Telefooncentrale

Vergelijk gratis offertes en vind een telefooncentrale op maat

Het belang van een goede telefooncentrale valt niet te onderschatten. U belt goedkoper en u mist geen enkele oproep. U heeft maar een kleine kmo? Vandaag is er voor elk bedrijf een telefooncentrale op maat. Vergelijk snel de gratis offertes van onze partners!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Telefooncentrale: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Leuven
Graag een offerte voor 6 toestellen en een fax. We hebben momenteel een toestel van Proximus (Tiptel 822). Welk type is nog te bespreken.
Telefooncentrale offertes voor Kempisch bedrijf
Ons bedrijf is op zoek naar offertes voor een telefooncentrale. Er moeten ook externe toestellen op aangesloten kunnen worden.
Klassieke telefooncentrale in Brugge
Ik zoek een klassieke telefooncentrale voor 13 telefoontoestellen en 5 telefoonnummers. Ik heb momenteel nog geen centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Berchem
We zijn op zoek naar een telefooncentrale voor 8 vaste en 2 draagbare toestellen. Er zijn 2 binnenkomende lijnen. Momenteel gebruiken we een centrale van Belgacom. We zouden eventueel ook de opties willen bekijken voor VoIP maar onze internetaansluiting is niet ideaal.
Telefooncentrale te Grimbergen
Wij zijn opzoek naar een offerte om 6 telefoontoestellen aan te sluiten op de centrale. In totaal zijn het 2 binnenkomende lijnen. Er moet een extensie zijn die fax kan ontvangen. Alle uitgaande oproepen moeten via een nummer gaan. En er moet de mogelijk zijn om een nachtrust timing te zetten op een van de extensies.
Telefooncentrale te Schepdaal
Wij willen een vervanging van onze huidige centrale. De centrale dateert van 1991 en bedient 8 toestellen. In totaal hebben wij 1 telefoonnummer, maar we wensen er 2.
telefooncentrale voor een bedrijf in Westrlo
Dit is een vervangen van een oude telefooncentrale. Deze is een van belgacom. Momenteel staan hier vier toestellen met 4 aparte nummers. We wensen ook een faxlijn bij te plaatsen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brugge
Momenteel heb ik een oude centrale met draagbare toestellen. Deze werken niet meer als ik ze vervang. Ik heb een centrale nodig met twee vaste toestellen en twee draagbare toestellen. Twee vaste lijnen , praktijk en privé. Ook de bel gaat via de telefooncentrale. Ook zit hier een lijn in voor de fax en een alarmlijn.
Teelfooncentrale voor een bedrijf in Roeselare
Ik zoek een offerte voor een telefooncentrale voor een 8-tal vaste toestellen. Ook zouden er een 8-tal gsm toestellen. De vaste heeft 1 algemeen nummer, ook is er een aooarte lijn voor fax, alarm en internet. Ook is er een extra lijn die apart wordt doorgeschakeld. De huidige telefooncentrale is aangekochte forum 500 van belgacom. eventueel opties van VoIp te kijken.
Aanvraag Telefooncentrale te Uitbergen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Telefooncentrale. Wij hebben momenteel een centrale van Siemsne (Ipatch 1200) met een faxlijn. Wij beschikken over een 6tal toestellen en 3 telefoonnummers. Wij verkiezen een VoIP-systeem.
Aanvraag Telefooncentrale te Berchem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Telefooncentrale. Wij gebruiken momenteel geen centrale en beschikken over 2 telefoontoestellen. Wij beschikken ook over 2 telefoonnummers. Graag ontvangen wij offertes voor zowel een klassieke centrale als een VoIP centrale.
Telefooncentraal te Alken
Wij hebben een bestaande centrale bij Telenet en Proximus. Nu wensen wij een prijsvergelijking te houden. In totaal moeten er 3 toestellen aangesloten worden. Er zijn geen andere lijnen aangesloten.
Telefooncentrale te Leuven
Op dit moment hebben wij een telefooncentrale, maar wij gaan verhuizen en zouden graag wat kleiner gaan qua telefooncentrale. In totaal worden er 19 telefoontoestellen aangesloten. Wij hebben 1 algemene nummer en 1 faxlijn, maar hiernaast zou iedereen ook een individuele nummer moeten krijgen.
Telefooncentrale voor een praktijk in Kontich
De bestaande telefooncentrale van Belgacom . Deze is verouderd. Nu 5 toestellen maar we willen uit breidien naar 10. 1 idsl lijn. Toestellen in woning en praktijk.
Telefooncentrale offerte voor regio Rijkevorsel.
We zoeken 2 vaste toestellen en 2 draagbare. Bestaande is via Inovaphone. Interesse in een nieuwe aansluiting. (geen vergelijking). Geen fax of alarm via huidige centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een vzw. We hebben momenteel 4 telefoontoestellen op een zelfde lijn maar wensen nu te kijken of de mogelijkheid bestaat deze over verschillende lijnen te spreiden met een nieuwe telefooncentrale. Opties tussen VoIP en Analoge centrale staan volledig open. Er staat ook een fax op de centrale.
Aanvraag Telefooncentrale te Gent
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale van Siemens (hierop is een alarm van de lift aangesloten). Er zouden 13 telefoontoestellen opgenomen moeten worden en wij gebruiken ook 13 interne telefoonnummers. Wij wensen offertes te verkrijgen voor een klassieke (analoge) telefooncentrale.
Aanvraag Telefooncentrale te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale (VoIP), en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij beschikken over 4 telefoontoestellen (die in de centrale opgenomen moeten worden) alsook 2 telefoonnummers. Op onze huidige centrale staat ook een faxlijn,en wij verkiezen opnieuw een VoIP-centrale.
Aanvraag Telefooncentrale te Knokke-Heist
Wij zoeken een offerte voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale, en hier zouden een 4 tot 5 toestellen op aangesloten worden. Wij hebben 1 telefoonnummer, en wensen zowel offertes te ontvangen voor een klassieke centrale als een VoIP centrale.
Aanvraag Telefooncentrale te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale en wensen wij 4 toestellen op te nemen hierin. Wij beschikken over 1 telefoonnummer, en wensen offerte te ontvangen voor een klassieke analoge centrale alsook van een VoIP centrale (zodat wij het verschil kunnen afwegen).
Aanvraag VOIP telefonie te Wachtebeke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een telefooncentrale. Momenteel hebben wij geen telefooncentrale. Wij hebben 4 telefoontoestellen alsook 4 telefoonnummers, en zijn op zoek naar een offerte voor een Voip telefooncentrale.
telefooncentrale voor een Hotel in Knokke
We zoeken een offerte voor een nieuwe telefooncentrale voor een hotel. Dit is voor zo'n 15 toestellen. momenteel gebruiken we een oude analoge centrale van Belgacom die direct contact zoekt met de algemene centrale. We zoeken hiervoor nu een praktischer en modernere oplossing. Zowel VoIP als analoog mag hiervoor bekeken worden. Er zijn verschillende lijnen onder andere ook 3 faxlijnen en momenteel hebben we 4 betaalterminals op deze telefooncentrale aangelsoten; maar deze kunnen eventueel ook op het internet komen.
Telefooncentrale voor een wachtpost in Herentals
Ik wens graag een offerte voor een centrale voor wachtposten voor huisartsen. Dit gaat over een centrale dispatching die telefoontoestellen zullen voorzien op drie verschillende plaatsen. Dit zullen er minimum 10 zijn. Het gaat over de vervanging van een huidige centrale van Belgacom waarop nu 5 toestellen staan. Ook noodzakelijk is VoIP, automatische doorschakeling naar gsm nummers en de mogelijkheid om extra lijnen te plaatsen voor faxapparaten , alarmlijnen, etc...
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diksmuide
Momenteel hebben we vier toestellen maar we wensen ze uit te breiden naar 5 op onze nieuwe centrale. Onze oude centrale is immers totaal verouderd. We wensen deze toestellen op twee aparte lijnen, ook moet er een aparte faxlijn komen en tenslotte nog een voor de parlofoon. Ook de deuropening moeten we met deze centrale besturen. Graag een gerichte offerte voor deze centrale en verdere informatie over zijn mogelijkheden, zoal het automatisch doorschakelen naar gsm toestellen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is ter vervanging van onze oudere panasonic centrale. We zoeken nu een VoIP centrale waarop we in totaal een 15-tal toestellen wensen te plaatsen. Deze zijn verdeeld over 3 lijnen. Verder hebben we ook twee extra paar lijnen nodig voor fax en andere apparaten. Deze telefooncentrale dient ook vlot tussen de lijnen te kunnen doorschakelen.

Optimaliseer het beheer van uw oproepen met een telefooncentrale

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf.

Makkelijk schaalbaar
U kunt gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen aansluiten op een telefooncentrale. Zo groeit een centrale mee met uw bedrijf.

Doorschakelen naar GSM
Oproepen kunnen ook doorgeschakeld worden naar externe nummers en GSM’s.

Ruime keuze aan opties
Zet uw telefooncentrale volledig naar uw hand door de opties te kiezen die nodig zijn voor uw bedrijf.
Bel goedkoper met een telefooncentrale