Plat dak

Ontvang gratis offertes van dakwerkers uit uw buurt

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project.

Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Plat dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakpannen en dakgoot vernieuwen of dak verhogen?
We willen het dak van onze garage renoveren, maar we twijfelen wat we kunnen doen. We zouden een offerte wensen voor ofwel het vernieuwen van de dakpannen en de dakgoot, ofwel voor het verhogen van dak van 1.5m en dan een plat dak plaatsen. Het dak is van de jaren 60 (bijbouw).
Dakgoten vervangen | regio Oostende
We willen de dakgoten vervangen van ons plat dak. Het is een oud huis dat we recent gekocht hebben en nu aan het renoveren zijn.
Dakwerken voor een woning in Dendermonde
Ons plat dak is slecht gelegd door een algemene aannemer in het jaar 2015. Binnen hebben we geen lek, maar ter hoogte van de regenbuizen buiten zijn er vochtige plekken. Een ander probleem hebben we bij ons hoofd dak met dakpannen. Daar is ter hoogte van een ijzeren schouw een lekkage. De platen zijn vochtig. Vooral op de zolder.
Dakwerken voor een woning in Bottelare
Ik zoek een offerte voor het isoleren en/of vervangen van de dakbekleding van een ouder woning. Gebouw origineel van 1946 maar ik heb geen idee of en wanneer deze daken ooit al vervangen zijn geweest. Ze zijn in elk geval nog niet geïsoleerd. Dit is een plat en hellen dak.
Lek in dak herstellen + dak isoleren te Aartselaar
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een plat dak en herstellen van een lek op het dak. Roofing dak dat momenteel 20 jaar oud.
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Dit is een appartement op het gelijkvloers. We hebben achteraan een plat dak. Ik wens graag te plaatsen te bekijken om eventueel dit dak te vervangen of te isoleren. Dit is een stuk dat ik heb bijgebouwd in jaren 80. Roofing met isolatie.
Luchtblazen op plat dak, dakwerker gezocht
Dit is een probleem met een plat dak waarop luchtblazen zitten door water. We zouden eventueel ook graag epdm plaatsen. Gebouw zelf van 1930 maar dak is vernieuwd 22 jaar terug.
Dakwerken voor een woning in Zoersel
Het dak is makkelijk te bereiken. Het is een veranda met lichtstraat. Nu ligt er EPDM op maar er zijn lekken. Graag advies en prijsofferte voor herstel. Problemen zijn er nu al enkel jaren aanwezig.
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Plat dak van 30m² isoleren vanaf buitenkant op bestaande dakbedekking, geen idee wat dit precies. Afwerking epdm, pvc of bitumen nog niet beslist. 1 afvoer. 6m lood aan gevel. Gelieve vanaf 17u bellen
Aanvraag Dakwerken te Brugge
Beste Graag ontvangen wij offertes voor dakwerken. Wij contacteren u ivm een lek in ons dak (plat dak 3x2 meter) dak (zink). Graag hadden wij een offerte voor nieuw dak of herstelling van het lek. Kunnen wij een afspraak met u maken om dit te komen bekijken? Mvg, Bradt Liesbet
Isolatie binnenkant dak in de regio Mol
Ik wil mijn dak laten isoleren. Hellend pannendak en dampfolie, opp. +80m², bouwjaar 1983 en deel 1956. Contact na 17u aub.
Dakwerken voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe roofing en isolatie op een plat dak. Dit is een gebouw van orgineel de jaren 70.
Dakwerken voor een woning in Merelbeke
Dit is voor een plat dak waar we bijkomende isolatie en nieuwe laag roofing op wensen te laten plaatsen. Deze woning is gebouwd rond eind jaren 80.
Dakwerken voor de regio Deurne
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn huis. Plat roofingdak moet vervangen worden, opp. +50m², bouwjaar voor 1950. Wanneer is te zien.
Dakwerken voor een woning in Houthulst
We wensen een bestaand roofing dak te isoleren. Dit is een gebouw van 1965.
Dakwerken voor de regio Ieper
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nu is het een dak met bitumen dakbedekking. Een nieuwe laag of epdm? Bouwjaar 1961, opp. +180m². Ondergrond moet gekontroleerd worden, uitvoering voorjaar 2018
dakwerken voor een woning in lochristi
Graag een offerte voor de vernieuwing van twee platte daken (78 m² en 123 m²), met isolatie van 10 cm, 2 afvoeropeningen voor regenwater, aanwezigheid van schouw en een gevel. Het plat dak is voorzien van een oversteek van 98 cm rondom rond. Hiervoor zijn voorzieningen nodig om later de oversteek te isoleren. Moet voorzien zijn om later ook zonnepanelen te plaatsen (boren van een gat). Een plaatsbezoek is zeker mogelijk na afspraak (dinsdag- en woensdag- en vrijdagnamiddag). Graag nog dit jaar aan te leggen.
Dakwerken voor de regio Kortenberg
Ik wil dakwerken voor mijn woning/bijbouw. Opp. +27m², herstellen en/of vernieuwen van het dak, bouwjaar 1921, best eens komen zien voor details. Contact vanaf 14u aub.
Dakwerken voor een woning in SINT KATELIJNE WAVER
Ik heb een woning gebouwd eind jaren 60. Het platte dak zelf is van de jaren 80. We wensen hier nu nieuwe isolatie te plaatsen en nieuwe dakbekleding. Momenteel roofing. ik zou graag een prijsvergelijking maken tussen een dak met roofing of epdm rubber.
Dakwerken voor de regio Deurne
We willen dakwerken voor ons huis. Plat roofingdak, lek aan een koepel maken en terwijl wil ik het laten isoleren. Opp. 95m², rijhuis van 1938 (dak 13 jaar).
Dakwerken voor de regio Edegem
We hebben een plat dak, waar momenteel blazen onder de roofing zitten. Het dak ligt er bijna 25 jaar op, misschien lek best eens nakijken. Opp. +50m².
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor ons huis wil ik dakwerken laten doen. Plat roofingdak moet vernieuwd worden + isoleren, opp. +15m², bouwjaar 1983. Nu lekt het op 2 ^plaatsen. Kan spoedig doorgaan.
Dakwerken voor de regio De Pinte
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Dakgoot vervangen+ zink en 4 aflopen, +40 lopende meter, ook werken aan plat. Bouwjaar rond 1960, termijn is te bespreken. Contact na 17u aub.
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Berchem
Voor mijn huis wil ik het dak laten isoleren. Plat roofingdak, opp. 35m², pand van 1940-50, termijn is te bespreken.
Dakwerken voor de regio Oostende
Voor mijn zoon zijn prive wil ik dakwerken laten uitvoeren. Plat roofingdak herstellen en lood bekijken, ook eens hellend dak nakijken. Bouwjaar rond 1970.

Dakwerken: Geef je woning een nieuwe uitstraling

Wilt u uw dak vernieuwen om deze een nieuwe uitstraling te geven en tegelijk ook uw steentje bij te dragen aan het milieu? Bent u het beu om onnodige energiekosten te doen en wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft uw schoorsteen een jaarlijkse kuisbeurt nodig? Maak er dan (dak)werk van en informeer u eerst via deze pagina over de verschillende soorten dakwerken die gedaan kunnen worden, de voordelen ervan en de prijzen.

Bescherming tegen weersomstandigheden
Uw dak heeft heel wat beschermende functies. Zo verhindert u dat koude of warme lucht, evenals regenwater uw huis binnendringt.

Financiële steun en premies
U kan via verschillende premies een deel van de kosten terugbetaald krijgen.

Duurzamer en lagere energiekosten
Bespaar geld met een goed geïsoleerd dak.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio