Offertes zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offertes zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Goede prijs voor zonnepanelen op plat dak?
Ik zoek offertes voor zonnepanelen op mijn woning. Het is voor op een plat roofingdak van 100m². Als we een goede prijs krijgen, dan kunnen de zonnepanelen nog dit jaar geïnstalleerd worden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Borgerhout
Ik ben op zoek naar offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Het is voor op een hellend pannendak met:
- Verbruik: 3.000kWh
- Dakhelling: 35°
- Oriëntatie van het dak: Westen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen hellend dak te Herselt
We ontvangen graag offertes voor zonnepanelen op een dak gericht naar het zuiden. Het gaat om een verbruik van 4750 kWh. Het dak heeft een helling van 35 graden. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Koppelwoning zoekt zonnepanelen voor woning in Zottegem
Het is voor een koppelwoning met een plat dak en een alleenstaande villa met een zadeldak. De ruwbouw is zo goed als af voor beide woningen. Deze woning zijn eigendom van mij en mijn zoon. Graag enkele offertes voor zonnepanelen, aub.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een dak met kepers in Knesselare
Ik zou graag de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een hellend dak of een plat dak. Het hellend dak zijn kepers van de jaren 30 maar is wel geïsoleerd. Plat dak is van een aanbouw van 2008.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepaneelinstallatie op EPDM plat dak | Herzele
Wij hebben een zeer hoog verbruik (17.000 kw) door ons zwembad. Daarom is een zonnepaneelinstallatie nodig. Momenteel hebben we reeds twee offertes, maar we willen extra vergelijken. De zonnepanelen moeten op een EPDM rubberen dak komen.
Zonnepanelen
Limburg
Offertes voor zonnepanelen en zonneboiler in Bilzen
Ik zou graag offertes ontvangen voor zonnepanelen. Het is voor een hellend pannendak dat zuidoostelijk gericht is. Momenteel draait ons verbruik rond de 6000 kwh. Ook ontvangen we graag offertes voor een zonneboiler.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen in Assebroek
Ons huis heeft een hellend dak met pannen dat zuidoostelijk georiënteerd is. De oppervlakte van het dak is 60 m² en ons gezin van 3 personen heeft een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van rond de 4.000 KWh. Van zodra ik een kwalitatieve installateur over de vloer heb gekregen die prijs/kwaliteit een goede offerte aanbiedt, mogen de werken direct worden uitgevoerd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op een bijgebouw (woning in Zonhoven)
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een houtberging van ijzeren industrieplaten. Deze berging staat achteraan de woning, dit is de zuidkant van de woning. De oppervlakte van het dak is zo'n 40 à 45 m².
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op woning of garage - Vilvoorde
We zouden de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze woning zelf (met dakpannen). Of op het platte dak van onze garage die los staat van de woning. De woning is 12 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een Frans dak in bosrijk gebied
Ik ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen op een Frans dak. Het dak is 25 jaar oud en er liggen dakpannen op. Het is wel een bosrijk gebied.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kuurne
Mijn zoon heeft recent een woning gekocht. Omdat hij echter met collectoren zit voor de verwarming heeft hij aan mij gevraagd voor afspraken te plannen en offertes op te vragen voor zonnepanelen. De plaatsing zou mogelijk zijn op een leien dak. Dit is een fermettewoning van 1979. Oppervlakte en oriëntatie zijn nog niet nagemeten. Een afspraak kan gemaakt worden .

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen