Afspraken vastleggen

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:
  • Professioneel imago
  • Oneindig veel mogelijkheden (cold calling, enquêtes, ...)
  • Altijd vriendelijk
Het beste telemarketing bedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afspraken vastleggen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor een bedrijf in oprichting in West-Vlaanderen.
We hebben al een aantal mails opgestuurd naar personen i.v.m. promoties van LED-schermen. Nu is het de bedoeling om na 3 dagen van ontvangst mail afspraak nemen om misschien verdere informatie toe te lichten. Graag een offerte van een callcenter die afspraken plant.
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Offerteaanvraag afspraakplanning voor een reisbureau in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van callcenters. Het budget is moeilijk te zeggen. Het zullen B2B afspraken zijn die gepland moeten worden.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraken maken bij bedrijven en particulieren
Ik ben pas gestart maar moet nog veel leren - ik ben nu dringend op zoek naar de juiste klanten kunnen jullie mij hier aan helpen?
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Potentiële klanten opbellen
Potentiële klanten opbellen, peilen naar hun behoeftes binnen mijn domein (= financieel specialist) en een afspraak met mij vastleggen.
Teleprospectie - afspraakplanning
Brussel
Nieuwe klanten werven
Ik ben op zoek naar een oplossing om nieuwe klanten te werven.
Telemarketing & inbound calls
West-Vlaanderen
Call center voor bedrijf in Kortrijk
Ik ben op zoek naar een call center voor inbound gespreken voor het regelen van afspraken.
Telemarketing & inbound calls
Oost-Vlaanderen
Call center maken van afspraken
Wij hadden graag prijsinformatie verkregen voor het gebruik van een call center. De telefoons zouden moeten gebeuren tussen 10u en 20u, al kan dit varieren. Wij wensen graag te werken met een cost per call systeem.
Telemarketing & inbound calls
Antwerpen
Call center afspraken maken
Wij hadden graag prijsinformatie ontvangen betreffende een call center dat afspraken dient te maken. Er zouden 35 afspraken per dag moeten worden gemaakt, wat rond de 100 oproepen per dag betekent.
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Afspraakplanning voor online marketing
Graag hadden wij prijsinformatie verkregen voor Cold Calling met als bedoeling afspraken maken voor Online Marketing / SEO projecten.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor adviesbureau, provincie West-Vlaanderen
Wij zijn een adviesbureau op vlak van telecommunicatie, en zijn op zoek naar een callcenter om een afspraakplanning op te stellen voor onze verkopers. Het gaat over ongeveer 500 afspraken per maand, bij bedrijven in Vlaanderen. Graag uw reactie. Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor softwareontwikkelaar
We ontwikkelen momenteel software voor kappers zodat deze eenvoudig een eigen website kunnen opzetten en zelf onderhouden. Op deze website kunnen klanten van kappers on-line afspraken maken. Kappers kunnen er ook producten op verkopen. We zijn op zoek naar een organisatie die kappers contacteert om het project voor te stellen, naar de interesse te peilen en een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordiger. Aangezien de software nog maar net klaar is, zouden we liefst niet meteen zeer veel afspraken hebben. We hadden gedacht te beginnen met 100-200 contacten en dan zien hoeveel afspraken er uit volgen. Een paar weken erna eventueel nog eens. Graag uw reactie. Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning voor Limburgs bedrijf
Wij zijn actief in de telecommunicatie, en wensen meer informatie te hebben omtrent de prijzen voor een afspraakplanning. Het is de bedoeling afspraken te maken (een bezoek) bij particulieren om klant te worden bij ons. In totaal ongeveer een 50 afspraken bij particulieren in de provincie Limburg. Graag uw vraagprijs hiervoor.
Teleprospectie - afspraakplanning
Limburg
Lead generation voor bedrijf te Limburg
Wij zijn een bedrijf te Limburg, actief in IT-infrastructuur. Wij zijn op zoek naar een lead generation met afspraak via een door ons aangemaakte database. De doelgroep zijn diverse mid-market bedrijven. De actie gaat over IT-services (infrastructuur, outscourcing, budgetcontrole). We hebben contacten te Vlaams-Brabant, Antwerpen (beiden ongeveer 400) en Limburg (ong. 200) beschikbaar. Zou u ons een offerte kunnen opmaken? Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Limburg
Maken van afspraken voor onze vertegenwoordigers
Graag call center voor het genereren van afspraken bij particulieren voor onze vertegenwoordigers. Ons bedrijf telt momenteel 5 vertegenwoordigers, graag een 3- tal afspraken per dag en per vertegenwoordiger. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning voor vertaalbureau
Wij zijn een vertaalbureau gelegen te Herentals. In de toekomst zouden we graag gebruik maken van een callcenter om onze afspraken te plannen. Dank voor uw offerte.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Opbellen koude prospecten voor agendaplanning
Agendaplanning voor zakelijke diensten. Er dienen koude prospecten opgebeld te worden, hier stelt u ons bedrijf voor en onze diensten en doet poging om een afspraak te maken voor onze vertegenwoordiger. Geen telefonische verkoop.
Teleprospectie - afspraakplanning
Vlaams Brabant
Maken van afspraken voor verkoop bank en verzekeringsproducten
Maken van afspraken voor verkoop van bank- en verzekeringsproducten met als doel het promoten van ons kantoor. Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Genereren afspraken
Maken van afspraken voor overdag en 's avonds bij particulieren voor een vrijblijvende analyse van de energiefactuur om zo de goedkoopste energieleverancier te kunnen kiezen en eventueel over te stappen. Bedoeling is om 10-20 afspraken per week in te plannen. Dit aantal kan bij goede werking/samenwerking verhoogd worden. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 à 2 dagen/week.
Telemarketing & inbound calls
Antwerpen
Offerte teleprospectie via callcenter telemarketing campagne contact callcenters
Niet voor mezelf maar voor een klant in Frankrijk heb ik nodig een inbound en outbound helpdesk/secretary work + andere kleine opdrachten voor outbound sales acties. Bobex kwaliteitscontrole: twijfelachtige lead, maar lijkt een grote opdracht indien serieus, vandaar toch doorgegeven.
Telemarketing & inbound calls
Limburg
Genereren van kwalitatieve afspraken
Graag had ik even informatie gekregen omtrent uw manier van werken, tarieven, mogelijkheden e.d. Momenteel telt ons bedrijf 3 vertegenwoordigers die zelf hun afspraken maken (deur tot deur), graag een extern bedrijf die dit voor ons zou regelen. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound calls
Brussel
Maken van afspraken in het Engels, teleprospectie callcenter, offerte callcenter campagne
Graag een offerte voor het maken van afspraken bij prospecten in het Engels over een periode van 6 à 12 maanden. In het bezit van een database. Alvast bedankt
Telemarketing & inbound calls
Oost-Vlaanderen
Nemen van een eerste kwalitatieve afspraak
Gezocht: telemarketeers die een eerste afspraak voor ons kunnen regelen. Adressen/telefoonnummers worden uit telefoonboek of online gehaald. Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Verkopen van wijnen
Als importeur van wijnen denk ik er aan om mijn wijnen bekend te maken via een assortiment van een mix van wijnen aan particulieren. Het callcenter zoekt deze voor mij en schrijft de bestellingen op. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound calls
Oost-Vlaanderen
Appointmentmakers
Appointmentmakers, die agenda planning doen van onze verkopers (momenteel doen we dit zelf maar we twijfelen aan de efficiëntie hiervan). Ons bedrijf telt zo'n 10 verkopers die dagelijks op de baan zitten, wij rekenen op zo'n 5 afspraken per dag. Alvast bedankt.

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.

Spoor nieuwe klanten op met telemarketing