Onbetaalde facturen

Slechte betalers? Onze incassobureaus helpen u graag

Onbetaalde facturen zijn doodsoorzaak nummer 1 van kmo's. Laat ze dus niet liggen, maar raadpleeg een incassobureau:
  • U krijgt snel uw geld
  • Klantenrelaties blijven intact
Heeft ook het incassobureau geen succes? Dan betaalt u niets: 'no cure, no pay'. U heeft dus niets te verliezen!


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor incasso vergelijken

 
* 1. Wat is het totale bedrag van al uw openstaande facturen?
 
 
* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde facturen reeds open?
 
 
* 3. Hoeveel onbetaalde facturen heeft u?
 
 
* 4. Werkt u al met een incassobureau of andere incasso?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Onbetaalde facturen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau | Prijzen vergelijken
Dit is voor een terugvorderen van onbetaalde facturen. Het bedrag schommelt tussen € 100 - € 1000. Het gaat om facturen van zowel particulieren als bedrijven, allemaal binnen België. In het verleden hebben we samengewerkt met een andere bureau, maar we wensen nu graag prijzen te vergelijken.
Incasso voor een bedrijf in Meulebeke
Dit is voor 1 eindfactuur die momenteel nog moet worden opgestuurd. Deze Gaat over werken aan de elektriciteitsleidingen van een Landbouwbedrijf. Deze hebben gelopen van 2007-2009 waarop ze op vraag van de eigenaar zijn stopgezet. Tussentijdse facturen zijn reeds opgestuurd en betaald. Maar de eindfactuur van 14.000 € wensen deze mensen niet te betalen en is zelfs zeer agressief door hen afgewezen bij contactpogingen. Graag had ik wat meer informatie gewenste over wat mijn mogelijkheden zijn om deze facturen via een externe incasso te verkrijgen.
Incasso voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over een aantal onbetaalde facturen. Zeker meer dan 20 dossiers. Elke dossier is gemiddeld zo'n 1000€ terug te vorderen, er zijn er bij van meer of minder. Graag had ik een gericht advies en offerte verkregen voor de mogelijkheden deze bedragen terug te incasseren. We doen enkel zaken b2b binnen belgië.
Incasso voor een bedrijf in Berchem
Ik heb zowel internationale als nationale bedrijven als klant. Ik doe wel enkele zaken binnen de EU. Het gaat momenteel om enkele onbetaalde facturen, minder dan 10, die ik per incasso wens terug te vorderen. Merendeel binnen België. Het totaalbedrag zal zeker meer dan 2000€ zijn.
Incassobureau voor bedrijf in Brecht
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor meerdere bedragen die open staan. In totaal gaat het om ongeveer 20 facturen die openstaan. Waarvan het totale bedrag ongeveer rond de €5000 is. Alvast bedankt!
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500€. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incasso voor een bedrijf in Wijnegem
Dit gaat over een aantal openstaande facturen. Totaalsom rond de 50.000€. We zijn enkel b2b gericht en onze voornaamste partners zijn in België gevestigd. Graag hadden we naast de prijsofferte ook verdere informatie verkregen over hoe u precies te werk gaat. Gelieve mij hiervoor te contacteren op het volgende nummer. Mvg.
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Incasso voor een bedrijf in Rekkem
Dit is voor voorlopig zo'n 5 facturen. Ook in het buitenland voorlopig nog binnen de EU. maar dit kan veranderen. Vooral 2 facturen naar een Frans bedrijf voor zo'n 17.000€ lijken me problematisch en daarvoor zou ik graag iets voorzien.
Incassobureau voor een landmeter in Brussel
Als accountancy bureau regel ik dit dossier voor een van mijn klanten. Deze heeft als beroep landmeter en heeft momenteel voor ongeveer 15.000 € aan openstaande facturen. Voornamelijk bij particulieren gevestigd in België. De klant wenst offertes op te vragen om hiermee een prijsvergelijking door te voeren met verschillende incassobureaus. Het gaat hier om een Franstalig dossier.
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000€ aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso voor een bedrijf in Ternat
Normaal gezien geven we de facturen buiten termijn door naar onze advocaat. Omdat deze vrij duur en traag is wensen we nu echter een prijsvergelijking door te voeren. Momenteel staan en een 30 facturen open voor een totaal bedrag van 15.000-20.000 €. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso voor een elektricien in Lovendegem
Ik heb een particulier die momenteel nog een rekening heeft openstaan van 1900 - 2000€. Ik stuur nu een laatste brief duur en zou vanaf volgende week graag willen opstarten met een incasso.
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Incasso voor een bedrijf in Nijlen
De totale schuld bedraagt een dikke 80.000 €. Het gaat om 4 facturen bij buitenlandse bedrijven. De Btw nummers zijn van Zwitserland en Luxemburg.
Incasso voor een bedrijf in Brussel
We hebben enkele rekeningen die open blijven staan. Dit gebeurd wel vaker maar meestal betalen de bedrijven na een periode van 30 dagen, maar momenteel zijn er enkele rekeningen waarmee er problemen zijn. Het totale bedrag zou tussen de 50.000 en de 70.000 € liggen. Wij doen enkel zaken met bedrijven met een Belgische Btw-nummer.
Incasso voor een bedrijf in Olsene
Een klein percentage van de openstaande facturen is moeilijk inbaar. Het totale bedrag zal net iets meer als 50.000€ zijn. We werken uitsluitend samen met bedrijven. We hebben nog rekeningen openstaan bij zowel Belgische als buitenlandse bedrijven , maar gene van buiten de EU.
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde rekeningen, Kontich
Het openstaande bedrag van alle rekeningen zal ongeveer 7000€ zijn. Dit bedrag staat voornamelijk open bij bedrijven. Al deze bedrijven zijn ofwel in België ofwel in Nederland gevestigd;
Incassobureau voor een vereniging in Antwerpen.
Wij zijn een buitenschoolse kinderdagverblijf. We hebben veel onbetaalde facturen van particulieren. Graag een offerte van incasso voor ons huidig openstaande facturen, we willen daarbij ook in de toekomst samenwerken met een incassobureau om wanbetalers tegen te gaan.
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Er zijn ongeveer 4 wanbetalers (bedrijven) die een totaalbedrag van €300.000,- niet willen betalen. Nu werken we al met een advocaat en naar mijn idee loopt dat niet vlot genoeg. Nu wil ik weten of een incassobureau wat meer voor me kan betekenen. Graag een offerte van een incassobureau.
Incasso voor een medical center in Antwerpen.
Ik heb onbetaalde facturen van dokters, ziekenhuizen en schoonheidsinstituten. Facturen lopen op tot €30.000,- Totaal aantal onbetaalde facturen zijn 20à25. Bedankt voor een offerte van incassobureau.
Incassobureau voor een zelfstandige in Dendermonde.
Ik wil graag een oplossing voor het innen van 2 onbetaalde facturen. Het totaalbedrag is €2000,- De wanbetalers : 1 zelfstandig en 1 particulier. Graag een offerte van een incassobureau. Vriendelijk bedankt!
Incassobureau voor een bedrijf in Deurne.
We maken nu gebruik van advocaten en deurwaarders. Graag een offerte van incassobureau voor facturen die langer dan 2 jaar openstaan. Bedrag boven de €50.000,- Alvast bedankt.
Incasso voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
In het verleden heb ik advocaten ingeschakeld om mijn geld te innen. Vaak moest ik dan grote bedragen betalen om mijn geld te kunnen innen, en uiteindelijk had een firma zich failliet verklaart. Nu heb ik een particulier die me €600,- verschuldigd is. Kan een incasso me helpen om mijn geld te innen? Graag een offerte.
incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facture voor een bedrijf in Antwerpen
Het bedrag van de nog lopende facturen kan sterk varrieren , maar loopt op sommige momenten toch op tot over de 200 000 €. Ook de betalingstermijn van wanneer deze facturen loopt varieert van enkele maanden tot zelfs meer als een jaar. Omdat ik mijn personeel niet wil inzetten voor deze allemaal apart op te volgen ben ik nu op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen, bedankt voor uw prijsofferte

Onbetaalde facturen? Schakel een incassobureau in

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Bewaar uw klantenrelaties
Geven al die onbetaalde facturen u kopzorgen? Een incassobureau neemt al het werk op zich zonder uw klantenrelaties te schaden.

Bespaar tijd
Een incassobureau zorgt ervoor dat u zelf niet steeds de klant moet opbellen of aanmaningsbrieven moet versturen om uw onbetaalde facturen te innen.

Grondige juridische expertise
Incassobureaus beschikken over de nodige kennis m.b.t alle juridische ontwikkelingen en blijven deze op de voet volgen.
Krijg waar u recht op heeft met incasso