Offerte reiniging dak

Waarom uw dak laten reinigen?

Onderhoudt u uw huis goed? Vergeet dan zeker uw dak niet. Een dakreiniger laat uw dak er als nieuw uitzien en voorkomt schade en vochtproblemen. Vraag daarom offertes voor een dakreiniging aan, vergelijk prijzen en kies het beste voorstel.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor dakreiniging vergelijken

 
* 1. Welk type dak wilt u laten reinigen?
 
 
* 2. Welk type dakreiniging wenst u?
 
 
* 3. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 4. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte reiniging dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakreiniging in de regio Koekelare
Ik zou het dak van mijn woning laten reinigen. Hellend pannendak, opp. +100m², rijhuis van 2003, kan rond de zomer.
Dakreiniging voor een woning in Huizingen
Dakreiniging van een standaard dak van een alleenstaande woning / Villa . Dit is een dakpannen dak. Dit is een gebouw van bijna 30 jaar oud. Deze is wel ooit gereinigd maar zeker 5 jaar geleden.
Dakreiniging in de regio Heverlee
We willen het dak van ons pand laten reinigen. Hotel/brasserie DE OUDE KANTIEN te Kantineplein 3 - Heverlee || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Groter dan 200m² . Hellend leiendak, vrijstaande hoeve van bijna 100 jaar oud.
Dakreiniging in de regio Oostende
We zouden ons dak laten reinigen. Dak ontmossen en dakgoot, hellend sneldak van 20 jaar oud, rijhuis. Opp. +50m², wanneer is nog open.
Dak reiniging te Turnhout
Alleen aan de achterkant is het dak gedeeltelijk zwart en er ontstaat hier en daar mosvorming.Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd rond 1950.
Dakreiniging in de regio Geel
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Het betreft oude Boomse pannen, opp. groter dan 200m². Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Schoonmaken van dak en dakgoten. Vrijstaand huis van 2000 (al zijn pannen nog ouder).
Ontmossen van een dak voor een woning in Rotselaar
: Het huis dateert van 1960. Er zijn wel hier en daar herstellingen geweest. Waar twee stukken daken samenkomen is de goot verstopt en daardoor is er nu een scheur binnen ontstaan. Het dak is ook bedekt met dik mos. Dit is eigenlijk in al die jaren de eerste keer dat er zoveel is. Het is in de laatste 20-25 jaar nooit ontmost geweest. Door de hoge bomen raken de goten snel verstopt. De voorkant kan ik zelf nog doen, maar de andere kanten zijn veel te hoog en de grond helt ook af, waardoor het niet echt veilig is om zelf te doen. De dakpannen zijn denk ik vrij klassieke zwarte met een golving.
Dakreiniging in de regio Hofstade
Ik zou mijn dak willen laten reinigen. Hellend pannendak, vrijstaand huis van 2006, opp. +100m², vooral voorkant is vuil.
Dakreiniging voor een woning in Gent
Leien dak (vermoedelijk kunstleien). * +-25 jaar oud en vermoedelijk nooit gereinigd ondertussen dus veel mos. Rijhuis met zadeldak. Fotovoltaïsche panelen aan één kant van het dak .
Dankreiniging voor een woning in Klemskerke
Renovatie huis 20 jaar met 1 verdieping - hellend dak. Betonnen dakpannen Tussen de 50m² en 100m² eventueel coaten en beschermen, Schoonmaken van dak en dakgoten. Dak is nog nooit ontmost.
Dakreiniging in de regio Koksijde
Ik zou mijn dak van mijn huis laten reinigen. Dak in leien ontmossen, coaten, beschermen impregneren || Wat is de oppervlakte van uw dak? : rond de 200m², vrijstaand huis van 1978. Wanneer is aan de prijs.
Dakreiniging voor een woning in Keerbergen
Het dak zou schoongemaakt moeten worden en eventueel kapotte pannen vervangen. Verder begint het dak op ongeveer 6 meter hoogte.: Tussen de 100m² en 200m² .
Dakreiniging voor een woning in tielrode
