Ramen vervangen

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ramen vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Beerse
Vervangen van een tiental ramen en een dubbele deur.
Ramen vervangen steellook aluminium Bonheiden
We zoeken een offerte voor het vervangen van ramen. Gelieve mij hiervoor te bellen. Vervangen van een 10-tal ramen. Liefst werken in aluminium, liefst steellook.
Ramen vervangen voor een 300 jaar oude woning in Nevele
Ik zoek offertes voor het vervangen van 4 gewone ramen en een klein raam. Ze zijn momenteel in hout en dat zou ik zo willen behouden. De woning is meer dan 300 jaar oud, maar werd gerenoveerd in 2013.
Ramen vervangen voor door PVC in Maldegem
We hebben vorig jaar een woning gekocht en zoeken nu offertes voor het vervangen van een groot raam in de veranda en twee deuren. We willen ook boven twee ramen vervangen. Momenteel in hout maar mag PVC worden.
Ramen vervangen voor een woning in Ieper
3 ramen , een groot en twee kleintjes. Aluminium en liefst steellook. Wat is de prijs?
Schuifraam plaatsen | regio Zedelgem
Ik wil offertes voor het vervangen van twee schuifraam en een kleiner raam. De ramen moeten volledig vervangen worden in het kader van een verbouwing.
Ramen en buitendeuren vervangen (Tiet-Winge)
3 buitendeuren en 10-tal ramen, volledige te vervangen. Graag pvc of aluminium omkadering.
Ramen en deuren vervangen voor een B&B in Brugge
Ik zoek offertes voor het vervangen van 28 ramen en 20 deuren, vooral binnendeuren. Het gaat om een winkel en een bed & breakfast. Liefst brandveilig.
Ramen en deuren vervangen in aluminium (Sint-Niklaas)
We zouden 1 groot schuifraam, 4 ramen op het gelijkvloers en 6 ramen op de tweede verdieping plus een zolderraam en een voordeur willen laten plaatsen. Liefst aluminium, heel donker grijs of zwart.
Ramen beglazing en omkadering vervangen Herenthout
Ik zoek een offerte voor het vervangen van volledige ramen, zowel beglazing als omkadering. Dit zijn 16 stuks ook deuren en schuiframen. Liefst in pvc.
Houten ramen vervangen door pvc, woning te Ninove
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 5 ramen en 2 deuren. De huidige ramen hebben een houten omkadering die we wensen te vervangen door pvc. Best bellen na kantooruren.
PVC in plaats van aluminium ramen| Tongeren
Ik ben eigenaar van een appartementje op de 3e verdieping. Er moeten 4 aluminium ramen worden vervangen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar profielen in pvc.
8 ramen laten vervangen
In onze woning willen we 8 ramen laten vervangen. Afspraak is gewenst.
Advies en offertes gezocht regio Pamel voor nieuwe ramen
We zouden 7 ramen willen vervangen in ons huis. Graag hadden we advies over de materialen en eventueel een offerte ontvangen van enkele experts ter zake.
Ramen vervangen voor een woning in Herzele
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de ramen, zowel boven als beneden. Het gaat om een tiental ramen waarvan twee verandaramen. De huidige ramen zijn in pvc. Het gebouw is van de jaren 90.
Ramen vervangen voor een nieuwe woning in Meulebeke
We zouden de ramen, de deuren en een schuifraam van een nieuw gekochte woning van de jaren 30 willen vervangen. De huidige ramen zijn in hout.
Hoogrendementsglas plaatsen in Gentbrugge
Momenteel hebben we dubbel glas. We wensen dit te laten vervangen door hoogrendementsglas. Het gaat om 8 tot 10 ramen. De ramen zijn momenteel in acilia bekleding en de woning is van 1930.
Grote ramen vervangen voor een woning in Heppen
Ik heb een grote glaspartij aan de zijkant van mijn woning. Ik wens deze volledig te vervangen door dubbel glas. Momenteel zijn de ramen in hout. De woning is van 1930. Maar de glaspartij is er pas later gekomen.
Houten ramen vervangen te Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een zestal ramen en een voordeur. De ramen en de deur zijn in hout, maar ik zou naar pvc of aluminium willen overstappen.
Ramen vervangen voor verbouwingen (Attenhoven)
Dit is in het kader van verbouwingen. Momenteel zijn er een 10-tal ramen in de woning. Later komen er wel bijbouwen bij eventueel. Woning van 1996 . Ik wens zeker pvc ramen te plaatsen.
Ramen vervangen voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een 10-tal ramen. Het zijn gewone ramen, behalve 1 raam dat een raamdeur is. De woning is 30 jaar oud.
Houten ramen vervangen in PVC - Harelbeke
Ik zoek een offerte voor voor het vervangen van 3 ramen en een deur. Ik heb nu houten ramen, maar wil ze vervangen door PVC.
Inox ramen vervangen | Ronse
Ik ben op zoek naar een nieuwe voordeur en drie nieuwe vensters. De huidige ramen zijn in inox, maar daar wil ik van af stappen.
Ramen vervangen voor een woning in Landen
Mijn dochter moet in haar woning nog 5 à 7 ramen vervangen. Momenteel zijn dit PVC ramen, maar we zouden graag advies ontvangen voor een ander eventueel passend materiaal. Het gaat om een woning gebouwd in 1958. Kunt u ons offertes bezorgen in de regio van Landen?
Ramen, schuifraam en veluxen vervangen van vrijstaande woning
Na meer dan 30 jaar zijn de ramen in ons huis aan vervanging toe. In totaal gaat het om een 7-tal ramen, 1 voordeur,1 schuifraam en 4 Velux ramen in een vrijstaande woning.

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.