Offerte veranda

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte veranda: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Veranda | Leefruimte | PVC
Ik zoek een offerte voor een veranda dat zal gebruikt worden als leefruimte. De veranda zou ongeveer 18 m² groot mogen zijn. Qua materiaal dacht ik aan PVC.
Moderne veranda als extra leefruimte (Balen)
Ik zoek een offerte voor een moderne veranda die gebruikt zal worden als extra leefruimte. Wat het materiaal betreft volg ik het advies van de verandabouwers.
Terrasoverkapping vervangen door terras te Rijkevorsel
Ik wil mijn bestaande terrasoverkapping vervangen door een veranda. Het gaat om een oppervlakte van 6m bij 3,5 m. Er moeten zeker glazen schuifdeuren in komen.
Veranda te Gruitrode
Ik wil een offerte voor het plaatsen van een veranda. Dit gaat om een oppervlakte van 4 op 10 m. Ik zou het liefst iets straks willen als model.
Veranda voor een woning in Erpe Mere
Veranda te plaatsen achteraan de woning. Dit wordt een bijruimte. Liefst in aluminium. Maximaal 40m².
Veranda voor een woning in Veurne
: De veranda zou eigenlijk moeten geplaats worden tussen 2 muren, enerzijds vast aan onze woning en anderzijds tegen de muur van onze omheinde tuinmuur .Houten verand 3,5 meter op 5 meter, opp van ongeveer17,5 . Dak met glas / polycarbonaat. Woning volledig verbouwd. Orginele bouw van meer dan 100 jaar.
Veranda voor een woning in Merksem
Ik zoeken een offerte voor het plaatsen van een nieuwe veranda die zal dienst doen als uitbreiding van de keuken. Geen voorkeur voor martiaal maar we wensen wel met een donker martiaal te werken.
Veranda voor een woning in Wilsele
Bestaande woning met schuifraam in het midden van 2.60m breed. achtergevel woning is 18 meter breed veranda moet centraal worden geplaatst,er ligt al een terras van 66m² Voor martiaal liefst in aluminium. Plaatsing voor het voorjaar.
Veranda te Lille
Ik wil een offerte voor het plaatsen van een veranda. Het gaat om een oppervlakte van 40 m². Als materiaal wens ik PVC. De woning is gebouwd in 2009. Het is een alleenstaande woning.
Veranda voor een appartement in Grimbergen
Ik heb een appartement op het gelijkvloers. Ik ben nu van plan een terrasoverkapping of veranda te plaatsen. Deze zal dienst doen als bij ruimte. Geen idee van de oppervlakte. Liefst in pvc.
Pergola voor de regio Oudenaarde
Graag een pergola voor aan mijn huis. Opp. +40m²?, in alu of PVC, tijdstip ligt nog open. We doen een volledige renovatie aan het huis.
Leefveranda voor in de regio Menen
Voor aan mijn zoek ik een andere leefveranda. Huidige mag volledig weg, opp. 20m², in alu, wanneer is nog open.
Leefveranda voor in de regio Leuven
We zoeken een leefveranda voor aan ons huis. Opp. 36m², in alu(wit), wanneer is aan de prijs.
Veranda gezocht te Lauwe
Veranda gezocht die in het voorjaar van 2018 af moet zijn. 9 op 3 m schat ik dat hij moet worden. Onze woning is van de jaren 50 en half open. Kan u mij bellen een afspraak.
Devis pour véranda
Je souhaite une véranda qui part à partir d'une certaine hauteur et je voudrais un toit en polycarbonates. Merci de me fair un devis.
Leefveranda voor in de regio Zwalm
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Opp. rond de 40m², in alu met één gemetste muur, lente/zomer 2017.
Plaatsen van een veranda voor ene Particulier
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een nieuwe veranda. Het gaat om een oppervlakte van 5,20 op 2 meter. Als materiaal wensen wij het liefst aluminium.
Veranda te Kalmthout
Wij wensen een offerte voor het plaatsen van een veranda. De grootte is ongeveer 30-40 m². Als materiaal wensen wij aluminium.
Veranda voor een woning in Holsbeek
Ik zoek een offerte voor een stalen veranda die zal dienst doen als leefruimte. Oppervlakte van 4.5x3m. Plaatsing zeker voor de zomer van 2017.
Veranda voor een woning in Lichtervelde
We zoeken een offerte voor een nieuwe veranda. Deze zal dienst doen als een bij-ruimte. Martiaal staat open, liefst in pvc aluminium. Plaatsing voor tegen 2017.
Veranda voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor een veranda. Ik wens een volledige nieuwe veranda te plaatsen. Opties voor hout, aluminium en pvc open laten. De achterbouw bestaat nu uit eternieten golfplaten. Hier wensen we een epdm dak met lichtkoepel te plaatsen. Eventueel wensen we dit tegelijkertijd te plaatsen.
Veranda voor een woning in Kortenaken
bestaande veranda staat op een plat dak. Het gedeelde van het plat dak dat niet overdek is door de veranda, lekt water binnen. Om het dak te herstellen is het nodig de veranda (tijdelijk) weg te nemen. De afmetingen van de veranda zijn (zo ook foto’s in bijlage): 4m58 X 2m93 X 70cm. Mijn vragen: • Wat is de prijs om de bestaande veranda weg te nemen en 3 weken later terug op te bouwen? • Wat is de prijs om de bestaande veranda weg te nemen en een nieuwe veranda laten te zetten ? • Is het een optie om het dak niet te repareren en een veranda over het hele dak te zetten ? In eerste instantie heb ik voldoende aan een ruwe prijsschatting, om daarna meer in detail te gaan.
Veranda voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor veranda voor een woning van zo'n 7 jaar oud. Dit wordt een leefveranda. Het martiaal staat volledige open. Momenteel ramen in hout maar we zouden nu voor een ander martiaal kiezen. Plaatsing voor de eerste helft van 2017.
Veranda voor een woning in Vosselaar
Ik wens een offerte voor een nieuwe veranda. Leevferanda in Aluminium.
veranda voor een woning in Kuringen Hasselt
We zoeken een offerte voor een nieuwe veranda die zal dienen als leefruimte. Martiaal staat open. Op de buitenzijde van de woning staan wel houten panelen. Het is een prefab woning.

Een nieuwe veranda, pergola of orangerie plaatsen? 

Een veranda, pergola of orangerie bouwt u niet elke dag. Het is een serieuze investering waarbij u alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neemt u een weloverwogen keuze en bespaart u tot 30%

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en u profiteert maximaal van het lichtinval.

Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar die bent u nooit meer kwijt. En al zeker niet als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin. 
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs