Muren injecteren tegen vocht

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Muren injecteren tegen vocht: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Opstijgend vocht in de buitengevel?
Ik ben op zoek naar een vochtbestrijder, want ik vrees dat er opstijgend vocht in de buitengevel zit. De binnenmuren zijn reeds ingespoten, maar de problemen doen zich nu vooral voor aan de buitengevel. Zo bladert het schilderwerk onderaan de muur af.
Muren injecteren in Dendermonde
We hebben vochtige muren door laterale waterindringing. Volgens een expert zal het injecteren van de muren een oplossing bieden. We zoeken iemand om deze werken uit te voeren. De woning is van de jaren 50.
Vochtbestrijding | Grote vochtplek in slaapkamer | Ronse
In de slaapkamer van de kinderen is er op een muur een grote vochtplek (diameter 50cm). Ik weet niet of het komt door de condensatie of door een lekkage van buitenaf. Ook op de begane grond is de buitenmuur nat, ook al hebben we onlangs de muur geïnjecteerd.
Opstijgend vocht in nieuwe woning (Gentbrugge)
Het gaat om een vrij nieuwe woning. Ze is reeds geïnjecteerd door de aannemer, maar we zien nog altijd opstijgend vocht. Het gebouw is van 2008. Gelieve na 17u contact op te nemen.
Opstijgend vocht, woning in Heist-op-de-Berg
Ik heb net de sleutel gekregen van mijn nieuwe woonst. De vorige eigenaar had reeds lichte problemen met opstijgend vocht waarvoor hij 1 muur heeft behandeld met injecties. Het vocht zou het gevolg geweest zijn van het te hoog leggen van inrit van de buren die nadien een afwatering voorzagen. Na een inspectie van de woonst lijkt het erop dat er meer aan de hand is. Graag uw bevindingen en offerte.
Offerteaanvraag: Injecteren tegen vochtprobleem in badkamer en living
Er is op het gelijkvloers een vochtprobleem onder aan de muren in de living & de badkamer. Ik zou graag een vochtinjectie laten doen.
Muren injecteren tegen opstijgend vocht | Zwijndrecht
We hebben opstijgend vocht in de hal en de keuken beneden. Dit is het oudste en vrijstaande gedeelte van de woning. Een groot deel van de muur is reeds afgekapt en is klaar om te behandelen. Ik zou graag de muren laten injecteren, zodat ze daarna bezet kunnen worden.
Offerteaanvraag muur laten injecteren tegen vocht + herbepleistering
Ik heb opstijgend vocht in mijn huis.
20-30 lopende meter, Injecteren zal (denk ik) noodzakelijk zijn. Indien mogelijk ook een totaaloplossing met herpleistering.
Vocht in de muren | Snelle oplossing gezocht
Er is vocht in de muren van de slaapkamer van mijn appartement (op het gelijkvloers). Volgens mij gaat het om stijgend vocht. Het gaat toch zeker over 10 lopende meter.
Vocht in de muren door gebrek aan vochtwering | Gentbrugge
We zitten met vocht in de muren van ons huis. Een muur van 5,5 m lang en een andere muur van 7m lang zijn aangetast. Het was de plakker die zag dat er in deze oude muren geen vochtwering zat en ons het advies gaf om voor het plakwerk deze muren te injecteren tegen opstijgend vocht.
Offerteaanvraag: Opstijgend vocht op gelijkvloers Nieuwpoort
We willen onze muur laten injecteren tegen opstijgend vocht. Er is opstijgend vocht in de muur voor ongeveer 5 meter. Enkel op de gelijksvloers.
Opstijgend vocht ondanks injectie muur | Sint-Niklaas
Dit is een oudere woning die we zo'n twee jaar geleden volledig gerenoveerd hebben. Sinds een dik jaar hebben we problemen met vocht. De onderaannemer heeft de muur reeds ingespoten, maar dit heeft niets geholpen. De problemen zijn er vooral aan de onderkant van de muren.
Opstijgend vocht rijwoning Blankenberge
We hebben last van opstijgend vocht in zeker 2 muren van onze rijwoning. Hoe kunnen we dit oplossen?
Opstijgend vocht na injecteren van muren tegen vocht
De muur is door de vorige eigenaar al behandeld. Toch hebben we weer problemen met opstijgend vocht. Een 5 a 6 m muur. Woning van de jaren 60. Graag een goede analyse en definitieve oplossing.
Aanvraag Vochtbestrijding te Herselt
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, wij wensen de muren te laten injecteren over een lengte van circa 10 lopende meters, wij hebben last van optrekkend vocht, wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding voor een woning in Klein Sinaai
Dit is voor een woning die ik wens aan te kopen. Momenteel merk ik onderaan de muren vocht met bepleistering die loskomt. Nu wens ik deze muren te injecteren om het vocht tegen te gaan. Gebouw van 1972 met geïsoleerde spouwmuren. De woning staat momenteel leeg en de eigenaar is het eens met een bezoek ter plaatsen.
Vochtbestrijding voor een woning in Gentbrugge
Ze hebben vooral problemen op de achterbouw/ Hier staat de keuken. We zijn van plan deze muren met crepi te laten bewerken . Onze leveranciers hebben ons toen aangeraden de muren eerst te injecteren tegen vocht. Deze achterbouw is ook vrij slecht geplaatst.
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
Dit is een woning van 1929 met problemen op de bakstenen keldermuren. Deze problemen zijn er al jaren en de muren zijn reeds afgekapt ; behandeld en geïnjecteerd tegen vochtbestrijding.
Vochtbestrijding voor een woning in Hoboken
Enkel problemen op gelijkvloers. Dit probleem is vooral op een binnenmuur . De muren zijn reeds geïnjecteerd en aan de binnenzijde geïsoleerd. Vooral aan de bovenkant van de gedeelde gevelmuur problemen. 22 april wordt het dak geïsoleerd graag had ik daarvoor een offerte verkregen.
Vochtebstrijding voor een woning in Gent Wondelgem
We hebben vooral problemen op een binnenmuur. Hier is vanonder een vochtvlek. Ook in de living aan de gevelmuur in de hoeken onderaan de gevelmuur. Deze muren zijn spouwmuur. Lekdetectie is reeds gebeurd en was negatief. Eerste problemen zijn een tweetal jaren terug begonnen. We hebben zelf de muren reeds geïnjecteerd.
Vochtbestrijding voor een woning in Bilzen
Woning van 1918. Dit is een volle stenen muur van 35-45cm dik waarvoor een nieuwe stenen muur is gezet. Injectie in de muren enkel mogelijk vanaf de binnenkant van de gevel. We hebben vanaf de kelder enkele jaren terug last gekregen van opstijgend vocht.
Vochtbestrijding voor een woning in Oudenaarde
We hebben een probleem in een recent aangekochte woning. Over ongeveer 11 m op de onderkant van een gevelmuur zien we zwarte vochtplekken. Dit is op een slaapkamer op het gelijkvloers. Omdat we nog maar een maand in de woning zijn kan ik niet zeggen hoe lang deze problemen er al zijn maar ik heb de mening dat het vocht zich uitbreidt. Daarom had ik met iemand dit graag bekeken ter plaatsen en een offerte laten opmaken voor de muur eventueel te injecteren.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders