Vocht in muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht in muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vocht in muren te Hoegaarden
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. De problemen zitten voornamelijk onderaan de muren. Dit bevindt zich allemaal op gelijkvloers.
Vocht in onze muren - opstijgend vocht regio Diest
Er is vocht in de muren van ons huis, meer bepaald in een stuk dat een halve meter lager ligt dan de rest. Ik vermoed dat het om opstijgend vocht gaat. Het bouwjaar van ons huis is 1900.
Vocht in de muren door gebrek aan vochtwering | Gentbrugge
We zitten met vocht in de muren van ons huis. Een muur van 5,5 m lang en een andere muur van 7m lang zijn aangetast. Het was de plakker die zag dat er in deze oude muren geen vochtwering zat en ons het advies gaf om voor het plakwerk deze muren te injecteren tegen opstijgend vocht.
Vochtplekken op het plafond | Wervik
We hebben vochtplekken in de living aan de onderkant van de muren en op de bovenste verdieping hebben we meestal vochtplekken op het plafond. Probleem reeds jaren merkbaar. We zouden graag offertes voor vochtbestrijding vergelijken.
Vochtprobleem in Deurne
Wij hebben vocht in onze woning op verschillende plaatsen, zowel boven als beneden. We zouden graag een offerte krijgen. We zien vooral vocht in achterste muur en vlak onder het dak op bovenste verdieping.
Optrekkend vocht in oude muren in Hoegaarden
We zoeken een vochtbestrijder voor het optrekkend vocht in onze muren. Ze zijn droog vanaf een halve meter hoogte, onderaan 15% vocht. De problemen zijn al meerdere jaren aanwezig. De woning is van 1933.
Opstijgend grondwater in 2 muren te Wezembeek-Oppem
We hebben vocht in de muren van ons huis.
Lijkt opstijgend grondwater op 2 muren, geen lekken, woning van 1983.
Het probleem is recent erger geworden.
Opstijgend vocht in een woning in Heusden-Zolder
We hebben een probleem met opstijgend vocht in de muren. Dit op de plaatsen waaronder zich geen kelder bevindt. We hebben dit probleem al een paar jaar. Het gaat om een halfopen woning van 2003. We zijn meestal bereikbaar vanaf 16u.
Opstijgend vocht behandelen in Wetteren
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. Het gaat om opstijgend vocht. Omdat de muren nu geschilderd gaan worden, willen we dit vochtprobleem eerst behandelen.
Vocht onderaan muren op gelijkvloers in woning te Poperinge
Vocht in de muren. Dit is onderaan de muren op het gelijkvloers. Nu reeds twee jaar continu problemen. Bouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding voor gerenoveerde woning in Kuurne
We hebben een gerenoveerde woning en de ramen werden onlangs vernieuwd. Er is echter al langer mos te zien op de buitenzijde, maar nu ook op het plakwerk aan de binnenkant. Ik wens nu de gevels te impregneren. We hebben ook een probleem met schimmel in de badkamer.
Hydrofuge tegen vochtplekken in Antwerpen
We hebben hier en daar vochtplekken op de muur en een schimmelexpert heeft een hydrofuge aangeraden. De problemen doen zich voor van het gelijkvloers tot en met de derde verdieping, maar twee specifieke binnenmuren zijn echt problematisch.
Vochtbestrijding voor een woning in Brasschaat
We merken vooral aan de onderkant van de muren. Mogelijk zijn de problemen reeds maanden aanwezig. De woning zelf is van 1940. Mogelijk zijn er reeds renovatiewerken gebuerd.+-3 m problemen .
Vochtbestrijding te Moen
Ik heb last van het vochtprobleem aan 1 gevel aan de binnenkant. Het probleem begint van onder. De woning is rond 1950 gebouwd.
Vochtplekken op de muren van duplex
Er is vocht in de muren van onze duplex. De vochtplekken situeren zich op 1m hoogte in een koude ruimte zonder verwarming. Wij wonen in Sint-Pieters-Leeuw en het bouwjaar is 2007.
Vochtprobleem in huurappartement in Sint Pieters leeuw
Dit is voor een appartement dat we verhuren. Vooral op de onderste verdieping is er een vochtprobleem. De problemen zijn vooral aan de onderkant van de muren en schimmel op de ramen. Problemen twee maanden reeds gekomen, maximaal een jaar.
Opstijgend Vocht in huurhuis kelder en kamer
Ik verhuur een huis. Er zijn vochtproblemen op twee plaatsen, opstijgend vocht vanaf de kelder en twee kamer op eerste en tweede verdieping op de buitenmuur. De problemen zijn al een jaar aanwezig.
Vochtbestrijding voor een woning in Jette
We hebben vooral een probleem in de kelder en op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is er een probleem aan de plinten langs de voorgevel en een gemeenschappelijk muur. Op de kelder is het vooral een probleem op een muur. Woning is recent gekocht.
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Dit is een appartement dat wijzelf verhuren. Dit is een gelijkvloers appartement op de slaapkamer aan de onderkant van de muren. Ook een kleiner probleem aan het wc. Gisteren heeft de huurder de foto's doorgestuurd.
Vochtbestrijding voor een woning in Zonhoven
We merken aan de onderkant van de muren problemen. aan de onderkant de muren. Altijd wat vocht geweest. maar nu duidelijke schimmelvorming.
Vochtbestrijding voor een woning in Geraardsbergen
Dit is voor een woning dat ik huur. Mijn huisbaas heeft gevraagd hiervoor offertes te vragen. Problemen op de badkamer en de slaapkamer op twee verschillende verdiepingen. Ook in de kelder maar in minder mate. problemen zowel onderkant van de muren als onderkant van de ramen. Problemen reeds maanden aanwezig. Woning volledige gerenoveerd
Vochtprobleem: blazen in verf van muur aan achterkant
Vooral blazen op de muur. Dit is vooral op het gelijkvloers aan de achterzijde en een tussenverdieping. Problemen reeds jaren aanwezig. gebouw van de jaren 30.
Vochtbestrijding voor een woning in Zele
Problemen vooral op een bovenste verdieping in een berging en een slaapkamer. Vooral onderaan de muren. Problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig. Vooral in de winter. De woning zelf is van de jaren 70.
Vochtige binnenmuren aan plinten, Vochtbestrijding nodig
Last van vocht achteraan de woning, gelijkvloerse verdieping, vochtige binnenmuren, vooral onderaan aan de plinten.
Opstijgend vocht in binnenmuren van oude woning
Wij renoveren momenteel een oude woning uit de jaren 60 en hebben daar last van vochtige muren. We denken aan opstijgend vocht. Het probleem is in een drietal binnenmuren op de begane grond. Er is geen kelder aanwezig in de woning.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.