Telefonische prospectie

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:
  • Professioneel imago
  • Oneindig veel mogelijkheden (cold calling, enquêtes, ...)
  • Altijd vriendelijk
Het beste telemarketing bedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Telefonische prospectie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter voor prospectie
We willen een propsectielijst aankopen (zelfstandige vakmannen) en zoeken een call center voor telefonische prospectie. We zijn actief als dienstenplatform en wensen zelfstandigen over heel Vlaanderen contacteren om zich aan te sluiten bij dit platform.
Afspraakplanning voor minimum 20 afspraken per week
Wij werken voor een uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging bedrijf, en wensen een call center in te schakelen om onze agenda's vol te krijgen. Wij willen 20 afspraken per week in regio Limburg en omstreken. Graag contact voor een offerte.
Afspraakplaning voor beginnend bedrijf, Sint Niklaas
Wij zijn een beginnend bedrijf actief in marketing en advertising. Binnen 3 weken zullen we volledig van start gaan. Daarom zoeken we nu een bedrijf om onze afspraakplanning op te nemen.
Vragen stellen aan aantal partijen
Graag zouden we in het kader van een onderzoek voor onze klant op korte termijn een 3-tal vragen stellen aan diverse partijen (theaters / schouwburgen / toneel /...) Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een eenmalige opdracht. Maar naargelang er nieuwe contracten binnenkomen kan er een langere samenwerking besproken worden. Bedankt voor uw offerte.
Teleprospectie telecom operator afspraakplanning
Als partner van een telecomoperator hadden wij graag voor ons B2B verkopers geïnformeerd wat het kost om afspraken te laten maken. De bedoeling is om kwalitatieve en degelijke afspraken te krijgen. Wij kunnen een online tool bezorgen waaruit gebeld kan worden. Het aantal zal afhangen van de prijs en de kwaliteit van de afspraken.
Telemarketing voor reclamebureau
Graag een offerte voor outbound telemarketing en afspraak planning. Wij zijn een reclamebureau en willen graag ons naamsbekendheid vergroten en klanten aantrekken. Het budget is afhankelijk van de diensten. Wij overleggen de details graag met de leverancier.
E-mailadressen bekomen van oud leerlingen
De e-mail adressen van 5000 leden van de oud leerlingenbond van het gemeentschapsonderwijs in heist op den berg bekomen door te telefoneren op basis van gevonden telefoonnummer op basis van adressen.
Call center voor in- en outbound
Wij zijn op zoek naar een call center voor zowel uitgaande als binnenkomende oproepen.
Opvolging telefoons tijdens weekends en bouwverlof
Wij zijn op zoek naar een call center om tijdens het weekend en tijdens het bouwverlof de telefoons aan te nemen.
Prijsofferte enquête voor afvalverwerkingsbedrijf
Wij zijn een bedrijf actief in afvalverwerking, en we zouden graag een prospectie laten doen naar potentiële klanten. Ons doelpubliek zijn Belgische bedrijven; we verwachten tussen de 2.000 en 5.000 bedrijven te contacteren. Finaal willen we achterhalen welke bedrijven veel afval genereren, en dus potentiële klanten van ons kunnen worden. Er moet met andere woorden een navraag worden gedaan naar afvalstromen en tonnages ifv een enquête-formulier. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt.
Abonnementenverkoop voor telecombedrijf in Leuven
Wij zijn een webshop die losse gsm-toestellen met daarbij ook abonnementen verkoopt (telecom sector), voorlopig werken wij uitsluitend met Telenet. Graag een call center voor abonnementenverkoop (telecom sector) op basis van no cure no pay. Vroeger hebben wij al iets gelijkaardigs geprobeerd en dit had vrij veel succes, wij zijn toen gestopt aangezien we met iets nieuws zijn begonnen maar nu zijn we aan het overwegen om dergelijks terug te beginnen. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Constant instroom van afspraken
Een constante instroom van afspraken voor verdere verkoop van onze diensten (hoofdzakelijk ondersteuning in voedselveiligheid). Bedankt.
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Afspraken die voortvloeien uit een voorafgaand gesprek waarin duidelijk gemaakt wordt wat we juist verkopen en wat dit product kost. Verder is het steeds handig als er extra info op basis van een bestaande enquête wordt ingewonnen. Graag afspraken voor 1 persoon, 3 à 4 per dag minimum, naderhand gaat dit dalen naar 2 per dag en vanaf het tweede jaar gaat dit weer gaan stijgen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Ik heb vijf ledenwervers op de baan en en eigen callcentermedewerkers, ik moet de ledenwervers voorzien van 6 tot 8 afspraken per dag in een bepaalde regio - hoe doe ik aan effiëntere afspraakplanning ?
Telemarketing actie
Graag informatie en een offerte voor een telemarketing actie in de Recruitment & Selection sector.
Maandelijkse dansbuffet
Wij organiseren maandelijks een dansbuffet aan €39 van 12u tot 18u. Wij zijn recent daarmee gestart en hebben nu een 25 à 30 bezoekers, we hebben een capaciteit tot een 250 personen en zouden dat graag ingevuld zien.
Nemen van een eerste kwalitatieve afspraak
Gezocht: telemarketeers die een eerste afspraak voor ons kunnen regelen. Adressen/telefoonnummers worden uit telefoonboek of online gehaald. Bedankt.
Telefonisch verkopen
Telesales bedrijf: telefonische verkoop van internet visibiliteit d.m.v. publi-redactionele artikels op City Portals met hoge visibiliteit. Alvast bedankt.
Appointmentmakers
Appointmentmakers, die agenda planning doen van onze verkopers (momenteel doen we dit zelf maar we twijfelen aan de efficiëntie hiervan). Ons bedrijf telt zo'n 10 verkopers die dagelijks op de baan zitten, wij rekenen op zo'n 5 afspraken per dag. Alvast bedankt.
Telefoon permanentie B2B
Graag had ik willen weten wat ik allemaal van u kan/mag verwachten omtrent telefoon permanentie, graag daarover de nodige informatie. Aangezien ik B2B gericht ben heb ik geen enkele zicht op hoeveel oproepen ik dagelijks ontvang. Budget kan variëren, ik zou niet weten hoeveel mij zoiets zou kosten. Alvast bedankt.
Call center om inkomende oproepen te verwerken
Bedankt om deze klant te contacteren en een offerte te maken voor een call center om de inkomde oproepen voor deze firma te verwerken. De klant laat weten dat er minder dan 10 oproepen per dag zullen zijn.
Teleprospectie met callcenter voor maken afspraken zonnepanelen bij particulieren
Graag contact en offerte voor teleprospectie op de Nederlandse markt. Het gaat om zonnepanelen, wat nog vrij nieuw is in Nederland. 200 afspraken per maand zou mooi zijn (particulieren). Graag meer info
Prospectie nieuwe klanten via callcenter graag contact leverancier en offerte
Wij overwogen in het verleden al eens om prospects te laten opbellen in een campagne met het idee hen nieuwe telefooncentrales aan te bieden. Graag contact voorstel en offerte
Offerte telemarketingcampagne afspraken boeken nieuwe ondernemer
Ik ben een opstartende jonge ondernemer, en had graag gebruik gemaakt van een telemarketing bedrijf om mijn agenda te vullen met afspraken... . Het product dat ik ga verkopen is vrij technisch, maaar het aspect communicatie en marketing komt ook aan bod. Het is B2B. Graag had ik een prijsindicatie of offerte gehad voor opstart van mailing en telefonische opvolging en prijs per afspraak.
Telefonische prospectie voor bedrijf actief in ongediertebestrijding
Beste, Wij zijn een firma gespecialiseerd in ongediertebestrijding (ratten, muizen, vliegen, mieren, kakkerlakken,... ed). Graag hadden wij een voorstel omtrent telefonisch prospectie van u ontvangen. Tevens een duidelijk omschrijving van de prijsberekening. In afwachting stuur ik u, vriendelijke groeten, natalie io A.tac Izegem

Telemarketing: bel uw sales nieuw leven in!

Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Bent u op zoek naar een telemarketingbureau? Beschrijf ons welke dienst of product u wilt promoten en wij zoeken voor u de beste telemarketeers. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Nieuwe klanten
Professionele telemarketeers hebben inzicht in de markt waarop u werkt en hebben de werking van uw bedrijf volledig begrepen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties, altijd vriendelijk
Telemarketeers kunnen u op vele manieren versterken: huidige klanten of prospecten opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, producten verkopen, enquêtes afnemen,… En dat doen ze steeds met de glimlach!

Op maat van uw onderneming
Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.
Spoor nieuwe klanten op met telemarketing