Buitenmuur

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Buitenmuur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Tielen
Met crepi of spuitkurk en isoleren. Dit is een rijwoning met een uitstekende garage. Ik zoek nu een offerte voor het isoleren van de voor en achtergevel. Jaren 40.
Gevelrenovatie voor een woning in Scherpenheuvel-Zichem
Dit is een woning van 61. Deze woning is niet geschikt geïsoleerd. We zouden nu graag deze woning te isoleren vanaf de buitenkant
Gevelrenovatie voor een woning in Hoegaarden
Oude muur die moet gecementeerd worden. Dit is een zijgevel. Gebouw van de jaren 50. Gevels zijn nu in vrije gevelsteen.
Gevelreiniging in de regio Kessel-Lo
Ik wil gevelreiniging voor mijn huis laten doen. Vrijstaand huis, opp. +100m², nu wit geschilderde gevels, termijn is te zien.
Gevelwerken in de regio Ham
Een groot gemetst bijgebouw (L-vorm) in de tuin dat we willen laten bekleden met houten latjes verticaal + blauwe steen onderaan nodig. Vrijstaande woning van 2005, Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Ongeveer 90m², wanneer is te bespreken.
Gevelreiniging in de regio Lokeren
Ik zou de gevels van ons huis laten reinigen. Vrijstaand huis van 1975 ergens, opp. +130m², de gevels hebben barsten deze gaan gerepareerd worden, daarna reinigen. Termijn is open.
Gevelreiniging in de regio Heist-op-den-Berg
Ik wil de gevels van mijn huis laten reinigen. Voor en zijgevel, opp. +50m², bouwjaar 1955, nu gewone baksteen. Tijdstip is aan de prijs.
Gevelreiniging in de regio Hoboken
Ik wi mijn huis laten reinigen. Halfopen huis van 1969, de voorgevel vooral nodig, opp. +50m² , wanneer is te bespreken.
Gevelreiniging in de regio Wichelen
Ik wil gevelreiniging voor mijn huis. Vrijstaand huis van 1989, opp. +100m², nu gewone baksteen. Kan dit jaar nog.
Gevelreiniging te Anderlecht
Gevelreining voor 2 gevels met een oppervlakte van 5 op 6 meter. De gevels hebben beide 2 ramen. Het is een rijwoning gebouwd in 1920. De muren zijn geschilderd op dit moment.
Gevelrenovatie te Tielt
Woning wordt op dit moment gerenoveerd. We zijn aan het twijfelen of wij de gevel gaan schilderen. Wij willen willen de gevel reinigen. De oppervlakte is 100 m².
Buitenmuurisolatie
Wij wensen een buitenmuur te laten isloaren van 40 m2. We ontvingen graag een bezoek en een offertte voor onze buitenmuurisolatie. Ik ben eigenaar van het rijhuis van de jaren 80.
Buitenmuurisolatie voor in de regio Hoboken
Graag buitenmuuriso voor mijn woning. Halfopen huis van jaren 30, rond de 80-100m², mag isolatie of steenstrips dergelijke,... voor najaar 2017.
Buitenmuurisolatie voor een woning in Beerzel
Ik heb een halfopen woning waar ik de open zijgevel van wens te isoleren. Gebouw van de jaren 50. De zijgevel is een oppervlakte van 90-100m². Vrije gevelsteen maar wel enkele ramen in de gevel.
Gevelwerken in de regio Dendermonde
Ik wil gevelwerken laten doen voor mijn huis. Rijhuis (voorgevel) van voor 1950, opp. +40m², wanneer is nog open.
Gevelreiniging in de regio Bekkevoort
Graag offerte gevelreiniging voor ons huis. Vrijstaand huis van 1999, nu gewone baksteen, 4 gevels te doen, wanneer is nog open.
Isolation des murs extérieurs pour propriété privé à Tervuren 3080
-Propriété privé situé à Tervuren 3080. - Devis pour l'isolation d'un mur extérieur. - Mur en brique, il s'agit d'une ancienne maison. - Ce mur a isoler est a isoler par l'extérieur (crépis ou bardage; a conseiller). - Compter 90 m² environ pour ce mur. - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Gevelreiniging in de regio Merksplas
We willen gevelreiniging voor ons huis. Vrijstaand huis van 1998, 4 gevels te doen, opp. +100m², nu gewone baksteen. Wanneer is aan de offertes.
Buitenmuurisolatie voor een woning in Bertem
De spouwmuren zijn geïnjecteerd geweest. Hierdoor denken wij dat de spouwdiepte te klein is. Wij willen daarom onze buitenmuren laten isoleren. Het gaat om ongeveer 40-50 m². De woning is gebouwd in 1962 en is alleenstaand.
Gevelreiniging te Gent
De gevel van onze winkel dient gereinigd te worden. Er zullen hiervoor stellingen nodig zijn en dit zou indien mogelijk moeten gebeuren voor 20 april. Het gaat om een gevel met een hoogte van 5 meter en breedte van 5 meter.
Buitenmuurisolatie te Wetteren
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat in totaal om 4 muren. De woning is gebouwd in 1945. Het is een alleenstaande woning.
Muurisolatie voor een woning in Merksem
Dit is een woning die we met twee eigenaars zullen isoleren. Woning van de jaren 50.Gewone bakstenen in vrije gevelsteen; Zowel voor als achtergevel de buitenmuur te isoleren.
Gevelwerken in de regio Schoten
We willen gevelwerken voor ons huis laten doen. Normaal uitslijpen/opvoegen en misschien ook reinigen. Vrijstaand huis van 1982, opp. +50m², wanneer is nog te zien.
Buitenmuurisolatie voor in de regio Meerhout
We zoeken buitenmuuriso voor ons huis. Vrijstaand huis van 1966, 3 gevels te doen, zeker nog voor dit jaar.
Buitenmuurisolatie voor een woning in Steenokkerzeel
Ik wens drie gevels te isoleren. Hiervan is er een gevel waar een stuk bijgebouw is aangezet. De gevels moeten volledige in crepi gezet worden. Dit zijn volle stenen muren van de jaren 50. Gevels nu in vrije gevelsteen maar rond de raamkozijen betegeld.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.