Badkamer ventileren

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Badkamer ventileren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem tegen schimmel (Hamme)
Ik zoek zo een ventilatiesysteem voor in mijn huis. Er is schimmel in de slaap- en badkamer, schimmel. Het bouwjaar van de woning is 1996. Er is standaard niets van ventilatie voorzien.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor badkamer (Heusden-Zolder)
Er komt steeds weer schimmel op het plafond van onze badkamer. Na het douchen wordt nochtans het raam op kiepstand gezet. Op 2 jaar hebben we de schimmel al meermaals verwijderd met een HG product, maar het komt na een paar maanden weer terug. De woning is 8 jaar oud.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor badkamer van huis te Deurne
Ik zoek een systeem om mijn badkamer te ventileren. Ventilator of beter systeem.
In de badkamer is er schimmelvorming, rijhuis van voor 1960.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem in badkamer | Gratis offertes
Na renovatie van een badkamer hebben we opgemerkt dat er grote problemen zijn met de vochtigheid in de ruimte. De woning is origineel van 1996, maar is 4 jaar geleden gedeeltelijk gerenoveerd.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een badkamer, woning in Moorsel
We hebben een probleem met schimmel in de badkamer omdat ons ventilatiesysteem onvoldoende werkt. We ontvangen graag offertes voor een nieuw systeem dat beter werkt. Onze woning van de jaren 60 maar de badkamer is 10 jaar geleden gerenoveerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een badkamer in Puurs
Na renovatie van de badkamer hebben we opgemerkt dat er grote problemen zijn met vochtigheid in de ruimte. De woning werd 26 jaar geleden gebouwd en werd 4 à 5 jaar gelden gedeeltelijk gerenoveerd.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Systeem om badkamer te ventileren na het douchen in Merelbeke
Bij het renoveren van onze woning zouden wij graag de bestaande badkamer beter ventileren omdat er na het douchen condensatie ontstaat. Ondertussen wordt er een nieuwe badkamer gebouwd boven de bestaande. Daar zouden we ook een ventilatie wensen.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?