Spouwmuur isoleren

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwmuur isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van rijhuis, Sint-Martens-Latem
Ik zou graag de spouwmuur van mijn voorgevel willen laten isoleren. Het gaat om ongeveer 42 m². Het is rijhuis van 1936, de gevel werd er later bijgezet en is niet bewerkt. De spouwdiepte is niet gekend.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren voor halfopen woning, Stabroek
Ik zou de spouw van mijn willen huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis met een garage van 1985. De spouwdiepte is niet gekend, de gevels zijn niet bewerkt. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren, regio Zonhoven
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Dit is een halfopen bebouwing van 1988. De spouwdiepte is onbekend, de gevels zijn niet bewerkt. Oppervlakte +/- 100 m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Laarne
De woning is van 1989, er is een spouwmuur aanwezig, buitengevels onbewerkte bakstenen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur laten isoleren te Vichte
Spouwmuurisolatie voor een woning gebouwd in 1987. Dit is een halfopen bebouwing. De muren zijn niet geschilderd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur met PUR isoleren - Halfopen huis Oudenburg
Ik wil de spouw laten isoleren. Het is een halfopen huis van 1973, maar ik ken de spouwdiepte niet. De gevels zijn niet bewerkt. Persoonlijk zou ik het liefst met PUR isoleren.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie van 3 gevel woning te Dentergem
We hebben een 3 gevel woning en hebben beslist om de spouwmuur te isoleren. Twee buitenmuren zijn gewoon naakt baksteen, maar één muur is wel gepleisterd (er staat een veranda aan). We wensen een afspraak en een offerte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren met glaswol
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend maar er is een spouw aanwezig. De gevels zijn niet bewerkt. Oppervlakte is 150 m². Liefst glaswol.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie met korrels te Erondegem
Betreft een rijwoning van 25 jaar oud, de buitengevels zijn geglazuurd en geverfd. Graag met korrels isoleren (niet met pur). Maximum 100 m² te behandelen. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van geschilderde gevels
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Het is een halfopen huis van de jaren 80. Er zou zo'n 70 m² geïsoleerd moeten worden en de spouw is 7 tot 10 cm diep. De gevels zijn wel wit geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Diepte spouw laten bepalen en isoleren
We willen de spouwmuur van ons huis (bouwjaar 1975) isoleren, maar we weten niet hoe diep de spouw is. Het gaat om maximaal 100 m². De buitengevels zijn onbewerkt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren | Wuustwezel
Graag wil ik de spouw van huis laten isoleren. Het is een vrijstaand huis van 1935. Ik weet niet hoe diep de spouwmuur is, maar de gevels zijn zeker niet bewerkt. Ongeveer 100 m² moet geïsoleerd worden.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren regio Merksem
Graag wens ik de spouw van mijn huis te laten isoleren. Het is een rijhuis van de jaren 50-60. De spouwdiepte ken ik niet, maar de gevels zijn zeker niet bewerkt.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van beschilderde gevel? - regio Zemst
Ik zoek een bedrijf om de spouwmuur te isoleren van een halfopen woning van de jaren 1950. De gevels zijn wel geschilderd. De voorkant is 5x5m tot 5x6m. De zijkant is 12x6m en achterkant is 5x3m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren hoekwoning
Graag enkele offertes voor spouwmuurisolatie. Het zou om 90 m² gaan, maar ik weet wel niet hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Lennik
Dit is voor een verbouwing van een woning van 1900. In 2002 zijn de gevels volledige vervangen en is er een spouwmuur geplaatst.Ik wens deze nu te isoleren. Vrije gevelsteen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Outer
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie . Gebouw van 1970 in de originele gevelsteen. De diepte van de spouw is nooit nagelmeten.

Spouwmuurisolatie: Dé isolatievorm bij uitstek voor uw woning

De Belgische winters kunnen ijzig zijn en de zomers heet en zwoel. Maar dat is buiten de voordelen van een correctgeplaatste isolering gerekend. In een goed geïsoleerde woning geniet u het hele jaar door van aangename temperaturen binnenshuis. Een van de meest eenvoudige manieren om uw woning te isoleren, is door middel van het plaatsen van spouwmuurisolatie. Eenvoudig, snel én kostenbesparend.

Aangename temperaturen
In de winter zit u lekker warm en in de zomer blijft de hitte buiten. U geniet een heel jaar lang van aangename temperaturen en comfort.

Lage energiekosten
Geïsoleerde spouwmuren zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat en u vervolgens minder energie hoeft te verbruiken.

Milieuvriendelijk
Dat u minder energie verbruikt komt echter niet alleen uw portefeuille ten goede. Ook het milieu plukt hier de vruchten van!
Investeer in jouw huis, isoleer de spouw