Opstijgend grondwater

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Opstijgend grondwater: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vocht en zoutkristallen in kelder te Maasmechelen
Er is vocht in de kelder van mijn woning. Het water komt door de naad van de vloer met de muur aan één kant, waarschijnlijk door opstijgend grondwater. Er hebben zich ook al zoutkristallen gevormd.
Water in kelder bij hevige regenval te Nijlen
Ik zit met opstijgend vocht in de kelder. Zeker bij serieuze regenval staat er water in de kelder en kruipkelder.
Vochtprobleem in bureau oplossen in Beveren
In het bureau, onder het niveau van de oprit, hebben we over 4 lopende meter we een vochtprobleem. Het gaat om een halfopen woning van 23 jaar oud. We zijn het beste bereikbaar na 16u30.
Vochtige scheidingsmuur (onderkant) op gelijkvloers
Onze scheidingsmuur is erg vochtig. Ik denk dat het door het grondwater, dus vermoedelijk opstijgend vocht. Het probleem is aan de onderkant van de muur op het gelijkvloers, maar ook wat van boven. De eerste tekenen waren er al een jaar geleden.
Vochtprobleem in kelder van vrijstaande woning (Melle)
Sinds een tijdje hebben we een probleem met water in de kelder. We dachten eerst aan een lek in een zinken waterbuis maar nu denken we dat het om opstijgend grondwater gaat. We zijn op zoek naar een vochtspecialist.
Opstijgend vocht rijwoning Blankenberge
We hebben last van opstijgend vocht in zeker 2 muren van onze rijwoning. Hoe kunnen we dit oplossen?
Vocht in badkamer op gelijkvloers Herentals
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Aan de badkamer opstijgend vocht daar, geen lek, huis van jaren 60.
Vocht in kelder door hoog grondwater | Mol
Er is vocht in onze kelder. Door het te hoge grondwater keren de problemen steeds terug. Onze woning werd gebouwd in 2003.
Opstijgend grondwater Anzegem
Ik heb vocht in de kelder van de woning door opstijgend grondwater. De kelder heeft een oppervlakte van 20 m² en werd in de jaren 1970 gegraven.
Vochtbestrijding voor een woning in Kruibeke
Vocht in de kelder. We weten niet vanwaar dit komt, mogelijk een deel grondwater maar er is ook een probleem via een muur. Woning 2 maanden geleden aangekocht. Gebouw van 1976. Makkelijkste na 16u bereikbaar.
Opstijgend vocht door slechte waterkering | Oostkamp
We hebben opstijgend vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn huis. Het gaat al over 10 lopende meter. Er is waarschijnlijk een probleem met de waterkering.
Grondwater in de kelder te Tessenderlo
Er is grondwater dat via de keldermuur naar binnen komt. We hebben het probleem al even. We zoeken daarom een offerte voor een kelderdichting.
Vochtbestrijding in de muren te Beervelde
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht op 3 muren +9 lopende meter, geen lek, bouwjaar rond 1970.
Opstijgend grondwater in de muren
We kampen met opstijgend vocht in de muren van mijn huis. Het gaat om meer dan 1 lopende meter.
Grondwater in convectorput - geurhinder
Beste, we hebben last van grondwater in onze convectorput. De afmetingen van de convectorput zin 250x43x60 cm. We zouden die graag laten dichtmaken. Het probleem is al enkele maanden aanwezig en er is vooral via geurhinder.
Vochtbestrijding in de muren te Herent
Er is vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Schimmel op de muur van de slaapkamer, geen lek, lijkt opstijgend vocht. Bouwjaar 1970.
Vochtbestrijding in de muren te Nijlen
Er is vocht in de muren van een huis dat ik verhuur(gelijkvloers). Schimmel op de muren, probleem sinds slecht weer, lijkt opstijgend vocht. Geen lek, bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding in de muren te Assebroek
We hebben vocht in de muren van mijn huis(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar onbekend later bijbouw gezet.
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Gillis-Waas
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht +30 lopende meter, bouwjaar 1900, geen lek.
Vochtbestrijding in de kelder te Westerlo
Er is vocht in de kelder(volwaardig) is al lang buiten gebruikt o.w.v. vocht dat uit de grond komt. Ondertussen ook al vochtige muren, geen lek. Probleem is al even, bouwjaar 1954. Vloertegels liggen waarschijnlijk op zandlaag.
Vochtbestrijding in de muren te Diepenbeek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de keuken en nog 2 ruimtes, geen lek nu, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
We hebben vocht in de muren van ons appartement (GLV). Lijkt opstijgend vocht en schimmel op de muren, geen lekken, pand van 1962.
Vochtbestrijding in de muren te Veurne
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). keuken en living, opstijgend vocht precies, geen lek. Bouwjaar begin 1900.
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). In de living opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lekken, bouwjaar huis +35 jaar.
Vochtbestrijding in de muren te Assebroek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in zeker al 2 slaapkamers, geen lek, bouwjaar rond 1960 later volledige renovatie.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders