Betaalterminal huren

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Betaalterminal huren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal voor een strijkatelier in Berchem
Ik ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
Betaalterminal voor krantenwinkel in Middelkerke
Ik zoek een nieuwe betaalterminal voor mijn krantenwinkel. Momenteel heb ik een toestel bij Keyware. ik zoek nu een offerte voor een huurcontract voor een mobiel toestel dat contactloos kan werken.
Huur of aankoop mobiele betaalterminal te Rekem
Huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij starten een kapperszaak op, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Mobiele betaalterminal voor een zaak in Kessel-Lo
Ik zou graag een mobiele betaalterminal hebben voor mijn zaak als loodgieter.
Nu geen toestel, huur/kopen kan beide in de offerte, met banccontact enkel, best via GPRS.
Betaalterminal huren voor verkoop LED verlichting | Wommelgem
We zijn een online shop en verkopen LED verlichting. Nu wensen we voor enkele maanden een betaalterminal te huren voor ons afhaalpunt. We gaan wel nog verhuizen binnen enkele maanden. Wifi is aanwezig.
Paardenhandel te Lotenhulle: betaalterminal huren
Graag huuroffertes (korte termijn) voor een betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben een paardenhandel en geven ook lessen in paardrijden.
Betaalterminal voor evenement in Moorsele
Graag huuroffertes voor een mobiele terminal. Dit is voor een tweedaags evenement op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 voor een evenement, enkel voor bankkaarten.
Betaalterminal voor een bandenservice in Wuustwezel
Ik heb een bandenservice en wens een betaalterminal te plaatsen in de zaak zelf. Het gaat om een volledige nieuw project. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte. Opties voor mobiele terminal in de zaak.
Mobiele terminal voor een VZW in Leuven
We zoeken een mobiele terminal voor onze VZW. We hebben deze nodig van 21 maart tot 29 maart, enkel voor Bancontact, via GPRS of sim-kaart.
Betaalterminal voor traiteurszaak te Rillaar
Graag huur- en aankoopoffertes voor een vaste en een mobiele betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben nu een toestel van CCV en wensen prijzen te vergelijken.
Betaalterminal voor bloemenwinkel in Lierde
Mijn vrouw heeft een bloemenwinkel en wil een vast toestel, enkel met bankkaart. Er is Wifi aanwezig. Graag voorstel voor zowel huur als aankoopmogelijkheid
Betaalterminal | Huur en aankoop offertes
Ik had graag enkele huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal ontvangen. Het toestel moet Bancontact en kredietkaarten aanvaarden.
Betaalterminal voor de toonbank van een bakkerij
Ik ben op zoek naar huuroffertes (op lange termijn) voor een toonbankterminal. Het is voor een bakkerij, dus de mensen moeten zeker met hun bankkaart kunnen betalen. Maar Visa en kredietkaarten mogen ook. Nu zitten we bij Atos.
Ideale betaalterminal voor een juwelier?
Ik zoek een betaalterminal voor in onze juwelenzaak en zou graag een aantal offertes vergelijken. Die mogen zowel voor het kopen als het huren van een toestel zijn.
Toonbankterminal in een kinépraktijk | Malderen
Ik ben op zoek naar een toonbankterminal voor in mijn kinépraktijk. De terminal moet enkel Bancontact aanvaarden. Ik weet nog niet of ik een toestel huur of koop, dus offertes voor beiden zijn welkom.
Betaalterminal voor in pop-up bar in Waregem
We zijn een eventbureau en zijn van plan een pop-up bar te openen voor een half jaar. Er is wifi voorzien.
Betaalterminal voor plantenzaak te Gooik
Wij starten een nieuwe zaak op (verkoop van exotische planten) en wensen offertes voor het huren van een betaalterminal voor maximaal 6 maanden. We verkiezen een toonbankterminal, enkel voor bankkaarten.
Betaalterminal voor huis aan huisverkoper in Kortirijk
Ik ben zelfstandig huis aan huisverkoper en zoek offertes voor een betaalterminal. Ik zou eerst willen huren en daarna eventueel aankopen. Graag een prijs voor zowel enkel bankkaarten als bank en visa kaarten.
Toonbankterminal voor kledingwinkel | Gent
Voor in onze kledingwinkel zoeken we een toonbankterminal. Graag offertes voor zowel kopen als huren en voor bancontact en visa. Er is wifi aanwezig.
Toonbankterminal voor een kinépraktijk in Zwevezele
Ik zoek een toonbankterminal voor in mijn kinépraktijk. Zowel offertes voor huren als kopen, maar enkel voor bancontact. Er is al wifi aanwezig.
Vaste betaalterminal bandencentrale in Genk
Voor onze bandencentrale te Genk willen een vaste betaalterminal aansluiten op het internet. Graag ontvingen een offerte voor zowel het aankopen als het huren van de terminal.
Mobiele betaalterminal voor loungebar in Hasselt
Voor onze Loungebar in Hasselt zouden we graag een betaalterminal ter beschikking van onze klanten stellen. We dragen een voorkeur voor een mobiele betaalterminal.
Betaalterminal voor een kledingzaak in Lubbeke
Onze nieuwe kledingzaak opent de deur op 3 februari. Een betaalterminal moet echter nog geïnstalleerd worden. Een Wifi-verbinding is echter nog niet aanwezig. Onze klanten moeten zowel met Bancontact als met Visa kunnen betalen. Kunt u ons een offerte doorsturen voor zoel het huren als het aankopen van een betaalterminal.
Offerte vaste betaalterminal in Wondelgem
Momenteel zijn we in het bezit van een toestel van Atos. Wij wensen echter de prijzen te vergelijken en wensen offertes voor een nieuwe betaalterminal. Wij aanvaarden zowel bankkaarten als elektronische maaltijdcheques. Een vaste-en draadloze lijn zijn reeds voorzien. Graag ontvagen we een prijsofferte voor zowel de aankoop als de huur van een toonbankterminal.
Offerteaanvraag betaalterminal te Begijnendijk
Graag ontvangen wij huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken we nog geen terminal, maar we wensen in de toekomst enkel nog met bankkaarten te werken. Een vaste en draadloze lijn zijn voorzien.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak