Tijdsregistratiesysteem

Vergelijk gratis offertes voor een prikklok of badge-lezer

Op zoek naar een systeem voor tijdsregistratie? Een prikklok of badge-lezer:
  • Creëert duidelijkheid
  • Maakt flexibiliteit mogelijk
  • Helpt bij loonadministratie
En de beste prijs voor een prikklok? Die vindt u door prijzen te vergelijken!


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een prikklok of badge-lezer vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen stelt u te werk?
 
 
* 2. Welk soort prikklok of badge-lezer wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Tijdsregistratiesysteem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Tijdsregistratie via werkorders voor carroseriebedrijf in Oost-Vlaanderen
Als carrosseriebedrijf hadden we graag tijdsregistratie kunnen opvolgen via werkorders. Graag hadden wij geweten WIE er op een of andere voertuig heeft gewerkt alsook hoelang. Voor bijkomende informatie kunt u ons steeds contacteren. Bedankt.
Tijdsregistratie personeelsleden met verschillende uurroosters
Tijdsregistratie voor 5 personeelsleden met verschillende uurroosters. Graag had ik de nodige informatie wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Vanaf maart 2011 starten wij een nieuw bedrijf op, graag had ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen omtrent de installatie van een prikklok en tijdsregistratiesysteem voor onze 25 werknemers, zullen waarschijnlijk nog een aantal werknemers bijkomen in de toekomst aangezien het fabriek 5x zo groot zal zijn dan dat hij nu is. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Prikklok en tijdsregistratie
Kunnen jullie mij informatie omtrent prikklok en tijdsregistratie bezorgen, graag ook een offerte. Ons bedrijf telt een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratie
Ons bedrijf beschikt momenteel al over een tijdsregistratiesysteem maar deze zouden we graag wat willen uitbreiden. Graag wat informatie omtrent de verschillende systemen en bijkomende functies waarover jullie beschikken. Alvast bedankt.
Tijdsregistratiesysteem
Graag een gedetailleerde prijsopgave alsook wat inlichtingen omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem, graag een gewone registratiesysteem waarbij het mogelijk is om de uren te zien en te berekenen. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie en prikklok
Graag wat inlichtingen omtrent het gebruiken van een tijdsregistratiesysteem of prikklok, dit voor een 40-tal personen. Hoeveel zou dit ons kosten, hoe werkt het, zijn er verschillende modellen e.d. Graag via e-mail aangezien ik vaak in vergadering zit en zeer weinig tijd heb. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave omtrent het aankopen en installeren van een prikklok of tijdsregistratiesysteem. Graag zouden we willen weten hoe dit werkt, verschillende modellen op de markt, voor- en nadelen die daaraan verbonden zijn e.d. Dit voor een 20-tal werknemers. Graag schriftelijk aangezien dit besproken moet worden tussen de verschillende vennoten. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, dit voor een 100-tal werknemers. Ik wens te weten hoe dit werkt, verschillende mogelijkheden/manieren, prijzen, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Prikklok
Graag had ik wat meer uitleg gekregen omtrent de prikklok (werking, prijs, e.d.). dit voor gemiddeld 7 werknemers (voltijds). Met dank.
Tijdsregistratiesysteem voor provinciaal overlegplatform
Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor een zestal medewerkers met glijdende werkuren, voor controle in-/uitgaande bewegingen + registratie van de gepresteerde uren + planning vakantiedagen.

Mogelijkheid om een tijdsregistratiesysteem te hebben.

Wij zijn op zoek naar een eenvoudige tijdsregistratie.

Graag had ik wat meer info over een tijdsregistratiesysteem. Alvast bedankt voor de info!

Graag een infomap en prijscondities over een tijdsregistratie systeem.

Wij zijn op zoek naar meer informatie over tijdsregistratie.

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor onze prestaties.

Wij wensen graag wat meer informatie te ontvangen, daar wij van plan zijn dit systeem te laten plaatsen.

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor een nieuwbouwproject. De verhuis is voorzien op 12/2010.

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor 5 vestigingen met in totaal 62 personeelsleden. Graag een oplossing waar personeel niet voor elkaar kan prikken.

Graag meer informatie over een tijdsregistratiesysteem. Opvolging van uren, overuren, compensatie in dagen en verlof, overuren vervangen door verlofdagen,...

Wij hadden graag meer informatie over tijdsregistratie ontvangen.

Wij wensen een tijdsregistratiesysteem voor medewerkers die op kantoor zijn, op verplaatsing of thuis werken. Er moet niet alleen een loutere registratie van tijden gebeuren, maar ook toewijzing à projecten om zo via analytische boekhouding (WinBooks) op te volgen.

Wij hadden graag meer info gehad over een prijsvriendelijk supereenvoudig tijdsregistratiesysteem.

Wij wensen meer informatie over uw diensten om eventueel een tijdsregistratiesysteem te laten installeren.

Een prikklok of badge-lezer plaatsen?

Wilt u de uren van uw werknemer snel en gemakkelijk bijhouden met een prikklok of badge-lezer? Dit zijn de voordelen van een prikklok met badgesysteem:

Makkelijk te beheren
Met een prikklok volg je gemakkelijk de gepresteerde uren van uw werknemers op, dat kan online.
Duidelijkheid over gepresteerde uren
Op het einde van de maand is er geen discussie, het is snel duidelijk wanneer een werknemer niet aan zijn of haar uren komt.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende priklok-systemen en vergelijk de details.
Gratis offertes vergelijken
Op zoek naar een prikklok of badge-lezer?