Offerte aankoop koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte aankoop koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
offerte voor een koffieautomaat te Antwerpen
Beste Wij zijn een doktersvereniging in Antwerpen waar +- 20 personen dagelijkse gebruik maken van het koffietoestel. Wij hebben nu een oude machine met logge kannen en wensen hiervan af te stappen. Graag krijgen wij enkel duidelijke offertes om te vergelijken en een keuze te maken. Met vriendelijke groeten
Koffieautomaat voor een bedrijf in Izegem
Omdat we niet meer tevreden zijn over ons huidige leverancier wensen we graag een vergelijking te maken met andere leveranciers. Deze automaat is voor intern gebruik maar hebben we een muntsysteem hebben. Graag een huurofferte.
Koffieautomaat voor klant uit Gent
Wij zijn met ruim 130 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over een koffieautomaat. Daarnaast hebben we ook nog bezoekers, deze zijn zelfs niet inbegrepen in hierboven weergegeven cijfer.
Koffiemachine voor een school in Zaventem
Graag een aankoopofferte voor een professioneel en duurzaam koffiemachine die dagelijks door zo'n 30-40 mensen gebruikt zal worden. Dit is een koffiemachine voor de leerkrachten, zonder muntsysteem en met waterreservoir. We wensen eigen koffie te gebruiken. ook moet de machine de mogelijkheid hebben thermossen te vullen. Graag een prijsofferte voor een gebruiksvriendelijke en snelle machine.
Koffiemachine voor een bedrijf in Serskamp
We hebben een klein gezinsbedrijf waar 3 mensen actief zijn. We zullen deze automaat ook gebruiken voor privégebruik. Graag een offerte voor de aankoop van een automatische koffiemachine, zodat we alleen het warm water moeten vervangen.
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine voor een nieuwe vestiging in Antwerpen
Wij openen binnenkort een nieuwe vestiging waar we een nieuwe koffiemachine willen plaatsen. Bij voorkeur Saeco Phedra of gelijkaardig. Dus met keuzeknoppen en zonde muntsysteem.
Koffiemachine voor een bedrijf in Rotselaar
We zouden een automaat willen plaatsen die gebruikt zal worden door alle mensen in het gebouw. Als het mogelijk is om een van de automaten onder een afdak te plaatsen zullen we er in totaal twee nemen.
Koffiemachine voor een cafe in Bredene
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Het is voor een café en naar schatting zullen 10à20 personen gebruik maken van deze automaat. Bedankt voor het voorstel alvast!
Koffiemachine voor eens schoonmaakbedrijf in Antwerpen
Onze voorkeur gaat uit naar een machine die met bonen werkt en waar we een kleine thermos aan kunnen vullen. Het is voor onze ploeg (7 man) en heeft geen betaalsysteem nodig.
Koffiemachine voor een carroseriebedrijf
We hebben een carroseriebedrijf met 5 medewerkers. Momenteel maken wij gebruik van een automaat die ons in staat stelt kannen met koffie te vullen. Gelieve hier een vrijblijvende offerte voor op te sturen.
Koffie automaat voor een dagcentrum in West-Vlaanderen
Wij houden een dagcentrum open en bieden daar de mensen zelf iets te drinken aan. Omdat we dit werk wat van de schouders van ons personeel willen nemen zouden we willen nakijken of het mogelijk is om een automaat die werkt met muntinworp in onze hal te plaatsen. Per dag schatten wij op een kleine 15 gebruikers.
Koffiemachine voor een lingeriezaak in West-Vlaanderen
Wij bieden onze klanten graag een tas koffie aan. Op dit moment maken we gebruik van Een Espresso apparaat maar dit is niet bepaald efficient. Ik ben nu dus op zoek naar een snel en gebruiksvriendelijk automaat. Gelieve voldoende keuze te laten in uw offerte. Dank u
Offerte voor een koffiemachine voor een zelfstandige in Limburg
Wij geven animatiecursussen en zouden deze mensen graag een tasje koffie willen aanbieden; Het zou gaan om 10 tot 15 mensen op een avond.
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg
Graag een gerichte offerte voor een simpele en gerbuiksvriendelijke koffie automaat. We zijn met 10 mensen op kantoor.
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.
Koffiemachine voor bedrijf Vlaams Brabant
Ons contract met de huidige leverancier loopt ten einde . we zouden nu willen kijken of het voordeliger zou zijn om een nieuwe aan te nemen. We hebben ongeveer 120 personeelsleden verdeeld over 6 etages.
Koffiemachine voor bandencentrale
Wij hadden graag een aantal offertes ontvangen voor een koffiemachine voor onze bandencentrale. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine voor sportclub, West-Vlaanderen
Graag een offerte voor het kopen of huren van een warme drankautomaat, dit voor onze volleybalploeg (sportclub/bar uitbating). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Prijsofferte voor groothandel in elektro, West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte voor een koffiemachine en/of warme drankautomaat, dit voor een kleine 50-tal personen (zowel klanten als personeelsleden). Alvast bedankt.
Koffieautomaat voor personeel en bezoekers
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over uw huidig aanbod voor een koffieautomaat en dit voor personeel en bezoekers.
Koffiemachines voor op school
Wij hadden graag informatie ontvangen voor een aantal koffiemachines met muntensysteem, om op onze school te plaatsen. Meer dan 100 gebruikers.
Informatie over een koffiemachine
Informatie over een koffiemachine voor op den bureau. Wij hebben ook bezoekers.
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine bedrijf Belsele
Koffiemachine voor bedrijf uit Belsele. Bedankt voor uw prijsopgave.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.