Dakisolatie

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dakisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van leegstaand huis in Dentergem
Voor mijn woning, die nu leeg staat, wil ik het dak laten isoleren. Het gaat om een hellend pannendak met onderdak van 120 m². Bouwjaar is 1972.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie appartement | Antwerpen
Wij wensen offertes voor dakisolatie van een appartementsgebouw van 2 verdiepingen (wij zijn eigenaars). Het gaat om een plat dak met roofing, meer dan 100 m² dakoppervlak. Wij hebben een vergadering op. 04.04.2018 waar wij de offertes gaan voorleggen.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van een hoeve | Dendermonde
Graag wil ik het dak van mijn woning (een hoeve) laten isoleren. Dit is een hellend leiendak zonder onderdak, maar wel met dampfolie. De oppervlakte bedraagt meer dan 100 m. Het bouwjaar is begin 1900. De werken kunnen deze zomer doorgaan.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak isoleren/renoveren - Dakwerker regio Aarschot gezocht
We willen ons dak volledig renoveren. Het moet van buitenaf geïsoleerd worden en ondertussen moeten er ook een aantal kleine herstellingen gebeuren. Het dak is ongeveer 200 m² groot en iets meer dan 10 jaar oud.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een dakwerker voor de afbraak van een bestaande pannendak en het plaatsen van een nieuw dak met sandwichpanelen en isolatie.

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken