Informatie en prijs koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Informatie en prijs koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven
Graag zowel een aankoop en huurofferte. Deze zal dienen voor zeker 70 mensen dagelijks gebruik, intern, en dan nog een kleiner aantal klanten en bezoekers. We zouden graag 1 grote staande automaat wensen voor vrij gebruik, dus zonder muntinworp. Momenteel hebben we een twee tal kleinere automaten van een andere leverancier. omdat we totaal niet tevreden zijn over de contacten met deze leverancier zouden we graag een prijs en kwaliteitsvergelijking doen met andere spelers op de markt.
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Roeselare
We hebben momenteel al een automaat staan maar omdat we met 97 mensen in totaal werken, voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom wensen we een automaat bij te plaatsen, ook met muntsysteem. Graag hiervoor een offerte met verdere informatie over de kostprijs en eventuele service voorwaarden voor een huurcontract.
Koffiemachine offerte voor een kledingzaak in Antwerpen.
Ik heb een mooi plekje in mijn kledingzaak, waar ik als gedachte heb om een koffiemachine te plaatsen. Alleen weet ik niet wat ik me kan voorstellen hoe groot het apparaat zal zijn. De koffiemachine wil ik graag met koffie en thee. Ikzelf ben geen kofffiedrinker maar collegas en klanten moeten er gebruik van kunnen maken. Bedankt voor een afspraak en evntueel proeven van de koffie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwijnaarde
We wensen een automaat die zowel met geld als jetons kan werken. Aangezien deze automaat zowel door interne als externe gebruikt zal worden. Wat zeker nodig is is dat deze automaat koffie, koffie met met ; espresso, warme choco enz.... kan aanbieden. Graag een offerte voor zowel huur als aankoop mogelijkheden.
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine voor een bedrijf in Malle
We zijn een bedrijf met 22 werknemers. Naast de vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat, had ik ook graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. We hebben er nog geen staan, dus geen idee wat ik me moet voorstellen. Bedankt alvast!
Koffiemachine voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor al deze medewerkers.
Koffiemachine voor een motorzaak in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffiemachine voor dagelijks gebruik van 4 medewerkers.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een zaak in Vlaams-Brabant
Wij zijn met 8 werknemers. Voor een zaak in vlaams-brabant wensen we graag een prijsvergelijking te ontvangen betreft kofiemachines. We hebben momenteel al een koffiemachine staan en willen graag een koffiemachine met ECHTE koffie, geen namaak. Bezoekers kunnen er ook dagelijks gebruik van maken.
Vrijblijvend offerte voor koffiemachine, rijschool in Oost-vlaanderen
Voor onze rijschool had ik graag een vrijblijvend offerte gekregen voor een koffiemachine of warme drankautomaat. Alvast bedankt.
Prijsvergelijk warme drankautomaat voor vzw in Antwerpen
Graag een prijsvergelijking voor zowel koffiemachines als warme drankautomaten dit voor een kleine honderdtal mensen per dag. Wij zijn een sociaal onderneming waar er dus ook zeer veel passage is. Alvast bedankt voor uw offerte.
Koffiemachines in bruikleen voor vzw in Limburg
Graag zouden wij weten of jullie ook machines hebben in bruikleen die wij mogen gebruiken als wij de koffie van jullie gebruiken?
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 à 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.
Aanvraag koffiemachine voor Brugs vloerwerkenbedrijf
Aanvraag koffiemachine voor vloerwerkenbedrijf uit Sint-Kruis-Brugge. Bedankt voor uw informatie opgave.
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW. Bedankt voor uw prijsopgave.
Warme drankautomaat of koffiemachine voor distributiebedrijf in West-Vlaanderen
Momenteel hebben we zo'n 20-tal medewerkers, daarbij hebben we nog zo'n 30 à 40-tal chauffeurs die dagelijks over de vloer komen. Graag een voorstel voor een warme drankautomaat alsook een koffiemachine. Daarbij ook graag informatie. Bedankt.
Huren van koffiemachine, Limburg
Als café uitbater zijn we op zoek naar nieuwe koffiemachines. Wat zijn de mogelijkheden (huren, kopen, leasing, ...) Bedankt.
Offerte voor kleine koffiemachine in transportbedrijf te Turnhout
Offerte voor kleine koffiemachine in de zaak van mijn man (transportbedrijf)
Aankoop koffiemachine
Wij hadden graag een koffiemachine aangekocht voor bij ons op het bedrijf. De gebruikers zouden het personeel zijn, wat een 8-tal personen is.
Prijsvergelijking koffiemachine
Wij hebben reeds een koffiemachine maar zouden graag eens andere prijsvoorstellen bekijken om dan eventueel te veranderen. Het dagelijks aantal gebruikers is een 10-tal.
Aankoop koffiemachine
Graag hadden wij prijsoffertes gekregen voor de aankoop van een koffiemachine. Het aantal dagelijkse gebruikers zou maximaal 10 zijn.
Prijsinformatie aankoop koffiemachine
Ik had graag prijsinformatie ontvangen voor de aankoop van een koffiemachine. Het dagelijks aantal gebruikers zou 10 zijn.
Aankoop koffiemachine
Wij zijn geïnteresseerd in prijsoffertes voor de aankoop van een koffiemachine. De gebruikers ervan zouden zowel personeel als bezoekers zijn, wat ongeveer een 10-tal personen per dag is. Gelieve de prijsindicaties via e-mail te versturen.
Aankoop koffiemachine
We hadden graag 2 coffee corners geïnstalleerd voor koffie, expresso, cacao, capucino, warm water.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.