: Het gaat over een klein chalet uit de jaren '70, met een doorsnee puntdak met dakpannen. Door de ouderdom en mos zou een opknapbeurt wel van pas komen, mogelijk ook het nakijken van het dak en nakijken/vervangen van dakgoten.
Dakreiniging te Vorselaar
De woning is gebouwd in 1992. Het is met dakpannen bekleed. De oppervlakte is +/- 300 m².
Dakreiniging in de regio Maasmechelen
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Betonpannen woning: 235 m2 Betonpannen garage: 60 m2, vrijstaand huis van 1996, termijn is aan de de prijs.
Dakreiniging in de regio Niel
Ik zou het dak van mijn huis laten reinigen. In juni heb ik dit huis gekocht en weet dus niet wanneer de laatste reiniging is gebeurd. Opp. +50m², hellend pannendak. Rijhuis van voor 1950, nog dit jaar.
Dakreiniging in de regio Voorshoven
Ik wil het dak van mijn huis laten reinigen. Op mijn dak aan 1 zijde liggen. Zonnepanelen. Hoe gaan we dat doen ? || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Tussen de 30m² en 50m² || Hellend pannendak, huis van rond 1970.
Dakreiniging in de regio Diepenbeek
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend leiendak, halfopen huis van 1975, opp. +100m², 15 jaar geleden al gedaan. Tijdstip is nog open.
Dakreiniging voor een woning in Kruibeke
Ik zoek een offerte het reinigen van een hellend dak. Dit dak bestaat uit Engelse dakpannen. De woning staat hier nu 40 jaar. Dit is een woning staan 4 dakkapellen.
Ontmossen van een dak voor een woning in Roeselare
g over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een noordboomdak met (ik denk) kunstleien. De totale oppervlakte bedraagt 244,40m². Er is enkel een benedenverdieping.
Dakreiniging in de regio Lede
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Leien dak met dakkapellen, een goede 200 m2 groot, te ontmossen. Onzeker over eventuele verdere behandeling. Het dak is van 1975 (vrijstaand huis). Het is al eerder ontmost geweest (jaren geleden).
Dakreiniging in de regio Melsele
Punt dak met 4 even grote vlakken.( Piramide dak) 7meter breed 2,5meter a 3meter hoog. Met zwarte dakpannen. Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Dak ontmossen, Dak coaten en beschermen. Opp; +80m², bouwjaar 2005.
Dakreiniging in de regio Denderleeuw
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend pannendak en één kapel opp. +150m², vrijstaand huis van 1995, termijn maakt niet uit.
Dakreiniging te Sint-Niklaas
Dakpannen liggen ongeveer 30 jaar op het dak. We willen deze reinigen. Het is een hellend dak.
Dakreiniging in de regio Dilsen
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend dak met kunstleien en zonnepanelen, opp. +100-200m², vrijstaand huis met dak van rond 2000.

Dakreiniging: bekroon je huis met een mooi dak

Vuil of mos op je dak? Maak er korte metten mee. Een grondige poetsbeurt fleurt je dak niet alleen op, maar beschermt het ook tegen schade en lekken. Ontdek hier hoe een dak gereinigd wordt, hoe je het langdurig beschermt en wat de prijs voor een dakreiniging is.

Een beschermd dak
Mos, algen en ander vuil zijn nefast voor je dak. De wortels dringen je dakpannen binnen, wat tot structurele schade leiden. Zeker bij regenweer is het risico op scheuren en barsten groot.

Een energiezuinig dak
Is je dak geïsoleerd? Goed zo, maar het mos op je dak is wel een bedreiging voor de dakisolatie. En dat kan je energieverbruik doen stijgen. Met een dakreiniging vermijdt je dit risico.

Maar vooral een mooi dak
Een proper dak is dus beter beschermd en energiezuiniger, maar het is natuurlijk ook gewoon veel mooier. Wil je je woning verkopen? Een dakreiniging krikt de waarde van je woning nog op!
Laat uw dak opnieuw stralen