Ventilatiesysteem

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatiesysteem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem voor een geïsoleerde woning in Aalst
We zoeken een ventilatiesysteem voor een halfopen woning. Onderaan in de woonkamer merken we vocht en condensatie op. De woning is van de jaren 60 en werd recent geïsoleerd.
Ventilatiesysteem voor studentenstudio | Hasselt
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een studentenstudio. Op het gelijkvloers, voor de badkamer (daar is schimmel). Bouwjaar vóór 1995.
Ventilatiesysteem voor appartementsblok in Antwerpen
Graag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij verhuren een appartementsblok met 20 appartementen in Borgerhout, waarin de meeste appartementen een vochtprobleem hebben.
Ventilatiesysteem voor renovatie, Aalter
Ik zoek een ventilatiesysteem voor in ons huis, bouwjaar rond 1900. Ik doe een volledige renovatie, dus misschien best type D? Graag info/offerte hierover.
Ventilatiesysteem type D voor gerenoveerde woning
Onze woning is net gerenoveerd, maar er zijn fouten gemaakt waardoor er geen goede ventilatie is. We willen graag nog een type D ventilatiesysteem plaatsen in 2 tot 5 ruimtes om dit op te lossen.
Koudebruggen in de slaapkamers in Zonhoven
Door een aantal vermoedelijke koudebruggen heb ik in twee slaapkamers aan de oostkant af en toe vocht in de hoeken tot op 150 cm van de grond. Dit is een gesloten bebouwing van 2007 die verhuurd wordt.
Ventilatiesysteem met warmterecuperatie in Opglabbeek
We hebben redelijk veel vocht in de muren en zien zwarte schimmel. We zoeken nu een offerte voor een afzuigsysteem zonder warmteverlies en met vochtmeter. Dit is voor een woning van 1964 die werd gerenoveerd en geïsoleerd in 2010.
Schimmel in de slaapkamer in Westende
Graag offertes voor een ventilatiesysteem, wij zitten met een schimmelprobleem in de slaapkamer, in de hoeken bovenaan.
Ventilatiesysteem tegen schimmel (Hamme)
Ik zoek zo een ventilatiesysteem voor in mijn huis. Er is schimmel in de slaap- en badkamer, schimmel. Het bouwjaar van de woning is 1996. Er is standaard niets van ventilatie voorzien.
Ventilatiesysteem voor bovenste verdieping | Lint
We hebben vocht op de bovenste verdiepingen en zoeken hiervoor een ventilatiesysteem. De woning van 1989, maar werd wel geïsoleerd.
Schimmelvlekken op de muur achter kleerkast
We hebben schimmelvlekken ontdekt op de muur achter de kleerkast (noordkant). De kamer is op het gelijkvloers. De problemen zijn er zo te zien al enkele jaren. Momenteel is er nog geen ventilatiesysteem in de woning.
Isolatie zonder ventilatie | Oplossing voor vochtige, vuile lucht?
Wij hebben een woning dewelke is opgeleverd in 2006. Deze woning is zeer goed geïsoleerd volgens de nieuwe normen. Maar men diende in 2006 nog geen ventilatiesysteem te plaatsen. Hierdoor hebben we een probleem net vochtige, vuile lucht in de woning. Dit willen we oplossen.
Offertes ventilatie systeem D | Overijse
Graag had ik offertes gekregen voor een decentraal ventilatie-unit systeem met warmterecuperatie (Systeem D) voor een slaapkamer (4 x 5 x 2,5 m) in mijn woning gelegen te Overijse. Prijzen indien mogelijk inclusief plaatsing. Ik ben het best per e-mail te bereiken vermits ik meestal in het buitenland vertoef.
Schimmel in de slaapkamer | ventilatiesysteem gezocht
Er is sprake van schimmelvorming in de slaapkamer. Het dak werd enkele jaren geleden geïsoleerd en de gevel werd behandeld. Dit is een appartement op de bovenste verdieping. Het gebouw is van de jaren 30, maar werd volledig gerenoveerd. Dit is een steeds terugkerend probleem.
Ventilatiesysteem | Condensatie in badkamer | Boom
Ons huis is moeilijk te ventileren en bijgevolg hebben we een probleem met condensatie in de badkamer. We zoeken een offerte voor een ventilatiesysteem. De woning is van 1954, maar werd drie jaar terug volledig verbouwd.
Ventilatiesysteem voor lokaal te Houthalen-Lillo
We zoeken een ventilatiesysteem voor een lokaal uit de jaren 50. Het is wel gerenoveerd geweest 10 jaar geleden. Maar er is veel condens.
Ventilatiesysteem Gistel - Condensatieprobleem na plaatsen dubbel glas
Momenteel merken we een condensatieprobleem na het plaatsen van dubbel glas. Het gaat om een bungalowwoning uit de jaren 1960. Momenteel verwarmen we met een mazoutketel. De bungalow is volledig geïsoleerd.
Condensatievocht loopt van de muren | Turnhout
Als het koud is in de winter hebben we heel veel last van condensatievocht. Het water loopt van de muren af. We zijn dus op zoek naar een ventilatiesysteem. De woning is gebouwd in 1986. Dit is een alleenstaande woning.
Vocht in de badkamer (Beersel)
Ik heb een vrijstaande woning en zoek een ventilatiesysteem voor de badkamers. Door een slechte ventilatie gaat het vocht in badkamer niet weg. Dit probleem is reeds jaren aanwezig. Woning van 1992 in de originele bouw.
Ventilatiesysteem voor mijn pand (Leuven)
Ik verhuur een pand en zou graag ik offertes ontvangen voor 2 decentrale ventilatiesystemen met warmteterugwinning voor badkamer, keuken en woonruimte. Het huis is van in 1963. Plaatsing ten laatste half april gewenst.
Ventilatiesysteem voor veranda (Bilzen)
Graag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij hebben geen verluchting in de veranda en wij wensen ook de bovenkamers te voorzien van een ventilatiesysteem.
Condens in slaapkamer en living | Borsbeek
We kampen met condensatie in ons huis en zoeken een ventilatiesysteem. Vooral in de slaapkamer en de living zijn er problemen. Recent zijn er geen isolatiewerken gebeurd, maar we hebben wel de ramen vervangen.
Ventilatiesysteem te Gent
Volledig renovatieproject. Nieuwe ramen zijn besteld (zonder roosters) maar ventilatie is nog niet optimaal. Graag willen we advies wat mogelijk is en wat niet. De woning is gebouwd in 1900.
Ventilatiesysteem tegen schimmelplekken en condensatie
Wij hebben een rijwoning waar aan beide zijden een parkeergarage zijn bijgebouwd. Op het gelijkvloers merken we zowel op het plafond als aan de muren schimmelplekken door de condensatie.
Schimmel, vocht en condens oplossen met ventilatiesysteem
Wij willen een goed ventilatiesysteem laten plaatsen, want nu zitten we met vocht, condens en schimmels in onze badkamer.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?