Vocht in gevelmuur

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht in gevelmuur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zwarte schimmelvlekken in 4 appartementen in Sint-Pieters-Woluwe
Wij hebben vochtproblemen in 4 appartementen. Het betreft vochtige muren met zwarte schimmelvlekken aan de voorgevel en in twee appartementen ook aan de achtergevel. De problemen zijn er dus op de 1ste, 2de, 3de en 4de verdieping.
Vochtbestrijding voor gevel van woning in Melle
Vochtbestrijding voor een gevel. Vooral problemen aan de bovenkant van de gevel.
Vocht in muren te Hoegaarden
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. De problemen zitten voornamelijk onderaan de muren. Dit bevindt zich allemaal op gelijkvloers.
Doorslaand vocht | Gevel impregneren offertes
Graag had ik een offerte voor het impregneren van een onze gevel. Omdat onze gevelsteen het water absorbeert, zitten we met doorslaand vocht. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 75 m².
Gevel behandelen tegen doorslaand vocht
Het vocht dringt door van buiten naar binnen op het gelijkvloers, vooral rond de drie ramen. Ik gok dat de problemen zich voordoen op ongeveer 30 m² muur.
Probleem doorslaand vocht hoekgevel woning in Emblem
Doorslaand vocht aan hoek/achtergevel woning. Vooral merkbaar op het gelijkvloers als eerste verdieping; Dit is toch een 5-tal jaar aanwezig.
Problemen met natte gevel | Schepdaal
Dit is voor de woning van mijn dochter. Ze merkt dat de stenen van haar gevel zeer poreus zijn waardoor delen van de gevel heel nat blijven, vooral bij slagregen. De woning werd 2 jaar geleden gebouwd.
Vochtbestrijding voor gerenoveerde woning in Kuurne
We hebben een gerenoveerde woning en de ramen werden onlangs vernieuwd. Er is echter al langer mos te zien op de buitenzijde, maar nu ook op het plakwerk aan de binnenkant. Ik wens nu de gevels te impregneren. We hebben ook een probleem met schimmel in de badkamer.
Vochtbestrijding in de muren te Aartselaar
We hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Indringend/opstijgend vocht onderaan de muren rondom de kamers. Papier van muren en kasten verwijderd. +10 lopende meter, woning van jaren 90.
Vochtbestrijding voor een woning in Boortmeerbeek
We hebben momenteel vochtproblemen aan de buitenmuren vooraan. oudere woning die we gerenoveerd hebben, de oudste muren hebben we behouden. We merken nu schimmel op de buitenmuren en de badkamer hebben we schimmel. Problemen reeds enkele jaren.
Vochtbestrijding voor een woning in Tongeren
Dit is een muur waar we ik het het plaksel wens weg te pakken en een folie zetten onder de muren. Dit is binnenkant van een gevelmuur die bij mij uitgeeft in de living . De woning is recent gekochte woning dus ik weet niet precies hoe lang deze problemen al aanwezig zijn. Gebouw zelf is een rijwoning van de jaren 30-40.
Vochtbestrijding voor een Appartement in Jette
We hebben een koudebrug geconstateerd onder een van onze ramen. Er zijn blaasjes in de verf onder het raam binnen een ruimte van 20-40cm. Dus zeer lokaal. Ik kan ook foto's bezorgen van de plek. Er komen vooral nieuwe plekken bij wanneer er snrllr temperatuursverandering buiten is opgetreden. Ik had graag geweten welke mogelijkheden we hebben om dit op te lossen. Dit probleem is reeds enkele maanden aanwezig. Dit is een appartement op tweede verdieping
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Ik heb vocht in de muren van ons recent gekocht huis(gelijkvloers). 2 muren zijn onderaan heel vochtig in het oudste gedeelte van de woning, waarschijnlijk door opstijgend vocht. +20 lopende meter, huis van +100 jaar.
Vochtbestrijding in de muren te Linter
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). In de slaapkamer is er opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek. Huis van 1966.
Vochtbestrijding voor een woning in Kruibeke
We hebben vooral aan de onderkant van de voorgevel. Problemen reeds enkele jaren aanwezig. De woning is van 1905 maar 8 jaar geleden volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding voor een woning in Lokeren
We zien vooral problemen in de gevelmuren. Ter hoogte van de plinten hebben blaasjes ontdekt op de muren. Mogelijk zijn deze problemen hier al jaren. Het is een gebouw van 91 dat we nu verbouwen.
Vochtbestrijding voor een woning in Kalken
woning gekocht uit bouwjaar 1962. huis in goeie staat behalve dan dat we opmerkten dat in de living onderaan de muren het pleisterwerk begon los te komen. ik heb dit al grotendeels verwijderd maar laat de vochtbestrijding liever over aan een expert. Woning een maand geleden aangekocht, toen problemen niet opgemerkt.
Vochtbestrijding in de muren te Waarschoot
Ik heb vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht op 5 plaatsen. +4 lopende meter in totaal, huis van 1959, geen lekken.
Vochtbestrijding voor een woning in Hemiksme
We hebben problemen op het gelijkvloers vooral bij de vloer toe. Dit is een woning die we twee jaar geleden hebben gekocht en volledige gerenoveerd . Problemen zijn toen al van vorig jaar gekocht. Geen idee van de leeftijd van de woning. Vooral problemen op de binnenkant van de gevels.
Vochtbestrijding voor een woning in Berchem
We hebben een probleem met schimmel op het gelijkvloers. Dit situeert zich vooral op de achtergevel zowel aan de bovenkant als onderkant van de muren. Ten gevolgen hiervan hebben we ook een muggenprobleem. Buiten de schimmel zien we ook dat de verf van de muren afkomt.
Vochtbestrijding voor een woning in Oostnieuwekerke
We hebben vooral problemen op een gedeelde gevelmuur. de woning is bewoond . Problemen al enkele weken aanwezig. Woning naast me is bewoond. De gebouwen zelf zijn zeker 30 jaar oud.
Vochtbestrijding voor een woning in Asse
Dit is voor een woning dat we verhuren. Het is een hafopen woning die nu volledig open staat. Problemen vooral langs de zijgevel waar bedoeld is tegen te bouwen. Zowel op het gelijkvloers als op eerste verdieping hebben de huurders problemen met zwarte plekken gemeld. Dakgoten zijn reeds vervangen dus vandaar kan probleem niet zijn.
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is een woning dat ik verhuur. We hebben nu een probleem met vocht aan de gedeelde gevelmuur. Dit over alle verdieping. Deze problemen zijn drie maanden mekbaar. De woning naast dit gebouw is bebouwd.
Vochtbestrijding voor een woning in Beerse
We merken schimmelvorming in een hoek aan de straatkant. Dit is op het gelijkvloers. Problemen vooral bij de vloer. De woning zelf in van 1962. We zijn van plan de woning te renoveren en in dit kader wensen we de eerst problemen vast te stellen. Probleem al zeker enkele maanden aanwezig. Dit was hier al toen we de woning kochten.
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
We hebben vooral last van vochtplekken in de garage. Het dak is reeds nagekeken. Woning van 1962 in volle muur. Hele huis heeft een bekleding met crepi. Problemen ook in de badkamer erlangs. Nu beperken de problemen zich op het gelijkvloers aan de bovenkant van de muren.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders