Mobiele betaalterminal kopen

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Mobiele betaalterminal kopen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal voor een strijkatelier in Berchem
Ik ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
Huur of aankoop mobiele betaalterminal te Rekem
Huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij starten een kapperszaak op, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal voor hengelsportzaak in Schelle
Ik start een hengelsportzaak en ben hiervoor op zoek naar een betaalterminal (enkel bancontact is voldoende). Mijn keuze is nog niet gemaakt tussen vast of mobiel, graag advies hierover.
Mobiele betaalterminal voor loungebar in Hasselt
Voor onze Loungebar in Hasselt zouden we graag een betaalterminal ter beschikking van onze klanten stellen. We dragen een voorkeur voor een mobiele betaalterminal.
Aanvraag betaalterminal te Beringen
wij zoeken offertes voor een betaalterminal, graag ontvangen wij huuroffertes (lange termijn) voor een mobiele terminal, wij gebruiken een terminal van Keyware momenteel, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Aanvraag betaalterminal te Brugge
Wij zoeken offertes voor een mobiele betaalterminal. Momenteel gebruiken wij nog geen betaalterminal, en wij wensen huuroffertes (lange termijn) te ontvangen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Aanvraag Betaalterminal te Gent
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Graag ontavngen wij huur -en aankoopoffetes voor een mobiele terminal. Wij gebruiken reeds een betaalterminal en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen met bankkaarten te werken.
Aanvraag Betaalterminal te Dilbeek
Wij zoeken offertes voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken reeds een terminal en wensen eenn prijsvergelijking te doen. Wij wensen met alle kaarten te werken.
Aanvraag Betaalterminal te Landegem
Wij zoeken offertes voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen huur -en aankoopoffertes te vergelijken. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Aanvraag Betaalterminal te Hoboken
Graag ontvangen wij offertes voor een mobiele betaalterminal. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn. Wij gebruiken reeds een toestel en wensen prijzen te vergelijken. Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
Betaalterminal voor een praktijk in Antwerpen
Bij voorkeur zoek ik een offerte voor een mobiele terminal voor onderweg mee te nemen. Als de prijs echter veel goedkoper is voor een stationair toestel gaan we hiermee verder. Graag zowel een huur als aankoopofferte, met daarbij de nodige informatie over onderhoud, verbintenisduur, enz ... . We gebruiken enkel bankkaarten. Ook zijn we met twee dokters in de praktijk. Is het mogelijk met 1 betaalterminal geld over te schrijven op 1 van 2 rekeningen of heeft elke rekening een aparte betaalterminal nodig.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak