Prijs zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Ik wil zonnepanelen laten installeren

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepaneel installatie?
 
 
* 2. Waar wenst u een zonnepaneel installatie?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijs zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Goede prijs voor zonnepanelen op plat dak?
Ik zoek offertes voor zonnepanelen op mijn woning. Het is voor op een plat roofingdak van 100m². Als we een goede prijs krijgen, dan kunnen de zonnepanelen nog dit jaar geïnstalleerd worden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op een hangar | Damme
Naast ons huis staat een oude hangar, waar we zonnepanelen op willen plaatsen. De hangar heeft een hellend dak met dakpannen. Graag hadden we enkele offertes ontvangen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op dak met sandwichpanelen | Lauwe
Ik zoek zonnepanelen voor op een hellend dak. Het is gericht op het zuiden en bestaat uit dakpannen, maar die worden binnenkort wel vervangen door sandwichpanelen. Ik ben het best bereikbaar vanaf 17u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op dak met leien in Wichelen
Ik zou zonnepanelen laten installeren. Het is voor op een hellend leiendak (is wel niet zuidgericht). Het moet in het verbruik van 2 personen voorzien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op hellend dak - regio Wetteren
Ik zou graag zonnepanelen leggen en ben op zoek naar een goede prijs. Het is voor op ons hellend dak, dat in 2005 gerenoveerd is.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kalmthout
Dit is een polyester dak op verschillende niveaus. Het grootste niveau is zo'n 140m² en heeft enkel een schouw. Ik wens nu te bekijken wat de opties en prijzen zijn voor op dit dak zonnepanelen te plaatsen voor mijn eigen verbruik. Dit zal wel ter plaatsen moeten worden opgemeten. Indien deze offerte binnen het budget valt zouden we redelijk snel overgaan tot installatie.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zit momenteel met een hoog verbruik omdat ik met een warmtepomp zit voor het zwembad. Plaatsing is mogelijk op de garage los van de woning. Dit is een pannendak met zuidelijke oriëntatie en zo'n 40-50m².
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Herentals
Het hellende dak bestaat uit dakpannen. Meer dan 20m² zeker, wel 1 dakvenster. ion de woning. In april zou ik in de woning trekken en daarna zou ik zo snel mogelijk wensen te bekijken of ik hier zonnepanelen kan plaatsen en tegen welke prijs.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Geraardsbergen gezocht
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 20 jaar oud. Volledig zuid gericht hellend dak met 2 veluxen. We verbruiken aan stroom jaarlijkse een +- 5000 kilowatt. 2 volwassenen en 2 dochters als bewoners. Nu overwegen wij zonnepanelen te plaatsen op ons dak. Kan u mij contacteren voor een afspraakje?
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Dag en nachttarief samen zeker een verbruik van +5000kw op jaarbasis. Pannendak met enkel twee dakvensters, voor en achterkant. Ik heb wel geen idee van de oriëntatie en bijgevolg het rendement van dit dak. Graag had ik met verschillende leveranciers ter plaatsen bekeken welke prijs ik zou moeten betalen voor een degelijke zonnepanelen installatie.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen in Tienen
Beste, Ik ben eigenaar van een rijhuis met 5 m gevel. Het dak bestaat uit gewone dakpannen met 1 velux en 1 gemetste schouw. 5500 kilowatt. De verwarming is op gas. Kan u mij bellen voor een afspraak want ik zoek offertes voor deze zonnepanelen te plaatsen. Dank u,
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
Eigen privéwoning gebouwd in 2009. Dak bestaat uit leien en is volledige beschikbaar voor de panelen. De tuin is zuid gericht maar van het dak zelf ken ik de oriëntatie niet. Graag had ik ter plaatsen met u het rendement en het verbruik gemeten en zo besproken wat de mogelijkheden en de prijs voor de plaatsing van zonnepanelen zou zijn.

Zonnepanelen laten instlaleren?

Een installatie van zonnepanelen op uw dak is een stevige investering. Een investering die je in minder dan zeven jaar terug kan verdienen. De terugverdientijd van zonnepanelen is natuurlijk van veel dingen afhankelijk. Niet alleen van de sterkte van het zonlicht, maar ook van de prijs van de zonnepanelen, elektriciteitsprijs, rendabiliteit van de panelen en de subsidies die u ervoor krijgt.
Alle factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden evolueren momenteel gunstig voor de consument. Behalve natuurlijk de subsidies.
Maar zelfs met het wegvallen van de groenestroomcertificaten blijven zonnepanelen nog een zeer interessante investering. Vooral omdat de elektriciteitsprijs maar blijft stijgen. Elke kilowatt die u dus produceert met zonne-energie is er een die je niet meer moet betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Zo bespaart u dus ook op uw energiefactuur.
Vergelijk daarom verschillende installateurs van zonne-installaties in uw buurt en ontdek zelf hoe een investering in zonnepanelen uw energiefactuur kan verlagen.

Offertes aanvragen
Haal de zon in huis met zonnepanelen