Bestrijding opstijgend vocht

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Bestrijding opstijgend vocht: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtprobleem in de kelder te Overijse
Ik heb vocht in de kelder van mijn zoon zijn huis.
Opstijgend water in de kelder, vochtige keldermuren, geen lekkage.
Bouwjaar voor 1940.
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Grondvocht in een kelder, rijwoning te Schoten
We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Verf komt van de muur | vocht in Houthalen
We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Opstijgend vocht in de keuken | Edegem
We hebben last van opstijgend vocht in een muur van onze keuken en zouden graag offertes ontvangen voor vochtbestrijding.
Opstijgend vocht in Brugse bel-etage
Enkele muren op het gelijksvloers van mijn bel etage hebben last van opstijgend vocht. Ik ben op zoek naar een snelle en liefst zo goedkoop mogelijke oplossing.
Zoutafzetting op de muur ondanks behandeling tegen opstijgend vocht
De problemen doen zich voor in mijn gelijkvloers appartement. Twee jaar geleden heb ik de muren reeds ingespoten tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel op het midden van de muur zoutafzetting. Ik heb geen idee waar het vandaan komt.
Opstijgend vocht door problemen met vloerplaat en funderingen
Op het hele gelijkvloers zitten we met opstijgend vocht. Dit komt door problemen met de vloerplaat. Het huis zelf is van 2008, maar is gebouwd op funderingen van een oudere woning.
Vochtbestrijding te Lotenhulle
Ik heb last van vocht onderaan de muren. De woning is al 30 jaar oud. Het probleem bevindt zich op een gelijkvloers.
Muren injecteren in Dendermonde
We hebben vochtige muren door laterale waterindringing. Volgens een expert zal het injecteren van de muren een oplossing bieden. We zoeken iemand om deze werken uit te voeren. De woning is van de jaren 50.
Vochtige kelder in Nazareth
Vochtbestrijder gezocht voor vocht in de kelder. Dit is voor een huurwoning maar ik doe deze aanvraag in naam van de huiseigenaar. Woning heeft 7 jaar leeggestaan en is volledig onderkleed, maar de muur aan de achterkant is helemaal vochtig en heeft schimmelplekken.
Vochtige muren bijbouw | Meer dan 10 lopende meter
Ik zit met vocht in de muren van mijn bijbouw op het gelijkvloers. Het gaat om meer dan 10 lopende meter opstijgend vocht.
Opstijgend vocht in huurwoning (regio Aarschot)
Ik zoek offertes van vochtbestrijders uit de regio Aarschot. Dit is voor een woning die we verhuren. De verzekering heeft hier opgemerkt dat er opstijgend vocht is. Het is een rijwoning die momenteel bewoond is.
Opstijgend vocht in woonkamer - Herzele
Wij hebben een probleem van opstijgend vocht in de woonkamer zowel in de binnen- als de buitenmuur. We hadden dus graag wat professioneel advies gekregen. We hebben de woning recent gekocht. Deze is gebouwd in 1900 maar werd gerenoveerd in 2000.
Vochtbestrijding Middelkerke | Recent vocht in de muren
Er is vocht in de muren van mijn woning. Het is op het gelijkvloers, dus het lijkt opstijgend vocht te zijn. Het probleem is recent ontdekt, maar het gaat al om meer dan 3 lopende meter.
Opstijgend vocht boven de plinten | Ledegem
Er is vocht in de uitbouw van de woning. De muren zijn licht vochtig bovenaan de plinten en het vocht stijgt lichtjes omhoog. Het is een recent probleem.
Opstijgend vocht in aangebouwde veranda
Twaalf jaar geleden hebben we een veranda laten aanbouwen, maar nu zitten we met een vochtprobleem. We vermoeden dat het om opstijgend vocht gaat.
Opstijgend vocht in vrijstaande woning - Ruislede
We hebben een vrijstaande woning uit 1979 en hebben vooral op het gelijkvloers problemen met opstijgend vocht. Er is ondertussen wel isolatie in de spouw. Maar het vochtprobleem was daarvoor al aanwezig.
Opstijgend vocht in nieuwe woning (Gentbrugge)
Het gaat om een vrij nieuwe woning. Ze is reeds geïnjecteerd door de aannemer, maar we zien nog altijd opstijgend vocht. Het gebouw is van 2008. Gelieve na 17u contact op te nemen.
Opstijgend vocht, woning in Heist-op-de-Berg
Ik heb net de sleutel gekregen van mijn nieuwe woonst. De vorige eigenaar had reeds lichte problemen met opstijgend vocht waarvoor hij 1 muur heeft behandeld met injecties. Het vocht zou het gevolg geweest zijn van het te hoog leggen van inrit van de buren die nadien een afwatering voorzagen. Na een inspectie van de woonst lijkt het erop dat er meer aan de hand is. Graag uw bevindingen en offerte.
Opstijgend vocht in keuken | Temse
Ik heb last van vochtproblemen in de woning die ik verhuur. De keuken zit een beetje onder de grond en de muur is daar vochtig, het behang komt los. Graag offertes voor vochtbestrijding.
Opstijgend vocht bij renovatie te Lille
Bij de stripwerken tijdens ons renovatieproject zijn wij verschillende vochtplekken tegengekomen. Deze willen wij graag laten behandelen. Het gaat om een vrijstaand gebouw van de jaren 70. De problemen bevinden zich vooral aan de onderkant van de muren.
Muren injecteren tegen opstijgend vocht | Zwijndrecht
We hebben opstijgend vocht in de hal en de keuken beneden. Dit is het oudste en vrijstaande gedeelte van de woning. Een groot deel van de muur is reeds afgekapt en is klaar om te behandelen. Ik zou graag de muren laten injecteren, zodat ze daarna bezet kunnen worden.
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders