal bestelwagens. Trackingsysteem al aanwezig op graafmachines. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie voor klant in West Vlaanderen
Graag had ik geweten waar mijn verkoper zich bevindt en wanneer. Welke systemen kunnen jullie mij aanbieden? Bedankt voor de snelle reactie.
Reistijden, vertrek en aankomst tijden
Offerteaanvraag voor trackingsysteem met mogelijkheden voor het houden van toezicht op reistijden,vertrek en aankomst tijden. Bedankt.
Voertuiglokalisatie bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een soort systeem die mij verwittigd op mijn GSM wanneer mijn bedrijfswagen in een zekere zone komt te staan. Bestaat zo'n systeem? Bedankt.
Volgsysteem voor bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik zou weten waar mijn werknemer uithangt. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen. Bedankt.
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Tessenderlo
Kunnen jullie mij zeggen wat de mogelijkheden zijn voor het traceren van bedrijfsvoertuigen. Wat bieden jullie aan, en wat zijn uw prijzen? Bedankt.
Trackingsysteem voor bestelwagens
Offerteaanvraag voor een trackingsysteem voor onze bestelwagens (ook buitenland werkzaam) - in later stadium eventuele uitbreiding van het systeem naar zusterkantoren (NL - FR) - dan zal het over meer dan 50 voertuigen gaan. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie voor verzekeringskantoor in Antwerpen
Graag had ik willen weten wat een voertuiglokalisatiesysteem inhoudt, en hoeveel dit kost. Aantal bedrijfswagens: 2. Bedankt.
Traceren van bedrijfswagens na werkuren
Graag had ik een offerte ontvangen, dit voor de installatie van een tracking systeem - enkel om te weten of de wagen in kwestie gebruikt wordt na de werkuren. Wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.
Track and trace systeem + holdup
Graag een prijsopgave voor een track and trace systeem + holdup + export van data naar eigen time sheet systeem. Alvast bedankt.
Aanvraag voertuiglokalisatie 5 voertuigen
Wij wensen techniekers en sales mensen te volgen op de baan. Het gaat om 5 voertuigen in totaal, waarvan 1 bestelwagen en 4 gewone wagens.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie