Condensatieprobleem

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Condensatieprobleem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor lokaal te Houthalen-Lillo
We zoeken een ventilatiesysteem voor een lokaal uit de jaren 50. Het is wel gerenoveerd geweest 10 jaar geleden. Maar er is veel condens.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Condensatieprobleem in grote slaapkamer | Ranst
We hebben momenteel een condensatieprobleem in de grote slaapkamer, maar ik zou ook graag ter plaatse de living en gangen laten nakijken. Het huis is van 1996 en de problemen zijn er nu toch al enkele jaren.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Condensatie en opstijgend vocht te Sint-Kruis
We hebben een probleem met condens in de 4 slaapkamers en in het toilet boven. Het is heel ongezond, we kunnen er niet meer slapen. Beneden in de voorplaats is er opstijgend vocht en er zijn vochtplekken op de voorgevel.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor condensatieprobleem in Sint-Kruis
Ik zoek een offerte voor een probleem met condensatie tegen te gaan. Vooral bij de ramen die nog enkel glas zijn. Er is ook veel vocht aan de onderkant van de muren. Het gebouw is van 1960.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een woning in Tollenbeek
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een woning van 1970. Het dak is reeds geïsoleerd, maar voor de rest is er niets veranderd aan de originele woning. We hebben soms condensatieproblemen, soms over de hele woning. Ik ben pas bereikbaar na 6 februari.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
Dit is een rijwoning met aan de onderkant een magazijn en boven een appartement dat ik verhuur. De huurder op slaapkamer eerste verdieping een vochtplek gemerkt op de onderkant van de gevelmuur op de eerste verdieping. Vorig jaar hadden we dat probleem al eerder en toen dachten we aan een condensatieprobleem was. Gebouw van
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Eernegem
Momenteel is er lichte schimmelvorming aanwezig op de muren in de living door condensatievocht. Dit condensatieprobleem stelt zich enkel in de winter. In de zomer wordt er inmiddels genoeg verlucht. Daarom hadden we graag een offerte ontvangen voor een ventilator in de woonkamer. Problemen reeds jaren aanwezig. Woning geïsoleerd volgende de normen van 2000. Alvast bedankt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben een probleem op een slaapkamermuur door een condensatieprobleem. Dit is reeds enkele maanden aanwezig. Gebouw van de jaren 70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lumen
We hebben vooral problemen op de onderste verdieping in een wasplaats. We hebben ventilatie hier voorzien in het plafond en een klein raam dat vanboven open kan worden gekipt . We hebben vooral op 1 muur problemen, de gevelmuur. We hebben deze problemen al enkele maanden aanwezig. We vermoeden een ventilatie en/of condensatieprobleem
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben recent een woning gekocht. Op een kamer hebben we op de binnenkant van de gevelmuur onderaan de muur last van vocht . Deze woning heeft een korte periode leeggestaan. behalve vensters geen actieve ventilatie of verwarming. Mogelijk een condensatieprobleem
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
Dit is een belle etage woning die ik verhuurde. We hebben momenteel problemen met zwarte vlekken op het gelijkvloers op een gedeelde gevelmuur. Dit bij een ingang en een slaapkamer. De huurder heeft de problemen in mei gemeld. Mogelijk een condensatieprobleem.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?