Betaalterminal huren

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Betaalterminal huren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal huren voor verkoop LED verlichting | Wommelgem
We zijn een online shop en verkopen LED verlichting. Nu wensen we voor enkele maanden een betaalterminal te huren voor ons afhaalpunt. We gaan wel nog verhuizen binnen enkele maanden. Wifi is aanwezig.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Paardenhandel te Lotenhulle: betaalterminal huren
Graag huuroffertes (korte termijn) voor een betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben een paardenhandel en geven ook lessen in paardrijden.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor evenement in Moorsele
Graag huuroffertes voor een mobiele terminal. Dit is voor een tweedaags evenement op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 voor een evenement, enkel voor bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bandenservice in Wuustwezel
Ik heb een bandenservice en wens een betaalterminal te plaatsen in de zaak zelf. Het gaat om een volledige nieuw project. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte. Opties voor mobiele terminal in de zaak.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Mobiele terminal voor een VZW in Leuven
We zoeken een mobiele terminal voor onze VZW. We hebben deze nodig van 21 maart tot 29 maart, enkel voor Bancontact, via GPRS of sim-kaart.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor traiteurszaak te Rillaar
Graag huur- en aankoopoffertes voor een vaste en een mobiele betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben nu een toestel van CCV en wensen prijzen te vergelijken.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal | Huur en aankoop offertes
Ik had graag enkele huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal ontvangen. Het toestel moet Bancontact en kredietkaarten aanvaarden.
Betaalterminal
Namen
Betaalterminal voor de toonbank van een bakkerij
Ik ben op zoek naar huuroffertes (op lange termijn) voor een toonbankterminal. Het is voor een bakkerij, dus de mensen moeten zeker met hun bankkaart kunnen betalen. Maar Visa en kredietkaarten mogen ook. Nu zitten we bij Atos.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor in pop-up bar in Waregem
We zijn een eventbureau en zijn van plan een pop-up bar te openen voor een half jaar. Er is wifi voorzien.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor plantenzaak te Gooik
Wij starten een nieuwe zaak op (verkoop van exotische planten) en wensen offertes voor het huren van een betaalterminal voor maximaal 6 maanden. We verkiezen een toonbankterminal, enkel voor bankkaarten.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een kledingzaak in Lubbeke
Onze nieuwe kledingzaak opent de deur op 3 februari. Een betaalterminal moet echter nog geïnstalleerd worden. Een Wifi-verbinding is echter nog niet aanwezig. Onze klanten moeten zowel met Bancontact als met Visa kunnen betalen. Kunt u ons een offerte doorsturen voor zoel het huren als het aankopen van een betaalterminal.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Offerte vaste betaalterminal in Wondelgem
Momenteel zijn we in het bezit van een toestel van Atos. Wij wensen echter de prijzen te vergelijken en wensen offertes voor een nieuwe betaalterminal. Wij aanvaarden zowel bankkaarten als elektronische maaltijdcheques. Een vaste-en draadloze lijn zijn reeds voorzien. Graag ontvagen we een prijsofferte voor zowel de aankoop als de huur van een toonbankterminal.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Hertsbergen
Dit is een detailhandel die drie namiddagen per week open is. Nu heb ik een betaalterminal , via atos worldline, die wordt gehuurd aan 50€ per maand. Nu aangesloten op een analoge lijn , maar ik wens over te schakelen op internetlijn. Enkel bankcontact. Verandering gebeurd hoogstwaarschijnlijk rond begin januari.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Terminal voor bloemenzaak
We gaan na de zomer van start met een bloemen- en decoratiewinkel en zijn alles nu aan het voorberieden. Daarom nu reeds op zoek naar een toonbankterminal voor kaartbetaling. Kopen of huren, geen idee, graag advies.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal gezocht voor Tandart in Asse
Als tandarts ben ik opzoek naar een betaalterminal. Ik heb nog geen toestel staan. Er is internet aanwezig in de praktijk. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte. Dank U,
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal gezocht te Zoersel
Beste, Ik wens een vergelijk in offertes te doen voor een betaalterminal. Voornamelijk bancontact zal er gebruikt worden en de optie visa mag bekeken worden. Er is nu in onze horecazaak geen toestel aanwezig. Liefst hebben we een draadloos toestel.Deze mag gekoppeld worden aan de kassa. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Overpelt
Ik ben op zoek naar een offerte voor een mobiele betaalterminal voor ook onderweg mee te nemen. Graag een aankoop en huurofferte. Ik weet wel niet of we enkel bankkaarten of ook visa en kredietkaarten zullen gebruiken.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Kluisbergen
We hebben een frituur waar we momenteel geen gebruik maken van een betaalterminal. Graag had ik de mogelijkheden bekeken om een betaalterminal te huren of aan te kopen. We hebben alles voorzien om deze gewoon in de zaak zelf te kunnen aansluiten. Enkel bankkaarten aub.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak