Vochtige muren oplossen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtige muren oplossen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtprobleem in binnenmuren te Gent
Ik heb een vochtige binnenmuur van mijn pand. Het gaat over 3 lopende meter, zeker geen lek we denken eerder aan opstijgend vocht. Het is een huis dat in de jaren 70 is gebouwd.
Schimmel en plekken onderkant binnenmuur oude woning
Wij hebben last van vochtproblemen onderaan de binnenmuur. Dit is een oude woning.
Vochtprobleem in de kelder te Overijse
Ik heb vocht in de kelder van mijn zoon zijn huis.
Opstijgend water in de kelder, vochtige keldermuren, geen lekkage.
Bouwjaar voor 1940.
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Vochtbestrijding Neerpelt - Vochtige keldermuren
Momenteel hebben we vooral een probleem op de keldermuren. Die zijn steeds vochtig. De problemen zijn al jaren aanwezig, maar nu willen we een definitieve oplossing.
Vocht in de binnenmuren | Kinrooi
We zitten met vocht in de binnenmuren en ik zoek een vochtbestrijder om dit op te lossen. Het water komt binnen via de buitenmuren, dus ik denk dat het doorslaand vocht is.
Water in de kinderkamers | Grimbergen
We hebben een probleem met water dat in de kinderkamers loopt. Via de isolatie van buiten komt er water naar binnen. Geen idee wanneer de problemen begonnen zijn. We zijn bereikbaar s'avonds of op woensdagen.
Opstijgend vocht in vrijstaande woning - Ruislede
We hebben een vrijstaande woning uit 1979 en hebben vooral op het gelijkvloers problemen met opstijgend vocht. Er is ondertussen wel isolatie in de spouw. Maar het vochtprobleem was daarvoor al aanwezig.
Offerte schimmel verwijderen in de garage
Ik heb last van vochtproblemen in de garage. Het bevindt zich overal in de garage. Dit zijn schimmelplekken. Hoe kunnen we de schimmel verwijderen en het vochtprobleem oplossen.
Vochtprobleem in de keuken oplossen
De binnenmuren van de keuken zijn vochtig, vooral in de hoek bovenaan ter hoogte van de trap. We zijn op zoek naar een definitieve oplossing.
Vochtprobleem in inkomhal
In mijn inkomhal heb ik een put waar de watermeter instaat.
Die put is 1 vierkante meter in oppervlakte en er staat op de vloer 50 cm water.
Wij hebben geen kelder.
Door dat vocht in die put zijn ook mijn binnenuren in de inkomhal op het gelijkvloers aangetast;
Is het opstijgend vocht of condens? Graag asap specialist ter plaatse
Vocht in de muren | Snelle oplossing gezocht
Er is vocht in de muren van de slaapkamer van mijn appartement (op het gelijkvloers). Volgens mij gaat het om stijgend vocht. Het gaat toch zeker over 10 lopende meter.
Vochtblazen op binnenmuur van keuken, offerte gezocht
Eigenaars, vocht in de keuken (in de hoek onderaan), wij zien vochtblazen onderaan de binnenmuren, er is ook vocht dat van beneden naar boven trekt in de muren.
Vochtprobleem in bureau oplossen in Beveren
In het bureau, onder het niveau van de oprit, hebben we over 4 lopende meter we een vochtprobleem. Het gaat om een halfopen woning van 23 jaar oud. We zijn het beste bereikbaar na 16u30.
Vochtbestrijding voor een appartement (Berchem)
Voor een appartementsgebouw met drie eigenaars ben ik op zoek naar een vochtbestrijder. Er zijn vochtproblemen op een buitenmuur op de eerste en tweede verdieping. We zien ook vochtplekken ook op het gelijkvloers, vooral naar het plafond toe. Mogelijk door slagregen.
Vocht kelder van een restaurant in Bredene
Grondwater in de kelder, er is een putje waar een pomp instaat maar het water stijgt zeer vlug en soms durft de pomp forfait geven. Ik huur de woning , maar omdat dit een zelfstandige restaurant is wens ik het zelf in de kosten in te brengen. Reeds jaren problemen;
Vochtprobleem in Deurne
Wij hebben vocht in onze woning op verschillende plaatsen, zowel boven als beneden. We zouden graag een offerte krijgen. We zien vooral vocht in achterste muur en vlak onder het dak op bovenste verdieping.
Vochtprobleem in de kelder
We hebben huis niet zo lang gelden gekocht. We hebben veel vocht in de kelder, vnl. grondvocht. We hadden ook eerst vocht op de muren maar hebben dit deels via ventilatie kunnen oplossen, maar probleem komt terug. Deze week ben ik vooral 's avonds bereikbaar, volgende week kan u mij ook 's morgens bellen want dan werk ik niet.
Vochtbestrijding in de muren te Oud-Turnhout
Ik heb vocht in de muren van ons huis (1ste verdiep). Plekken bovenaan de muur ook schimmel op, geen lek dat we weten, bouwjaar +50 jaar.
Insijpelend water in kelder bij hevige regen
We hebben last van insijpelend water in onze kelder.
Omdat we deze willen gebruiken als leefruimte moet deze droog blijven. Het probleem manifesteert zich enkel tijdens regenperiodes. Onze woning is volledig onderkelderd, bouwjaar 2003.
Vochtbestrijding in de muren te Steenokkerzeel
Er is vocht in de muren van ons huis. Schimmel aan de binnenkant van de ramen, maar ook opstijgend vocht vanaan de plinten. Geen lek, bouwjaar eind 1980, contact na 16u aub.
Opstijgend vocht na injecteren van muren tegen vocht
De muur is door de vorige eigenaar al behandeld. Toch hebben we weer problemen met opstijgend vocht. Een 5 a 6 m muur. Woning van de jaren 60. Graag een goede analyse en definitieve oplossing.
Vochtprolbeem rond de schouw van 3-gevel woning
Wij hebben een vochtprobleem in onze woning. 3 gevel woning van 1920. Op het gelijksvloers hebben we opstijgend vocht , dit zeker rond de schouw. Ook opstijgend vocht op een andere plek.
Vochtprobleem in muren van beschermd monument - Offerteaanvraag
Ik heb last van vocht onderaan de muren. De woning is gebouwd in 1929. Het is een beschermd monument.
Kelderzwammen en vochtprobleem in kelder: specialist nodig
Er is vocht in de kelder (deels volwaardig) van de woning. Kelderopp. 14m², behandeling kelderzwammen en aangetaste houten draagconstructie. Sowieso ook meedenken over verdere behandeling gehele kelder (dicht smijten? waterdicht maken? ventilatie methode). Staat al een dompelpomp, bouwjaar woning: 1932, geen lek.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders