Subsidie ontvangen zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Subsidie ontvangen zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op bijbouw of huis in Bever
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis-bijbouw.
Plat EPDM dak. We wonen hier met 3 personen, bouwjaar +15 jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Martens-Lierde
Ik wil zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak maar orientatie niet gekend, 3 personen, woning van +10 jaar oud. Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Beervelde
We willen zonnepanelen voor op ons huis of bijbouw. Hellend dak met soort van platen en deels zuidgericht, 3000-4000 kwh ergens, wanneer is maakt niet uit.
Zonnepanelen voor in de regio Hoboken
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Plat roofingdak, opp. 47m², 3100 kwh, misschien in voorjaar 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Hoogstraten
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak en deels zuidkant, 2 personen, huis van +10 jaar oud. Termijn is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Kontich
We zoeken zonnepanelen voor op onze zaak/prive. Hellend pannendak en zuidgericht, redelijk hoog verbruik, gebouw van 1974. Opp. +40m², wanneer is aan de kostprijs.
Zonnepanelen voor in de regio Wezemaal
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Plat roofingdak, opp. +70m², 2 personen, huis van +10 jaar, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Ronse
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis-garage. Hellend pannendak of ander dak kan ook, 2 personen, opp. +30m², ik denk voor in 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Gullegem
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) vooraan zuidgericht denk ik, 3-5 personen, opp. +30m². Misschien dit jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Niel
Voor op ons huis willen we zonnepanelen offertes Hellend pannendak of plat dak(+25m²) kan, 2 personen, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Huldenberg
Graag wil ik zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 2 personen, opp.+60m² , termijn is nog te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Bonheiden
Ik zoek zonnepanelen voor op onze woning-garage. Plat roofingdak, opp. +50m², 3500kwh, kan dit jaar nog.
Zonnepanelen voor in de regio Boom
Ik wil zonnepanelen offertes voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht, 4 personen, opp. +50m², wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen te Hoevenen
Wij zoeken een zonnepanelen installatie voor mijn pand van 1980. We spreken over een plat dak van 6000m². Ik heb een eigen hoogspanningscabine. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Avelgem
Ik ben eigenaar van een koppelwoning van 1960. Ik zoek zonnepanelen voor op een tuinhuis te plaatsen van 6 m op 3m. Eventueel is er nog een plat en hellend dak. We hebben een stroomverbruik van 3800 kilowatt per jaar met ons 4. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen voor in de regio Geel
Voor op mijn zoek ik zonnepanelen. Hellend dak met metalen platen en zuidwest gericht, 3 personen, opp. +50m² zeker. Indien goede offerte kan dit snel.
Zonnepanelen te Torhout
Als eigenaar van een vrijstaand pand van 1700 zoek ik zonnepanelen. Het heeft een hellend dak met dakpannen en ik verbruik een 300€ per maand aan gas en stroom. Kan u mij benaderen voor het maken van een afspaak. Dank u,
Zonnepanelen te Roosdaal
Beste, Wij zoeken zonnepanelen voor een vrijstaande woning met een Frans dak. We betalen 208€ op een maand voorschot per maand ,maar we komen niet toe. Op 10 jaar 48100 kilowatt dag en nachtteller geeft 62400 kilowatt. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Zonnepanelen te Houthulst
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1993 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Op ons hellend dak liggen sneldekpannen. Ik verbruikte 4464 kilowatt met 4 bewoners in 2015. Graag bellen na 16.00u voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Evelyne D
Zonnepanelen te Schoonaarde gezocht
Als eigenaar van een halfopen woning van 1961 ( met nieuw dak) zoeken we een offerte voor zonnepanelen op een zuid - gericht hellend dak met kunst leien. We hebben een stroomverbruik van 5000 kilowatt dit mede door de pomp van de vijver. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Otegem
Als eigenaar van een oudere halfopen bebouwing zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken +- 100€ per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Oosterzele
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1950 zoeken wij zonnepanelen. De panelen moeten op een winkelpand komen met een hellend dak met dakpannen. We verbruiken 350€ per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140€ aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen gezocht in Zwalm
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij zonnepanelen. Dit voor een gezin van 5 personen en een stroomverbruik van 5150 kilowatt/j. We hebben een zadeldak met dakpannen als bekleding.
Zonnepanelen voor een woning in Vosselare
Ik heb een woning met een zuidelijke oriëntatie. Deze heeft een bekleding in gewone dakpannen en op een dakhelft is er zeker een 35m² vrije ruimte. Graag had ik , eventueel na een afspraak ter plaatse, een offerte verkregen voor de instalatie van deze zonnepanelen. Ik had ook graag wat verdere informatie verkregen over het rendement, onderhoud en eventueel nog mogelijk te ontvangen subsidies.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.