Rapportering

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Rapportering: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Track & trace voor een zaak te Veerle
Graag offerte voor 3 bestelwagens (enkel te Belgie). Nu nog geen systeem.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Herent
Dit gaat over een tracking systeem dat primair bedoeld zal zijn om onze rapportering en ritregistratie te kunnen opmaken. Graag een prijsofferte voor een degelijke instalatie op zo'n 18 bedrijfsvoertuigen. Dit zijn allemaal bestelwagens. Graag een snelle reactie want is zou dit systeem nog graag dit jaar rond hebben. U kan me telefonisch tijdens de kantooruren bereiken.
offerte voor track and trace systeem voor een bedrijf in Anderlecht
Het aantal voertuigen zal afhangen van de prijs maar zal waarschijnlijk boven de 50 liggen. Het gaat hier om camionetten, lichte en zware vrachtwagens, hoogtewerkers en andere machines actief op de bouwwerf. we wensen dit systeem voor voor optimaliseren van het beheer van het voertuigenpark, geo-lokalisatie alsook kunnen nakijken wie waar op de werf is. Graag een gerichte offerte van verschillende leveranciers en verdere informatie over dit systeem.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Geel
We hebben een totaal wagenpark van een vrachtwagen, twee bestelwagens en 4 bedrijfswagens. Voor de vrachtwagen en de bestelwagens zoek ik een systeem dat o.a aan geo-lokalisatie kan doen om hiermee het vervoer te optimaliseren. De personenwagens zouden dan moeten worden uitgerust van een systeem voor de rapportering en opvolging van de buitendienst. Hoeveel voertuigen we van deze systemen laten voorzien hangt af van de kostprijs.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Paal
We wensen dit systeem voor een 15-tal bestelwagens in te voeren van verschillende formaten. Dit zal dienen voor zowel de rapportering na te kijken als onze voertuigen te kunnen volgen vanop het bedrijf. Graag een prijsofferte voor de installatie hiervan
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Wetteren
We zouden nu een tiental voertuigen willen laten uitrusten met dit systeem. In de toekomst kunnen dit er eventueel meer worden. We zoeken vooral een systeem om onze buitendienst beter op te volgen. Dus aantal gereden km, liters getankt, stopplaatsen en tijden enz...
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
We hebben in totaal zo'n 5 à 6 voertuigen maar niet alle voertuigen moeten gevolgd worden. Vooral de depannagewagen en de vrachtwagen, 2 voertuigen dus. Graag contact, meer informatie en kostprijs
Voertuiglokalisatie
Graag had ik (vrijblijvend en zonder enige verplichting) een prijsopgave ontvangen alsook wat inlichtingen omtrent het traceren van voertuigen. Al onze bussen beschikken over een tracking systeem. Een bijkomende tracking systeem zou goed zijn maar dan voor onze dienstwagens. Aangezien druk bezig, liefst offerte + inlichtingen versturen via e-mail of post. Alvast bedankt.
Contact leveranciers track en trace systeem, offerte ritregistratie
Ik wil graag weten waar de voertuigen zich bevinden, zodat een vlottere planning kan gemaakt worden en er een beetje controle heerst. Liefst beginnen we op één voertuig, dat van de technieker, en voeren we indien tevreden het ook in bij de installateurs, dat zijn er 3.
Contact en offerte voertuiglocalisatie en ritregistratie systeem
Ik ben bezig met het aankopen en installeren van een tijdsregistratie systeem. Ik wens dit eventueel ook door te trekken en te koppelen aan ritregistratie met een track en trace systeem. Anders graag afzonderlijk volgen van verplaatsingen werknemers. Graag contact en offerte track en trace systeem. Het gaat om een 7 a 8 personenwagens en bestelwagens.
Track en Trace - systeem voor Metaalbedrijf te Antwerpen
Ik wil gewoon op elk moment weten waar de wagens zijn of staan. Graag meer info over mogelijkheden en prijzen
Bedrijf te Antwerpen zoekt partners om mee samen te werken in track & trace
Dit bedrijf zou graag contact zoeken met onze partners in track & trace, hij geeft aan interessante producten te hebben die jullie zouden kunnen interesseren. Hij spreekt van een mogelijke samenwerking. Je kan hem contacteren indien gewenst. Deze lead wordt niet gefactureerd.
Schrijnwerkerij in provincie Antwerpen zoekt track en trace om camionnette te kunnen traceren
1 camionette kunnen localiseren in regio Antwerpen
Tracking voor opleggers van transportbedrijf te Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een alarm / tracking - systeem voor onze opleggers, ik heb namelijk een transportebedrijf. Graag contact
Installateur centrale verwarming wilt track & trace voor in camionettes
Ik wens real-time tracking van onze bedrijfsvoertuigen. Graag contact
Track en trace - systeem gezocht om routes van installateurs te kunnen aanpassen
Controle van positie voertuigen om minder km's te moeten doen, vb volgende klant is dichter voor de ene werknemer als voor de andere, en zo hun route aan te passen wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt.
Takeldienst te Vlaams-Brabant wenst meer informatie rond track en trace, het volgen van voertuigen
Ik heb een takeldienst, en zou graag informatie ontvangen hoe dat werkt om te zien waar een voertuig is.
Controle op werknemers door voertuiglocalisatie gevraagd, voor bedrijf te West-Vlaanderen
Wij willen de positie van onze bestelwagens vanuit de thuisbasis kunnen volgen teneinde te lang oponthoud in drankgelegenheden of het bezoek op adressen vreemd aan de biz te kunnen volgen en/of vaststellen.
Taxi-bedrijf te Gent wilt taxi's kunnen volgen op PC via Track & Trace - systeem
Wij willen onze auto's (taxi's) kunnen volgen op pc.
Bandencentrale te Oost-Vlaanderen wenst localisatie-opvolging van haar service
Gevraagd, een systeem om onze servicewagens (bandencentrale) op te volgen. Ik wil graag een systeem met één vaste prijs bij instap,en geen maandelijkse kosten of toeslagen.
Marketingbureau te Brussel zoekt track & trace - toepassing
Ik zoek een track en trace systeem waar het mogelijk is de werktijden per klant op te volgen en te rapporteren, met adres. Kan u mij hiervoor een t&t oplossing uitwerken? Graag meer informatie.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.