Offerte dakwerker

Ontvang gratis offertes van dakwerkers uit uw buurt

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project.

Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte dakwerker: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerker uit Middelkerke om dakgoten te vervangen?
Ik had graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn dakgoten. Dit gaat om een lengte van 10 meter. De woning is gebouwd in 1991.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakgoot herstellen en dakpannen vervangen | Gooik
Bij hevige regenval loopt de dakgoot over, waardoor het water langs de gevel loopt. De dakgoot moet dus zeker bekeken en gekuist worden (ongeveer 25 lopende meter). Daarnaast zouden er ook een aantal dakpannen herlegd moeten worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker regio Nieuwrode voor nieuwe dakgoten
Ik wil offertes vergelijken voor de plaatsing van een nieuwe zinklaag in onze bestaande dakgoten. Het gaat over een lengte van ongeveer 17 m. Alvast bedankt!
Dakwerken
Vlaams Brabant
Kapotte dakpannen door storm - Dakwerker in Tervuren gezocht
Door het stormweer zijn er een aantal dakpannen weggewaaid of stuk (een 5-tal). Dit dient zo snel mogelijk hersteld te worden. Ik denk dat ik nog een aantal pannen heb thuis.
Dakwerken
Antwerpen
Vervangen roofing wegens lek (Antwerpen)
Voor ons rijhuis zoeken we een dakwerker. We hebben een plat dak met roofing van bijna 100 jaar oud (ongeveer 60 m²). Nu is er een lek in de roofing, dus die moet volledig vervangen worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak isoleren/renoveren - Dakwerker regio Aarschot gezocht
We willen ons dak volledig renoveren. Het moet van buitenaf geïsoleerd worden en ondertussen moeten er ook een aantal kleine herstellingen gebeuren. Het dak is ongeveer 200 m² groot en iets meer dan 10 jaar oud.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen regio Beersle - Losse dakpannen en lek
Het dak van mijn rijwoning moet hersteld worden, liefst zo snel mogelijk. Vooraan liggen er enkele dakpannen liggen scheef, waardoor er regen binnen komt en de isolatie gedeeltelijk los zit. Aan de achterkant loopt het water binnen via de zijkant van de Velux en aan de onderkant van de schouw.

Dakwerken: Geef je woning een nieuwe uitstraling

Wilt u uw dak vernieuwen om deze een nieuwe uitstraling te geven en tegelijk ook uw steentje bij te dragen aan het milieu? Bent u het beu om onnodige energiekosten te doen en wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft uw schoorsteen een jaarlijkse kuisbeurt nodig? Maak er dan (dak)werk van en informeer u eerst via deze pagina over de verschillende soorten dakwerken die gedaan kunnen worden, de voordelen ervan en de prijzen.

Bescherming tegen weersomstandigheden
Uw dak heeft heel wat beschermende functies. Zo verhindert u dat koude of warme lucht, evenals regenwater uw huis binnendringt.

Financiële steun en premies
U kan via verschillende premies een deel van de kosten terugbetaald krijgen.

Duurzamer en lagere energiekosten
Bespaar geld met een goed geïsoleerd dak.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio