Offerte installatie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Installatie zonnepanelen op een hellend dak in Antwerpen
Wij zouden graag zonnepanelen willen installeren op ons hellend dak van 80 m2 met orientatie zuid-west. Het is een oud herenhuis van 1910 in Antwerpen. Liefst afspraak 's avonds of op een woensdagnamiddag als mijn vrouw thuis is.
Installatie zonnepanelen op pannendak in Evergem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. We hebben een vrij hoog verbruik. Vorig jaar was dat 6000 kw. Momenteel reeds twee offertes voor 16 zonnepanelen. Dit is voor een woning van 33 jaar en een even oud dak. Voorzijde is het meest zuidoostelijk gericht.
Goede prijs voor zonnepanelen op plat dak?
Ik zoek offertes voor zonnepanelen op mijn woning. Het is voor op een plat roofingdak van 100m². Als we een goede prijs krijgen, dan kunnen de zonnepanelen nog dit jaar geïnstalleerd worden.
Aanvraag Zonnepanelen te Borgerhout
Ik ben op zoek naar offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Het is voor op een hellend pannendak met:
- Verbruik: 3.000kWh
- Dakhelling: 35°
- Oriëntatie van het dak: Westen
Zonnepanelen hellend dak te Herselt
We ontvangen graag offertes voor zonnepanelen op een dak gericht naar het zuiden. Het gaat om een verbruik van 4750 kWh. Het dak heeft een helling van 35 graden. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Koppelwoning zoekt zonnepanelen voor woning in Zottegem
Het is voor een koppelwoning met een plat dak en een alleenstaande villa met een zadeldak. De ruwbouw is zo goed als af voor beide woningen. Deze woning zijn eigendom van mij en mijn zoon. Graag enkele offertes voor zonnepanelen, aub.
Zonnepanelen op leien dak | Roeselare
Ik zou graag zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met leien. De woning is 30 jaar oud, maar het dak is 12 jaar geleden vervangen en vernieuwd.
Zonnepanelen voor een dak met kepers in Knesselare
Ik zou graag de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een hellend dak of een plat dak. Het hellend dak zijn kepers van de jaren 30 maar is wel geïsoleerd. Plat dak is van een aanbouw van 2008.
Zonnepanelen op de grond in Zonnebeke | Gratis offertes
We hebben een domein van 2000 m², waarop we zonnepanelen willen plaatsen. Dit is op 50 meter afstand van de woning. Het huis zelf zit nog in de ruwbouwfase.
Zonnepaneelinstallatie op EPDM plat dak | Herzele
Wij hebben een zeer hoog verbruik (17.000 kw) door ons zwembad. Daarom is een zonnepaneelinstallatie nodig. Momenteel hebben we reeds twee offertes, maar we willen extra vergelijken. De zonnepanelen moeten op een EPDM rubberen dak komen.
Offertes voor zonnepanelen en zonneboiler in Bilzen
Ik zou graag offertes ontvangen voor zonnepanelen. Het is voor een hellend pannendak dat zuidoostelijk gericht is. Momenteel draait ons verbruik rond de 6000 kwh. Ook ontvangen we graag offertes voor een zonneboiler.
Zonnepanelen voor mijn huis in Schilde
Voor op mijn huis wil ik een 2de installatie zonnepanelen. Er komt namelijk een zwembad, dus ik wil zeker voor 1700 kWh aan panelen leggen. Het is een plat dak is dit. Het bouwjaar van de woning is 1959.
Installatie zonnepanelen voor een nieuwbouw woning in Waarschot
Dit is voor een nieuwbouw die reeds wind- en waterdicht is. Momenteel wordt er vloerverwarming, elektriciteit enz. geplaatst, waardoor ik nu zonnepanelen overweeg. Het dak is bedekt met dakpannen.
Zonnepanelen leggen in Kruishoutem
Ik zoek een offerte om zonnepanelen te plaatsen op ons dak. Het is voor privaat gebruik en voor een woning van 10 jaar oud. Een onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Zonnepanelen plaatsen in Assebroek
Ons huis heeft een hellend dak met pannen dat zuidoostelijk georiënteerd is. De oppervlakte van het dak is 60 m² en ons gezin van 3 personen heeft een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van rond de 4.000 KWh. Van zodra ik een kwalitatieve installateur over de vloer heb gekregen die prijs/kwaliteit een goede offerte aanbiedt, mogen de werken direct worden uitgevoerd.
Zonnepanelen offertes | Izegem
We zoeken zonnepanelen offertes voor op ons huis (een zadeldak) en onze bijbouw. Momenteel hebben we een jaarlijks verbruik van 8000-9000 khw, dus het is zeker de moeite waard.
Extra zonnepanelen leggen | Oudenaarde
Ik heb reeds zonnepanelen liggen voor 3.600 kilowatt, maar ik betaal nog altijd € 150 per maand. Daar zou ik graag nog enkele panelen leggen.
Zonnepanelen op EPDM dak | Gratis offertes
Op mijn nieuwbouw zou ik graag ook zonnepanelen leggen. Het heeft een plat EPDM dak van ongeveer 150 m². Het jaarlijks elektriciteitsverbruik wordt geschat op meer dan 7000 kwh.
Zonnepanelen plaatsen op een bijgebouw (woning in Zonhoven)
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een houtberging van ijzeren industrieplaten. Deze berging staat achteraan de woning, dit is de zuidkant van de woning. De oppervlakte van het dak is zo'n 40 à 45 m².
Zonnepanelen op dak met sandwichpanelen | Lauwe
Ik zoek zonnepanelen voor op een hellend dak. Het is gericht op het zuiden en bestaat uit dakpannen, maar die worden binnenkort wel vervangen door sandwichpanelen. Ik ben het best bereikbaar vanaf 17u.
Zonnepanelen op een huurwoning in Herk-de-Stad
Ik ben de opties aan het bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een licht hellend dak in roofing. Ik huur de woning, maar doe dit in opdracht van de eigenaar.
Zonnepanelen op hellend dak - regio Wetteren
Ik zou graag zonnepanelen leggen en ben op zoek naar een goede prijs. Het is voor op ons hellend dak, dat in 2005 gerenoveerd is.
Zonne-energie op plat of hellend dak? | Destelbergen
Ik wil zonnepanelen plaatsen, maar ik weet niet wat de beste locatie is: ons hellend dak (dakpannen) of op het plat dak (epdm) van de bijbouw. Graag advies!
Extra zonnepanelen leggen Herzele
Wij verhuizen en onze nieuwe woning heeft reeds een installatie van 15 panelen en een warmtepomp. Aangezien we met 4 zijn, zal dit niet voldoende zijn. We nemen begin maart onze intrek in het huis, dus vanaf dan kunnen we ter plaatse afspraken maken.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen