Koffiemachine aankopen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffiemachine aankopen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Wilrijk
Ik wens graag een koffieautomaat voor intern gebruik. Na problemen met onze huidige eigenaar wensen we te veranderen. Graag een aankoopofferte met onderhoudscontract. OP deze automaat is er geen muntsysteem nodig. We graag de mogelijkheid om een koffiekan te vullen.
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine voor een bedrijf in Zaventem
We zijn op zoek naar een automaat voor gemalen koffie. Deze zal dagelijks door 60 mensen gebruikt worden. We verkiezen aankoop boven huur.
Koffiemachine voor een supermarkt in Heppen
Ik had graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. Het betreft een supermarkt, maar enkel te gebruiken voor het personeel. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een landbouwbedrijf in Antwerpen
We zoeken een makkelijke koffie automaat om in onze kantine te plaatsen. We zijn van plan deze zelf aan te kopen en zelf voor de anavulling te zorgen. Gelieve zowel automaten die op pads werken als automaten voor gemalen koffie in uw offerte te plaatsen.
Koffiemachine voor ons bedrijf
Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor ons bedrijf.
Koffietoestel voor bibliotheek
Koffietoestel voor personeel van bibliotheek. Nu hebben wij een gewoon koffiezetapparaat.
Koffiemachine voor hotel restaurant
Ik had graag meer informatie gehad over uw aanbieding. Wij hebben al drankvoorzieningen uiteraard, maar misschien kunnen wij uw aanbod hierin passen.
Koffiemachine en pads voor 10-tal personen
Prijsofferte: voor koffie machine en pads voor een 10-tal personen.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Een offerte voor een koffieautomaat met echte bonen ! Die automaat die wij per e-mail van jullie ontvangen hebben van Nescafé waarbij wij 2000 kopjes gratis koffie krijgen bij aankoop, wat is hier de prijs van aub ?
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een apparaat voor in de refter van een voorziening van +/- 140 werknemers. We hebben er nu een van Douwe Egberts. Ik vergelijk graag beide leveranciers eens. De koffiemachine moet meerdere warme dranken hebben, ook chocomelk. En we kopen bij voorkeur de machine aan ipv huren.
Een nieuwe koffiemachine voor een sportclub
Is het mogelijk mij informatie alsook een gedetailleerde prijsofferte te versturen omtrent het aanschaffen van een koffiemachine, dit om te plaatsen in een nieuwe sportclub die zijn deuren opent in maart. Alvast bedankt voor de moeite.
Koffiemachine voor ontmoetingscentrum
Een goed gebruiksvriendelijke koffiemachine voor onze clubhuis voor doven (koffie, water en stoom). Mogelijkheid om het te huren? Voorwaarden? Aantal leden: +/- 150. Groepsactiviteiten: meestal 30 à 40 personen. Alvast bedankt.
Demande de devis machine à café
Je recherche une machine à café avec 2 thermos pour un centre de recherce situé au Luxembourg. Merci d'avance.
Koffieautomaat transportbedrijf aankopen huren koffieautomaten
Graag een gedetailleerde prijsopgave voor het aanschaffen (kopen/huren/onderhouden) van een nieuwe koffiemachine. Momenteel werken we met een Nikon koffieautomaat, maar aangezien er veel mensen (bedienden + chauffeurs en bezoekers) over de vloer komen voldoet een doodgewone thermos van 2 liter niet meer. Alvast bedankt om mij verschillende prijzen mee te delen.
Offerte koffiemachine vergelijken prijzen leveranciers
Graag had ik bijkomende inlichtingen ontvangen alsook een gedetailleerde prijsopgave voor het aanschaffen (kopen/huren/onderhouden) van een koffie machine klein formaat. Alvast bedankt.
Koffiemachine aankopen
Graag zou ik wat inlichtingen wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen/huren alsook onderhouden van een tweetal koffiemachines. Wij beheren een aantal bedrijven en rekenen op een 20-tal gebruikers/bedrijf. Alvast bedankt.
Offerte koffieautomaten vergelijken prijzen leveranciers
Graag contact mete leveranciers om hun aanbod en prijszetting te leren kennen inzake koffieautomaten, dit in het kader van een school voor buitengewoon onderwijs. Alvast bedankt.
Offerte en informatie aankopen of huren van koffieautomaten
3 automaten (één voor elk verdiep ca. 20 pers/verdiep). Graag informatie over uw aanbod en een offerte. Op dit moment hebben wij nog geen automaten van een andere leverancier staan.
Offerte en informatie aankopen of huren van koffieautomaten
3 automaten (één voor elk verdiep ca. 20 pers/verdiep). Graag informatie over uw aanbod en een offerte. Op dit moment hebben wij nog geen automaten van een andere leverancier staan.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie