Gevelreiniging

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevelreiniging: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Voorgevel reinigen van een rijhuis in Halle
De voorgevel van ons rijhuis moet dringend schoongemaakt worden. De gevel dateert van 1932 en heeft een oppervlakte van 40 m².
Bakstenen gevel reinigen van vrijstaande woning
Ik wil de gevels van mijn huis laten reinigen. Het is een vrijstaand huis uit 1959 en de gevel bestaat uit gewone rode bakstenen. Er zou ongeveer 110 m² gereinigd moeten worden.
Gevel reinigen voor een woning in Neerpelt
Ik zoek een offerte voor het reinigen en eventueel zandstralen van een gevel. Mijn woning werd gebouwd tussen 1965 en 1970. De gevels zijn in gewone baksteen.
Gevelreiniging voor een rijwoning in Gent
Ik zou graag de voorgevel van mijn rijwoning laten reinigen. Ik heb geen idee wat de beste methode is, ik zou dit graag bespreken. De woning dateert van 1987.
Gevelrenovatie voor een woning in Herselt
Gevelreiniging voor een vrijstaande woning. Gevels in vrije gevelsteen die we graag zouden gevelsteen.
Voorgevel rijhuis reinigen in Gent
Ik wil de voorgevel van mijn huis laten reinigen. Het is een rijhuis met bouwjaar 1880. Volgens mijn berekeningen gaat het om ongeveer 70 m².
Gevelreiniging voor een woning in Scherpenheuvel-Zichem
Ik heb momenteel een probleem met de zijgevel . Deze slaat zwart uit. Gebouw in vrije gevelsteen. Gebouw van 1995.
Gevelreiniging voor een woning in Deurne
Gevelreiniging voor een een rijwoning. Dit is grijze stenen die nu verkleurt zijn. Gebouw van 1930.
Gevel in silex laten reinigen
Gevelreiniging voor een woning van 1969. Deze is 20 jaar geleden laatst schoongemaakt. Gevel in silex. Enkel voorgevel te reinigen.
Gevelreiniging in de regio Mortsel
Graag een offerte voor een gevelreiniging voor mijn huis. Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? : Tussen 100 en 500 m². Halfopen huis met garage, termijn is te zien.
Gevelreiniging voor een woning in Zoersel
Dit is een woning met slaapkamer onder het dak. Vooral een gevel moet tegen vocht worden ingespoten. Voor de rest moeten alle gevels gereinigd worden. Gevels in vrije gevelsteen.
Gevelreiniging voor een woning in Herentals
Gevelreiniging voor de voorgevel van een vrijstaande woning van de jaar 50. Gevels in vrije gevelsteen. De steen is wel heel poreus en kan niet gezandstraald worden. Ook een blauwe steen.
Gevelreiniging rijwoning 50m2 Mortsel
Voor mijn huis wil ik gevelwerken laten doen. Reinigen van een rijhuis van 1956, opp. +50m², kan ergens in 2018.
Gevelrenovatie voor een woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Halfopen woning in vrije gevelsteen. Ik wens de voorgevel en 1 zijgevel op te knappen . Dit zijn spouwmuren die geïsoleerd zijn. Ik wens de gevel op te knappen, bezetten en/of zandstralen. Oudere gevel van de jaren 50 die waarvan de voegen beginnen los te komen.
Gevelrenovatie voor een woning in Dendermonde
Graag Gevelreiniging met stoom en hydrofugebehandeling. Ook hydrofuge op 2 nieuwe muren achteraan van totaal 18m2. Gesloten bebouwing voorgevel, gemakkelijk bereikbaar vanaf oprit. Hoogte gevel 8m breedte 6m. Totale oppervlakte -ramen = 37m2. || Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis || Wat is de oppervlakte van de te impregneren gevel? (Bij benadering) : Gesloten bebouwing voorgevel, gemakkelijk bereikbaar vanaf oprit. Hoogte gevel 8m breedte 6m. Totale oppervlakte -ramen = 37m2. Woning van 1974. Gevels in vrije gevelsteen.
Gevelreiniging in de regio Kessel-Lo
Ik wil gevelreiniging voor mijn huis laten doen. Vrijstaand huis, opp. +100m², nu wit geschilderde gevels, termijn is te zien.
Gevelreiniging te Evergem
Ik wil een offerte voor het reinigen van 3 gevels. Het gaat om een halfopen bebouwing. De woning is 18 jaar geleden gebouwd.
Gevelreiniging voor een woning in Zoersek
Dit is een woning dat ik recent heb aangekocht. Vrijstaande woning van de jaren 30. Wel reeds gerenoveerd . Dak bestaat uit dakpannen. en dak in vrije gevelsteen. Ik wens zeker de gevel en eventueel de dakpannen reinigen. Ik zal de woning betrekken in februari maart en wens rond die tijd de werken uit te voeren.
Gevelwerken in de regio Ekeren
Voor mijn huis wil ik de voorgevel laten zandstralen. Opp. +50m², rijhuis van 1961, wanneer is te zien.
Gevelrenovatie voor een woning in Kalmthout
Gevelreiniging voor een halfopen woning. Dit is een gebouw van 2009 . Gevels in vrije gevelsteen. Vooral op een plek is de gevel erg vuil. We merken dat dit zwart is mogelijk een soort roet. Dit is wel moeilijk te bereiken.
Gevelrenovatie voor een woning in KKortessem
We zoeken een offerte voor de gevel te reinigen en eventueel ook op te voegen. Oudere woning van de jaren 30. Drie gevels te bewerken.
Gevelrenovatie voor een woning in Sint-Niklaas
Gevelreiniging voor de voor achter en zijgevels van een vrijstaande woning. Gebouw van de jaren 70. Standaard gevelsteen met aan de onderkant een donkere gevelsteen.
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offete voor de gevel te reinigen en te zandstralen ook eventueel te schilderen . Dit is voor de voor, zij en achtergevel. Gevel in vrije gevelsteen.
Gevelreiniging in de regio Lokeren
Ik zou de gevels van ons huis laten reinigen. Vrijstaand huis van 1975 ergens, opp. +130m², de gevels hebben barsten deze gaan gerepareerd worden, daarna reinigen. Termijn is open.
Gevelreiniging voor een woning in Opwijk
Gevelreiniging voor een vrijstaande woning. We hebben vooral een gevel die heel zwart is door de regen, de rest is ter plaatsen te bekijken. Woning van 1994 in vrije gevelsteen. Mogelijk ook een mosprobleem op de gevel.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.