Vocht in de kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht in de kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondvocht in een kelder, rijwoning te Schoten
We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Oostende
Ik zit met vocht in de kelder van mijn herenhuis. In kelder komt er water binnen via een muur waar er aan de andere kant een tuin is, er is geen lek normaal. De kelderoppervlakte bedraag 8 m², bouwjaar 1901.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in volwaardige kelder in Oud-Turnhout
We hebben last van insijpeling in de kelder. Dit is een volwaardige kelder. De problemen zijn twee jaar aanwezig, sinds de renovatie van de woning. Maar het gebouw zelf is van 1956.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtige kelder in Nazareth
Vochtbestrijder gezocht voor vocht in de kelder. Dit is voor een huurwoning maar ik doe deze aanvraag in naam van de huiseigenaar. Woning heeft 7 jaar leeggestaan en is volledig onderkleed, maar de muur aan de achterkant is helemaal vochtig en heeft schimmelplekken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Kelderbekuiping voor project interieurarchitecten (Attenrode)
Wij zijn interieurarchitecten en willen voor een renovatieproject een kelderbekuiping laten uitvoeren. Het gaat om een vakantiewoning van de jaren 70.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht en schimmel in de kelder/muren te Berchem
Er is vocht in de kelder en op de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Op de achtergevel staan blaasjes en schimmel. Ik denk dat het vocht van de kelder komt. Voor zover ik weet zijn er geen lekken. Het gebouw is van vóór 1940.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Natte kelder bij regenweer - Wilrijk
Er is vocht in de kelder van mijn huis. Er staat zelfs water in bij regenweer. De oppervlakte van mijn kelder is minstens 12 m². Er is geen lek. Mijn huis dateert van de jaren 60.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Natte kelder te Zemst
Ik ben sinds kort eigenaar van een huis in Zemst. De kelder is zeer vochtig, maar er staan geen plassen water in. De oppervlakte bedraagt ongeveer 70m². Het huis werd gebouwd in 1970. Het is een volwaardige kelder. Zou het mogelijk zijn om een offerte te krijgen voor de bekuiping van de kelder?
Vochtbestrijding
Limburg
Vocht in de kelder en muren van instelling jeugdzorg
We hebben vocht in een gebouw van onze instelling.
Zowel kelder als gelijkvloers, opstijgend vocht alvast en er zijn zoutkristallen zichtbaar.
Het is zeker geen lek. Het gebouw is gebouwd rond 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Natte kelder in huis te Zonhoven
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. De woning is gebouwd in 1961. Het is een alleenstaande woning.
Vochtbestrijding
Luxemburg (BE)
Water in kelder van vakantiehuis, keldervocht oplossen
Hallo, de vloer van de kelder in ons vakantiehuis in de Ardennen staat bijna altijd deels onder water (niet veel, maar toch). De muren waren ook vochtig, maar door de spleten te dichten was dat probleem opgelost. Maar nu zijn de muren opnieuw kletsnat. We hebben geen idee waar dat vocht vandaan komt en willen nu een definitieve oplossing. Ik had dan ook graag een offerte gehad. Komen jullie ook naar de Ardennen? mvg, Frank
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brakel
In de kelder is er een zwam van ongeveer dertig centimeter doorsnede aan de rand van de kelder muur. deze week is een nieuwe schimmel ontstaan in de kelder rond de tafelpoot van de houtentafel die in de kelder staat. Ik vermoed een betonzwam. Dit is een volwaardige kelder. problemen zijn nu enkele weken aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Erembodegm
Huis gebouwd 1967, volledig onderkelderd. Vocht zichtbaar tot op ongeveer 1 meter van de vloer. Plinten komen los. Onderkelderde oppervlakte: 10m op 40 m. Vooral problemen in de kelder.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Rijkevosel
Dit is een woning die ik verhuurde. Momenteel hebben we op de eerste verdieping last van schimmel door gebrek aan verluchting. In een kelder hebben we last van opstijgend grondwater . Deze kelder betelegd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Kalmthout
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van eind 1970. Probleem in de kelder. Heel de woning is onderkelderd. Hier en daar natte muren. Enkel in de namiddag of avond telefoneren aub voor de afspraak. Dank u
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Herent
Dit is een volwaardige kelder in baksteen. We hebben vooral een probleem op de keldermuren en water op de keldergrond. Problemen zijn jaren aanwezig maar worden steeds erger. Naast het water zien we ook zwarte vlekken op de muur. Ook is het water soms erg vuil.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
vochtbestrijding voor een woning te Aalst
Beste, Het gaat over de kelder en gelijkvloers. Recent een woning gekocht, bouwjaar 1928, een rijwoning met 6 m gevel. In de kelder een probleem, met de regen hevig. 1 Muur fel nat, maar op alle muren komt het pleisterwerk ook wat los. In de gang op het gelijkvloers ook opstijgend vocht. Binnen dit en 6 maand moet het in orde zijn. Kan u mij bellen voor een diagnose en oplossing. Met vriendelijke groet, Yannick
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag voor een probleem met opstijgend grondwater op de keldervloer. Dit is voor een woning met 3 volwaardige kelders die elk een betonnen vloer hebben. Normaal gezien verhuur ik deze woning , maar momenteel staat hij leeg.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nevele
We hebben een barst in de vloerplaat van onze kelder. Hierdoor kom er in de winter en bij fel regenweer regelmatig water in de kelder via opstijgend grondwater. We zouden graag iemand laten langskomen om dit te bekijken. Volwaardige kelder gemetseld in betonsteen. Woning van 15 jaar oud.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Riemst
Eigen woning. Momenteel vooral problemen op de muren. Dit is een kelder in mergelsteen. Reeds jaren problemen. We zien vooral dat de gevel afschilfert. Dit is een volledige kelder zonder verwarming.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders