Leefveranda plaatsen

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Leefveranda plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Aluminium leefveranda te Haaltert
Wij zouden graag een aluminium leefveranda plaatsen van 7 meter lengte en 2,6 m diepte. Ons huis is in 2000 gebouwd, maar is nu iets te klein en zoeken dus wat extra leefruimte. Voor het aluminium houden we van de steellook.
Veranda voor een woning in Aaigem
Werken gepland voor de zomer. Veranda van ongeveer 8x2m In een hoek. naar 6m. Het kleinste stuk wordt een leefruimte. Matriaal staat open.
Leefveranda voor aan ons huis in Niel
We zoeken een leefveranda voor aan het huis.
Opp. 20m² ongeveer. We weten nog niet in welk materiaal we de veranda willen optrekken.
Oude veranda vervangen door leefveranda | Vilvoorde
We zijn op zoek naar offertes om onze bestaande veranda te vervangen. We willen graag een leefveranda laten bouwen. In totaal is er 55 m² beschikbaar.
Veranda | Leefruimte | PVC
Ik zoek een offerte voor een veranda dat zal gebruikt worden als leefruimte. De veranda zou ongeveer 18 m² groot mogen zijn. Qua materiaal dacht ik aan PVC.
Klassieke of leefveranda bouwen | Prijzen en offertes
Ik zoek offertes voor een klassieke en een leefveranda. We zijn er nog niet uit wat we precies zullen kiezen, dus willen we de prijzen vergelijken. Ook de keuze van het materiaal ligt nog open.
Leefveranda voor aan ons huis in Ravels
Voor aan mijn huis wil ik een leefveranda. Opp. 18m², in alu, huis van 1992, kan dit jaar nog doorgaan.
Leefveranda voor aan ons huis in Sint-Niklaas
Achteraan onze woning is momenteel een terras met tegels. Die langs 1 kant aansluit aan de woning en een rechthoekige vorm heeft. De bestaande woning is uit de jaren 1950, maar 15 jaar geleden modern gerenoveerd. Doel is om een ruimte te bekomen, die enerzijds via de bestaande buitendeur kan betreden worden vanuit het huis en anderzijds toegang biedt op de tuin. Er moet zeker een manier voorzien worden die voor zonnewering zorgt in het dak. Er is beperkte elektro-bekabeling voorhanden. Opp. minder dan 40m², in alu, kan zeker dit jaar.
Leefveranda voor aan mijn pand te Zemst
Ik wil een veranda in aluminium aan mijn huis laten plaatsen. Er is ongeveer 8m² ter beschikking.
Leefveranda in aluminium plaatsen in regio Tienen
Ik zoek naar offertes voor een veranda van ongeveer 20 m² aan mijn huis. Qua materiaal had ik aan aluminium gedacht. De woning zelf dateert van 1929, maar is later gerenoveerd.
Offerte-aanvraag voor Pvc veranda in Maldgem
We willen een PVC veranda aan ons huis zetten van 5mx 6m. Bedoeling is dat dit een leefruimte wordt, dus graag met hoogrendementsglas.
Leefveranda bouwen | regio Zonhoven
Ik zoek offertes voor een leefveranda van ongeveer 15 m². Ons huis kan wat extra leeftruimte gebruiken, vandaag. Het liefst zou ik een veranda in aluminium of PVC hebben. De woning zelf is van 1995.
Moderne veranda als extra leefruimte (Balen)
Ik zoek een offerte voor een moderne veranda die gebruikt zal worden als extra leefruimte. Wat het materiaal betreft volg ik het advies van de verandabouwers.
Leefveranda 25m² plaatsen in regio Zaventem
Ik wil een leefveranda voor aan mijn woning.
Opp. 20-25, materiaal is nog open, bouwjaar 1970 ergens, termijn is aan de prijs.
Nieuwe leefveranda plaatsen aan woning in Beerse
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe leefveranda. Ik heb nog geen voorkeur voor materiaal, graga meer info. Woning van de jaren 60.
Terrasoverkapping te Ternat
Beste, Wij willen graag ons terras overkoepelen met een pergola. Oppervlakte is ongeveer 3.5m op 3.5m. Eventueel ook terras heraanleggen indien jullie dit aanbieden.
Veranda voor een woning in Sint Truiden
We zoeken een offerte voor een nieuwe leefveranda. Martiaal bij voorkeur in aluminiumprofielen met lamellendak. en glazen schuifwanden.+- 20m². Woning van 92.Indien dit nog mogelijk is wens ik de plaatsing nog te doen voor de zomer van dit jaar.
Veranda voor een woning in Heusden Genk
De afmetingen van de open ruimte zijn ongeveer 3,70 x 4,60. De veranda bevindt zich tussen 2 gemetste muren, dus wij hebben een volledige glazen overkapping nodig en een een grote venster met 1 schuifdeur. Voorkeur voor aluminium. Dit wordt een leefruimte. Werken voor binnen enkele maanden.
Veranda voor een woning in Zuttendaal
Ik zoek een offerte voor de plaatsingen van een nieuwe leefveranda. Martiaal staat open. Plaatsing waarschijnlijk in de loop van 2017.
veranda voor een woning in Nederbrakel
Ik zoek een offerte voor een leefveranda liefst in aluminium/ Plaatsing voor in de loop van 2017.
Veranda voor een woning in Binkom
We wensen een offerte voor een nieuwe leefruimte veranda. Liefst in aluminium. Ook wensen we eventueel een dakterras op de veranda te plaatsen.
Veranda voor een woning in Maaseik
Ik ben op zoek naar een offerte voor een leefveranda . Bij voorkeur aluminium. Geen glazen dak. Dubbele beglazing met schuifraam en deuren. Plaatsing voorzien na de zomer dit jaar.
Veranda boven keuken op plat dak
Wij willen een veranda plaatsen boven een keuken aan ons huis te Brugge. Nu hebben we er een groentuin. Wij zullen de toelating moeten vragen aan de stad maar hoeven eerst een budget te hebben. Daarna zullen we het huis verkopen maar denken dat de veranda veel toegevoegde waarde zal hebben.
Leefveranda in de regio Olen
Ik wens een nieuwe leefveranda aan mijn huis. Een vrijstaande woning. Vooral iets met veel lichtinval. Mogelijkheid opp. is 8m op 4m. Graag in PVC.
Veranda voor een woning in Hamme
Ik zoek een offerte voor een volledige nieuwe leefveranda. Momenteel hebben we reeds een offerte en 3d schets. Pvc veranda met 1 gedeelde zijmuur. Plaatsing indien het binnen budget valt zou zo snel mogelijk moeten gebeuren.

Een nieuwe veranda, pergola of orangerie plaatsen? 

Een veranda, pergola of orangerie bouwt u niet elke dag. Het is een serieuze investering waarbij u alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neemt u een weloverwogen keuze en bespaart u tot 30%

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en u profiteert maximaal van het lichtinval.

Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar die bent u nooit meer kwijt. En al zeker niet als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin. 
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs