Offerte installatie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor 2 huizen in Gent en Stekene
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor bij mijn moeder en bij mezelf. Mijn moeder (in Stekene) verwarmt elektrisch en heeft een zeer groot plat dak, dus onbepekt, in functie van de behoefte. Is het meest dringende project voor de installatie van de zonpanelen. Bij mezelf (Gent) is het minder dringend en ik heb een hellend dak (45°) met Veluxen.
zonnepanelen voor een woning in Humbeek
**** weet dat dit pas in februarie wordt doorgestuured **** Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak . Gebouw van 2011. Dak bestaat uit betonleien. De achterkant , tuinkant , is zuidelijk gericht. Ik schat een oppervlakte van +- 70m².
zonnepanelen voor een woning in Grimbergen
*** weten dat dit in februari wordt verzonden *** zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak. Dit is een oud gebouw van voor 1900. Mogelijk nog het originele dak. Op een tweede adres zijn er mogelijkheden voor een plat of een hellend dak. Dit is een woning van 1935. Hier zijn de daken wel vervangen.
zonnepanelen voor een woning in Mechelen
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak voor een stuk. Door schaduwplekken van een boom denk ik ook een stuk te gebruiken van de vroegere garge. Dit is een wel een stuk plat dak. Woning van de jaren 50 maar dak is reeds voorzien.
zonnepanelen voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak . Woning van rond 1900. Het hellend dak dat ik wens te gebruiken is van 2011. Dak is toen geïsoleerd en voorzien van een onderdak. Dak in dakpannen.
Zonnepanelen plaatsen op roofing (regio Bierbeek)
Op mijn dak wil ik zonnepanelen plaatsen en dus ben ik nu op zoek naar offertes. Het is een plat roofingdak van 36m². Waar we panelen leggen, hangt af van de prijs.
Zonnepanelen voor op hellend dak plaatsen in Mechelen
Ik wil zonnepanelen op mijn hellend leiendak. Het dak zelf is oost/west gericht, ik verbruik 3800 kwh. Het is een rijhuis van 1955. Ik zou de zonnepanelen graag in de komende 3 maanden plaatsen
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Leuven 3001
- Propriété privé à Leuven 3001. - Devis pour une installation photovoltaïque. - Toiture incliné; notre maison fait 8m à 9m de façade sur 5.50m de profondeur. - Orientation sud. - Consommation de 14.000 kw annuelle. - Plusieurs pompes à chaleurs. - Tout est électrique: chauffage; eau chaude; etc... - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
zonnepanelen voor een woning in Deinze
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Woning origineel van de jaren 50. Dakpannen zijn vervangen in 2000 Dak is toen ook geïsoleerd.
zonnepanelen voor een woning in Sint Amands
Ik zoek een offerte voor het bij plaatsen van zonnepanelen bij een bestaande installatie. Ik heb nu voor 4800 kw zonnepanelen maar zou wensen te komen naar 7000-7500kw. Plaatsing deels op het hoofdgebouw pannendak en een bijgebouw met roofing. Woning van 1937 maar dit genoveeerd dit jaar.
zonnepanelen voor een woning in Neerpelt
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak dat bestaat dakpannen; Dit is een woning van 1979. Dakpannen vermoed ik nog originele dakpannen. Dak is vermoedelijke geïsoleerd.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis. Nu hellend pannendak en zuidgericht, 3 personen, bouwjaar 1952. Tijdstip is te zien, we doen een volledige renovatie.
Zonnepanelen
Graag mij bellen en afspraak maken enkel op een maandag. Ik schat ons dak 150m2 groot. Het is een hellend dak en zouden er fotovoltaïsche zonnepanelen. Vrijstaand (4 gevels) woning uit 1975. Wij zijn eigenaar en wensen offertes voor installatie zonnepanelen op hellend dak.
Zonnepanelen voor in de regio Waregem
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht achteraan, 4 personen, bouwjaar 2016. Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Martens-Lierde
Ik wil zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak maar orientatie niet gekend, 3 personen, woning van +10 jaar oud. Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen op bijbouw of hellend dak Lembeke
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak of bijbouw(plat), 6000 kwh, ik doe een volledige renovatie. Termijn is open.
zonnepanelen voor een woning in Roeselare
We zijn van plan zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Dit is een gebouw van de jaren 70 maar dakpannen zijn deels vervangen. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelen voor in de regio Aalter
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en een zuidkant, 3 personen, bouwjaar 1995, wanneer is nog open.
Zonnepanelen op hellend dak in Sint Pieters Leeuw
zonnepanelen te plaatsen op een woning van de jaren 80. Hellend dak waarvan 15 jaar gelden geplaatst. Dakpannen dak met onderdak en isolatie is voorzien. 4000kw. Oost en west gericht dak. Ook zou ik eventuele opties wensen te bekijken voor de dakbekleding volledig te vervangen door zonnepanelen.
Zonnepanelen op schuin dak met dakpannen plaatsen
We zouden de panelen wensen te plaatsen op een hellende dak met dakpannen; Geen idee van oppervlakte of oriëntatie. Woning van 1950 maar dakbekleding is 12 jaar oud. Graag contact na 17u .
Zonnepanelen voor in de regio Idegem
Ik zoek zonnepanelen voor op de woning. Hellend pannendak maar orientatie niet zo goed, +3400 kwh, bouwjaar 2013. Wanneer maakt niet uit.
zonnepanelen voor een woning in Oostkamp
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak en zuidgericht, 3600 kwh, bouwjaar 1988,
Zonnepanelen te Ruiselede
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het huishouden bestaat uit 4 personen. De woning is volledig vernieuwd 12 jaar geleden.
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Zonnepanelen op een plat dak. Dit is een huishouden van 4 personen. Er is nog een werkplaats bij. De gelijkvloers is een atelier, dus we zitten met een hoge stroomverbruik.
zonnepanelen voor een woning in Lochristi
We zouden de panelen wensen te plaatsen op een plat dak los van de woning, van de garage. Ik schat dat dit zo'n 4-5m van de woning. Dit dak is een roofing dak met daaronder houten constructie. 8x4m.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.