Frisdrankautomaat prijs

Op zoek naar een koude drankenautomaat?

Hou uw frisdrank koel en uw personeel tevreden. Met een koudedrankenautomaat zorgt u voor:
  • Heerlijke frisdranken
  • Uitstekende werksfeer
  • Tevreden bezoekers
Wenst u meer info? Onze leveranciers bieden u een gratis offerte aan!


Offertes aanvragen

Ik zoek offertes voor een koude drankenautomaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Frisdrankautomaat prijs: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrankenautomaat in Hamme voor
Nu zijn het glazen flesjes in ons frisdrankautomaat. De klassieke frisdranken en zeker alle cola vormen moeten aanwezig zijn. We zouden graag blikjes bekijken als optie. Graag een toestel met een geldmuntjessysteem. Deze gaat binnen staan en er zijn 50 werknemers die van deze machine gebruik maken.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Erpe Mere
Ikzelf ben de zaakvoerder in dit bedrijf. Ik wens binnen in de zaak graag een frisdrankautomaat te plaatsen gericht naar intern gebruik, dus de eigen personeelsleden. Graag een uitgebreide offerte met zowel aandacht voor de aankoop als de huur of eventuele leasing prijs voor deze frisdrankautomaat. Ook praktische informatie over onderhoud, verbruik en aanvulling zijn welkom.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben verantwoordelijk voor het magazijn. De zaakvoerder had mij gevraagd om te informeren naar frisdrankenautomaat. We wensen deze zo weinig mogelijke zelf te beheren. En dus de aanvulling, onderhoud en ophaling van geld door u te laten verzorgen. Deze automaat is voor een 25-30 mensen dagelijks intern gebruik, plus eventuele leveranciers. En zal binnen kunnen worden geplaatst.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Zele
Dit is een automaat voor eigen gebruik plus ook het gebruik van andere firma's die op dezelfde vestiging zitten. Momenteel maken we gebruik van een lokale drankenhandelaar maar het leek ons praktische om over te schakelen op een automaat. Vandaar dat we graag een prijsvergelijking wensen op te maken. Graag ook verdere uitleg over de verschillende mogelijkheden qua huur en/of aankoop. Deze automaat kan binnen worden geplaatst als dit een verschil uitmaakt.
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Frisdrankautomaat voor een carwash in Sint-Truiden
Ik wens deze automaat achter mijn carwash te plaatsen. Deze zal dus uiteraard vooral voor extern gebruik dienen. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor een automaat met frisdrank en snacks of eventueel een automaat met ID-lezer, zodat ook alcoholische dranken kunnen worden aangeboden. Deze automaat zal buiten geplaatst worden.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Buggenhout
Ik wens graag een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als huurprijs en de full-service voorwaarden. Deze automaat zal voor intern gebruik dienen.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in gistel
Ik wens een frisdrank automaat voor beperkt gebruik, max 10 man. Graag dan ik een offerte verkregen over de prijs en voorwaarden van deze frisdrankautomaat, zowel voor huren als aankopen.
Cola automaat voor een Wooncentrum in Roeselare
We zouden deze naast de cafetaria willen plaatsen. Voor als deze sluit. We hebben ongeveer 150 medewerkers en bewoners+ bezoekers.
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We openen een nieuwe vestiging waar onze huidige drankleverancier ons niet van drank kan voorzien. Daarom zou ik hier graag een automaat met muntsysteem willen plaatsen.
Frisdrankautomaat voor de groendienst in Leuven
De drankautomaat zou binnen in het gebouw van de groendienst worden geplaatst. Hier zou het vooral gebruikt worden door het personeel. Graag een offerte voor huren en kopen. Wij wensen enkel frisdranken en dus geen water.
Frisdrankenautomaat voor jeugddienst, Oost-Vlaanderen
We willen voor een beperkt project ,6 maanden, met automaten werken omdat we anders een kassysteem op poten moeten zetten. De haalbaarheid hiervan hangt af van de kostprijs en flexibiliteit bij de keuze van de producten. Daarom deze offerteaanvraag. Het project kan nog verlengd worden maar dat kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen.
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Luik.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een frisdrankenautomaat. Te gebruiken vanaf 20 personen per dag. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn op zoek naar een frisdrankenautomaat voor glazen flesjes. Te gebruiken vanaf 20 personen. Bedankt voor de offerte!
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Graag een hele kleine model, want het maximale aantal gebruikers zal tot 9 zijn. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Waregem.
We willen een frisdrankenautomaat voor onze zaak plaatsen. Dagelijks lopen er toch wel meer dan 20 personen langs. Graag een offerte.
Frisdrankautomaat voor particulier in Antwerpen
Ik ben een particulier en vroeg me af of het toegelaten is een frisdrankautomaat te huren. Ik zou deze willen plaatsen voor mijn deur. Graag had ik hierover meer informatie en offertes gewenst. Alvast dank bij voorbaat.
Frisdrankautomaat voor Hotel in West-Vlaanderen
De frisdrankenautomaat zou geplaatst moeten worden in een hotel. Op dit moment hebben we een lokale brouwer die drank levert maar we zouden naast hem graag de Drankenautomaat gebruiken zodat ook s 'avonds laat de klanten iets kunnen kopen om te drinken
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een stal in Antwerpen.
We hebben een stal en zouden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Dagelijks komen er meer dan 10 personen. Alvast bedankt voor de offerte
Frisdrankautomaat voor krantenwinkel in Limburg
Wij hebben hier een 2-tal frisdrankautomaten staan maar die zijn stuk. Graag had ik een voorstel gekregen voor een nieuwe frisdrankautomaat om buiten onze winkel te plaatsen. Deze moet dus bestemd zijn tegen onweer e.d. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Voor het ogenblik ga ik zelf blikjes gaan halen in de winkel en hou ik dit bij als een van onze medewerkers een blikje wenst. Aangezien er nu meer en meer vraag is naar een frisdrankautomaat had ik graag een voorstel gekregen. Graag uw beste prijsofferte. Alvast bedankt.
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. 5à9 personen kunnen er dagelijks gebruik van maken. Alvast bedankt voor de offerte
Prijsopgave frisdrankautomaat
Wij baten een winkel uit en zouden graag buiten een frisdrankautomaat plaatsen voor als de winkel gesloten is, bvb. de zondagnamiddag, de maandag en ook na 18u, want dan is er hier niks in de buurt.
Kleine frisdrankautomaat voor schoonheidsinstituut, Brussel
Graag een voorstel voor een kleine frisdrankautomaat, dit voor een schoonheidsinstituut in Brussel. Wij beschikken over een kleine frigo dat we zelf aanvullen met blikjes e.d. het probleem is dat sommige klanten wel betalen, anderen niet! Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vrijblijvende offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor onze sportvereniging in Harelbeke
Graag een offerte frisdrankautomaat voor onze sportverenigign in Harelbeke. Het weekend is zeer druk, dan zal er meer volk aanwezig zijn.

Hoe een goede frisdrankautomaat vinden?

Een espressomachine voor uw bedrijf, evenement of congres is een must. Met een gezonde dosis cafeïne zullen uw bezoekers en uw personeel een pak gelukkiger en efficiënter zijn. Daarom is voor veel bedrijven een espressomachine huren of kopen een zeer goede keuze..

Automaat koude dranken huren?
Ontdek de beste formule voor uw drankenautomaat. U kunt een frisdrankautomaat huren bij verschillende firma's.  

Full service koude drankautomaat
Een machine zonder zorgen, dat kan in een full service aanbod. In dat geval 
Vergelijk gratis offertes
Kies de beste oplossing, vergelijk volledig vrijblijvend offertes voor een koude drankautomaat.
Vergelijk gratis offertes

Hou uw dranken koel en uw personeel tevreden!