Plaatsen zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Plaatsen zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
zonnepanelen voor een woning in Geluwe
Ik heb een woning van de jaren 90. Originele dak is nog aanwezig met onderdak en isolatie voorzien. De voorkant is zuidwestelijk gericht aan de voorkant. Ik zou nu graag wensen te bekijken wat de opties zijn voor het zonnepanelen te plaatsen.
zonnepanelen voor een woning in Oudenaarde
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een roofing dak. 12x9m en woning van zo'n 11 jaar oud. Plaatsing valt, indien dit binnen het budget valt en mogelijk is, ergens in het voorjaar van volgend jaar.
zonnepanelen voor een woning in Rotselaar
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepalen op een zuidkant, achterkant, van een hellend dak van de woning. Geen idee van de oppervlakte. Dak is laatst vervangen in 1988. Pannendak voorzien van een onderdak en isolatie.
zonnepanelen voor een woning in Eppegem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit is een woning van 2008 met isolatie en onderdak. Oost en west oriëntatie .
zonnepanelen voor een woning in Lierde
Ik zou graag wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een hangar op 2 m van de woning. Dak in golfplaten. Woning van 50 jaar oud maar 10 jaar geleden volledige vernieuwd.
zonnepanelen voor een woning in Roeselare
We zouden de opties wensen te bekijken voor een zonnepanelen te plaatsen van zonnepanelen. We hebben hier een piramide dak met de originele dakpannen van de jaren 60. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
zonnepanelen voor een woning in Oudenaarde
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak van de woning zelf. Dit is gebouw van 38 jaar met de origineel dakpannen. Dak is wel reeds geïsoleerd.+- 2075 kw verbruik. Plaatsing zo vlug mogelijk.
zonnepanelen voor een woning in Herentals
Ik wens graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een golfplaten dak. Dit is voor een gebouw van de jaren 80. Maar dak is twee gekleden geïsoleerd en vervangen. De Zo kant is de voorkant van de woning.
zonnepanelen voor een woning in Koksijde
Plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met tegelpannen van 25 jaar geleden. Geen idee van de oppervlakte maar ik schat plaats voor 16 panelen. Dit is aan de tuinkant zui gericht.
Zonnepanelen voor een woning in Riemst
Onze voorkeur gaat uit naar plaatsing op het licht hellend dak . Er zouden ca. 6 panelen geplaatst kunnen worden. N.B.: Dit dak is een metalen overzetdak! Momenteel geen idee van verbruik.
zonnepanelen voor een woning in Bazel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak op dakpannen. Het dak is aan de voorkant zuid gericht. De woning zelf is 12 m maar ik heb geen idee van de oppervlakte.
zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Voor het rendement en verbruik zal ter plaatsen een afspraak gemaakt dienen te worden.
Zonnepanelen voor een woning in Knokke Heist
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van een woning van 1975. Het dak is volledig geïsoleerd en bestaat uit roofing met daaronder isolatieplaten. We zitten nu op een verbruik van 2900 kw.
zonnepanelen voor een woning in Boortmeerbeek
Ik heb een woning van de jaren 60 waar ik recent het dak van heb laten vernieuwen en isoleren. Ik zou nu graag de opties wensen te bekijken voor op dit dak zeker voor 5000kw zonnepanelen te plaatsen. Geen idee van oriëntatie of oppervlakte maar de zijkant van ghet dak lijkt mij het meest geschikte
Zonnepanelen voor in de regio Tessenderlo
Voor op mijn huis wens ik zonnepanelen. Plat roofingdak, 2 personen, opp. 45m², voor volgend jaar denk ik.
Zonnepanelen voor in de regio Opglabbeek
Voor op de woning wens ik zonnepanelen offertes. Hellend overzetdak van metaal of een bijbouw, 3500 kwh, opp. is te zien, kan nog dit jaar misschien.
zonnepanelen voor een woning in Roeselare
Ik zou de panelen eventueel wensen te plaatsen op een dak met dakpannen. Gebouw van de 2011. Oriëntatie is zuidelijk gericht. Ik schat zeker 60m² ; wel met twee veluxen. 3500-3600kw per jaar.
zonnepanelen voor een woning in Nijlen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepanelen. Plaatsing kan gebeuren op een dak van 70m² beide kanten bijgeteld/ De voorzijde is vermoed ik zuidwest gericht.
zonnepanelen voor een woning in Oudenaarde
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een westelijk gelegen pannendak van zo'n 100m² Plaatsing van ongeveer 5000kw. Woning van 2006.
zonnepanelen voor een woning in Malle
Het dak dat ik wens te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een piramide dak van Spaanse stijl. Geen idee van de oppervlakte.
zonnepanelen voor een woning in Gingelom
Ik wens een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit dak is op 10° zuid gericht naar de straatkant. Ik heb geen idee van de oppervlakte. Geen idee van verbruik.
zonnepanelen voor een woning in Borgerhout
We zoeken een offerte plaatsen op een plat dak bestaande uit roofing. De oppervlakte is 80m².Hierin staan wel twee dakkoepels. woning van de jaren 60.
zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Plaatsing zou mogelijk zijn op plat dak. Deze heeft een oppervlakte van 6x10m. Hier zit wel een dakkoepel in. Woning is volledige gerenoveerd in 1998 maar de orginele bouw is van de jaren 40. Dak in roofing.
zonnepanelen voor een woning in Nazareth
We hebben momenteel een verbruik van zo'n 3500-4000kw verbruik. Ik zou nu graag de opties te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen aan de westkant achteraan de woning. Plaatsing is mogelijk op een dak met sneldekpannen die in de zomer ontmost zijn. +- 30 m² met een dakvenster.
zonnepanelen voor een woning in Essen
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een vrijstaande woning van 2013. Ik wens de mogelijkheid te bekijken voor het plaatsen op een pannendak. Ik schat zo'n 60m² grondoppervlakte. Rond de woning staan er wel wat bomen. Meer Oost en west oriëntatie.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.