Badkamerrenovatie

Inspiratie en offertes voor uw badkamer

Uw badkamer laten renoveren? Ontvang hier persoonlijk advies en offertes van professionals. Vergelijk het assortiment wastafels, douches, baden, tegels en badkamermeubelen. Van volledig ingerichte badkamers tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio.

Offertes aanvragen

Ik wil een nieuwe badkamer

 
* 1. Welk badkamer project heeft u?
 
 
* 2. Welk type installaties of werken wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u van start gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Badkamerrenovatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Badkamerrenovatie te Antwerpen
Ik zou graag meer informatie ontvangen voor de renovatie van mijn badkamer. Het betreft een zeer oude, kleine badkamer (jaren 60) te Deurne. Ik geloof dat deze ongeveer 4 m² groot is. Het sanitair moet sowieso vervangen worden.
Badkamer renoveren te Antwerpen
Het is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer dateert van 1989 en is niet super groot (ongeveer 6 m²).
Volledige badkamerrenovatie: sanitair, elektriciteit en betegelen | Antwerpen
Vakman gezocht voor een volledige badkamerrenovatie: nieuwe vloer (inclusief houten ondervloer herstellen), muurtegels, sanitair plaatsen, leidingen vervangen en elektriciteit aanpassen. Nieuwe meubels zijn niet nodig.
Volledige badkamerrenovatie in Hampton stijl
We hebben besloten om de badkamer compleet te renoveren in Hampton stijl. Concreet willen we nieuw sanitair plaatsen, de indeling wijzigen, de elektriciteit aanpassen en nieuwe badkamermeubels.
Complete badkamerrenovatie in Antwerpen: moderne stijl
Het is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer is ca. 3.35 op 2.60 m. Momenteel staat er douche van 90 x 90 in, 2 lavabo's, 1 toilet, 1 wasmachine en 1 wandkast in. Vroeger hadden wij ook nog een bad maar dit is uitgebroken (leidingen liggen er nog) en vervangen door een kast waarin ook de droogkast is verwerkt. Aan de straatzijde is nog een raam van ca. 2.50 m. We zoeken nu een professional die de badkamer in een moderner kleedje steekt.
Nieuwe badkamer in Diest
Nieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
Badkamerrenovatie voor een herenhuis in Gent
We zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Badkamerrenovatie (nieuwe toestellen) in Koersel
Ik zou mijn badkamer willen laten renoveren. Het betreft vooral het plaatsen van nieuwe toestellen. De opp. van mijn badkamer is ongeveer 6m². Het bouwjaar van mijn woning is 1995.
Badkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggen
Ik had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Badkamer renoveren in Moorsel
Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 12 m². Graag een nieuw bad, nieuwe wc... en misschien ook een andere vloer. Het bouwjaar van de woning is 1985.
Badkamer vernieuwen | regio Lichtervelde
Ons sanitair is aan vernieuwing toe en tegelijkertijd zouden we de hele badkamer onder handen nemen. De woning is gebouwd in 1987.
Badkamer vernieuwen van appartement te Deurne
Ik wil de badkamer van mijn appartement laten vernieuwen. Eerst moet de oude badkamer wel afgebroken worden. De badkamerrenovatie kan vanaf maart beginnen.
Renovatie van een badkamer, Waregem
Wij wensen onze badkamer volledig te renoveren. Hierbij willen we een inloopdouche en 2 wasbakken laten plaatsen.

Op zoek naar een expert in badkamer / sanitair?

Een nieuwe badkamer plaatsen? Vergelijk professionals in renovatie van uw badkamer. Van volledige inrichting tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio:

Vraag steeds een plaatsbezoek
Vraag elke badkamerspecialist om een bezoek ter plaatse voor ze een offerte opstellen.

Vraag meer advies
Vraag steeds advies aan meerdere experts. Zo krijgt u verschillende meningen.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende badkamer specialisten en vergelijk de details.
Offertes aanvragen
Plaats uw badkamer aan de laagste prijs