Offerteopgave

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerteopgave: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op een praktijk in Kalmtout
We hebben zowel een hellend dak in dakpannen als een praktijkruimte dat een plat dak is in roofing. Beide daken zijn zo'n 100m2 groot. Graag hadden we een afspraak te plaatsen gekregen om te bekijken wat het meest geschikte dak is, wat de prijs voor een instalatie hier is en wat de winst zou zijn die we hiermee op onze energiefactuur bereiken.
Zonnepanelen voor een apartement in Houthalen
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een appartementsgebouw. Ikzelf ben de eigenaar van het gebouw. We zouden graag verschillende collectoren plaatsen om deze stroom aan over de appartementen te verdelen, of voor de gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van kostprijs en mogelijkheid. Het is een oost-westelijk gericht hellend dak met dakpannen als bekeding. In dit dak zitten twee dakkapellen en enkele schouwen, maar u mag rekeken op 250m2 beschikbare oppervlakte. Momenteel betalen we 3500€ per jaar aan elektriciteit.
Ecocheques voor een bedrijf in Antwerpen
Het betreft hier een dienstencheques bedrijf. We tellen een 67 fulltime medewerkers waarvan 2 bedienden, de rest zijn arbeiders. we zouden graag een offerteopgave ontvangen over de prijzen van ecocheques. Deze zullen waarschijnlijk worden ingevoerd vanaf december, dus graag een snelle reactie.
Zonnepanelen voor een fitness in Gullegem
Ik heb een fitnessruimte waar ik momenteel een kleine 1000€ aan energie betaal. Het achtergedeelte is gericht naar het zuiden maar ik vermoed dat met mijn energiebehoeften we de beide kanten van het dak zullen moeten gebruiken. Ik heb een pannendak van een dikke 250m2. Er komen dagelijks een kleien 200 mensen naar de fitness.
zonnepanelen voor een woonunit in Antwerpen
Ik heb een woonunit met in totaal 3 appartementen. Ik zou deze 3 appartementen graag willen voorzien van stroom via zonnepanelen. het dak is ongeveer 120m2 groot met een volledig open zicht. Het is naar het zuiden, zuidwesten gericht. De nok is ook van het dak afgehaald.
Zonnepanelen naast thermische panelen op een woning in Limburg
Het gebouw is 24 jaar oud en volledig gerenoveerd. Het dak is volledig vrij en schuingericht naar het zuiden. Binnenkort worden er ook thermische panelen op geplaatst. Ik zou de installatie dit jaar nog rond willen hebben.
Offerteaanvraag Ecocheques voor een bedrijf regio Antwerpen
Graag een offerteanvraag ecocheques voor een bedrijf in Antwerpen. De aanvraag zal zijn voor mij als vaste werknemer. In het voorjaar zijn er 2 interim-medewerkers en het najaar 1 interim-medewerker. Kan ik daarvoor ook ecocheques aanvragen?
Ecocheques voor een bedrijf in Haaltert
Graag wens ik wat meer informatie over ecocheques. wat zijn de voordelen van ecocheques? Wat kosten ecocheques? Zijn ecocheques verplicht? Ik vraag het aan voor 1 persoon.
Ecocheques voor werknemer met arbeiderscontract, Antwerpen
Graag een offerte voor ecocheques voor 1 werknemer met arbeiderscontract. Wat kan U voorstellen? Bedankt.
Panelen voor huis openbebouwing
Huis openbebouwing in U-vorm. Nodig: Electricteit en warmwater. Aantal personen 3.
Zonnepanelen voor woning
Zonnepanelen voor op onze woning.
Zonnepanelen voor gratis stroom
Door zonnepanelen te laten installeren hadden wij gehoopt op gratis stroom.
Zonnepanelen voor dak volledig naar het zuiden gericht
Graag wat meer informatie over zonnepanelen voor op ons dak. Dit dak is volledig naar het zuiden gericht.
Ecocheques voor bedrijf in Zedelgem
Graag een voorstel voor ecocheques voor 1 medewerker. Bedankt.
Installatie zonnepanelen bij particulier in Harelbeke
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor de installatie van zonnepanelen voor mijn privé-woning in Harelbeke.
Ecocheques voor ingenieursbureau te Antwerpen
Informatieaanvraag + prijsopgave voor bestellen en gebruiken van eco cheques. Aantal personeelsleden voor het ogenblik: 11. Alvast bedankt.
Zonnepanelen voor particulier uit Oost-Vlaanderen
Wij hebben al zonnepanelen geplaatst op het dak van onze privéwoning. Graag zouden we echter nog extra zonnepanelen plaatsen. We schatten dat er nog plaats is voor zo'n 8 à 10 panelen. Bedankt voor uw reactie.
Offerte zonnepanelen bedrijfswoning
Ik zoek al eventjes naar een geschikte leverancier. Ik heb een groot plat dak, en zou de zonnepanelen willen aankopen op mijn bedrijf. Er staan wel enkele bomen in de buurt, dus kans op schaduw. Graag contact en offertes van leveranciers die me hier in kunnen adviseren en een offerte bieden.
Ecocheques voor medewerkers van bedrijf in Tielt
Graag hadden we een offerte ontvangen van leveranciers die ecocheques verdelen. Graag eco-cheques voor > 50 personeelsleden. Alvast bedankt.
Offerte informatie ecocheques
Graag offerte en info ecocheques (2 zaakvoerders en 4 werknemers
Ecocheques
Graag wat informatie omtrent het gebruiken van eco-cheques. Kunt u mij even melden wat het verschil, voordelen/nadelen zijn van eco-cheques t.o.v. maaltijdcheques. Alvast bedankt.
Offerte zonnepanelen
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, betreft hier een zadeldak van zo'n 15m op 8m = 120m2, het grootste gedeelte is gericht naar het zuid-oosten, helling moet liggen tussen 35 en 45 graden. Alvast bedankt voor de snelle reactie. 35 en 45
Aankopen waterkoelers
Wij hadden graag de prijs ontvangen voor 2 waterinstallaties met waterbidons (warm en koud water). Duur ongeveer 2 jaar. Gebruik dient voor in de vergaderzaal en in de keuken (tussen 6 en 20 personen). Alvast bedankt.
Eco cheques voor bediende
Is het mogelijk mij via e-mail informatie te bezorgen omtrent de eco-cheques, graag had ik willen weten wat dit precies is. Heb 1 bediende in dienst. Bedankt.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.