Afspraken vastleggen

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:
  • Professioneel imago
  • Oneindig veel mogelijkheden (cold calling, enquêtes, ...)
  • Altijd vriendelijk
Het beste telemarketing bedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afspraken vastleggen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Afspraakplanning voor een bedrijf in oprichting in West-Vlaanderen.
We hebben al een aantal mails opgestuurd naar personen i.v.m. promoties van LED-schermen. Nu is het de bedoeling om na 3 dagen van ontvangst mail afspraak nemen om misschien verdere informatie toe te lichten. Graag een offerte van een callcenter die afspraken plant.
Offerteaanvraag afspraakplanning voor een reisbureau in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van callcenters. Het budget is moeilijk te zeggen. Het zullen B2B afspraken zijn die gepland moeten worden.
Afspraken maken bij bedrijven en particulieren
Ik ben pas gestart maar moet nog veel leren - ik ben nu dringend op zoek naar de juiste klanten kunnen jullie mij hier aan helpen?
Genereren van afspraken bij prospects, Antwerpen
We zijn een IT-bedrijf die ERP-software verdelen. We zijn op zoek naar iemand die belt om afspraken te maken bij prospects. Deze prospects kunnen al dan niet gecontacteerd worden na de maandelijkse nieuwsbrief die wordt verstuurd naar de prospects. Bedankt.
Potentiële klanten opbellen
Potentiële klanten opbellen, peilen naar hun behoeftes binnen mijn domein (= financieel specialist) en een afspraak met mij vastleggen.
Nieuwe klanten werven
Ik ben op zoek naar een oplossing om nieuwe klanten te werven.
Call center voor bedrijf in Kortrijk
Ik ben op zoek naar een call center voor inbound gespreken voor het regelen van afspraken.
Call center maken van afspraken
Wij hadden graag prijsinformatie verkregen voor het gebruik van een call center. De telefoons zouden moeten gebeuren tussen 10u en 20u, al kan dit varieren. Wij wensen graag te werken met een cost per call systeem.
Call center afspraken maken
Wij hadden graag prijsinformatie ontvangen betreffende een call center dat afspraken dient te maken. Er zouden 35 afspraken per dag moeten worden gemaakt, wat rond de 100 oproepen per dag betekent.
Afspraakplanning voor online marketing
Graag hadden wij prijsinformatie verkregen voor Cold Calling met als bedoeling afspraken maken voor Online Marketing / SEO projecten.
Afspraakplanning voor adviesbureau, provincie West-Vlaanderen
Wij zijn een adviesbureau op vlak van telecommunicatie, en zijn op zoek naar een callcenter om een afspraakplanning op te stellen voor onze verkopers. Het gaat over ongeveer 500 afspraken per maand, bij bedrijven in Vlaanderen. Graag uw reactie. Bedankt.
Afspraakplanning voor softwareontwikkelaar
We ontwikkelen momenteel software voor kappers zodat deze eenvoudig een eigen website kunnen opzetten en zelf onderhouden. Op deze website kunnen klanten van kappers on-line afspraken maken. Kappers kunnen er ook producten op verkopen. We zijn op zoek naar een organisatie die kappers contacteert om het project voor te stellen, naar de interesse te peilen en een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordiger. Aangezien de software nog maar net klaar is, zouden we liefst niet meteen zeer veel afspraken hebben. We hadden gedacht te beginnen met 100-200 contacten en dan zien hoeveel afspraken er uit volgen. Een paar weken erna eventueel nog eens. Graag uw reactie. Bedankt.
Afspraakplanning voor Limburgs bedrijf
Wij zijn actief in de telecommunicatie, en wensen meer informatie te hebben omtrent de prijzen voor een afspraakplanning. Het is de bedoeling afspraken te maken (een bezoek) bij particulieren om klant te worden bij ons. In totaal ongeveer een 50 afspraken bij particulieren in de provincie Limburg. Graag uw vraagprijs hiervoor.
Lead generation voor bedrijf te Limburg
Wij zijn een bedrijf te Limburg, actief in IT-infrastructuur. Wij zijn op zoek naar een lead generation met afspraak via een door ons aangemaakte database. De doelgroep zijn diverse mid-market bedrijven. De actie gaat over IT-services (infrastructuur, outscourcing, budgetcontrole). We hebben contacten te Vlaams-Brabant, Antwerpen (beiden ongeveer 400) en Limburg (ong. 200) beschikbaar. Zou u ons een offerte kunnen opmaken? Bedankt.
Maken van afspraken voor onze vertegenwoordigers
Graag call center voor het genereren van afspraken bij particulieren voor onze vertegenwoordigers. Ons bedrijf telt momenteel 5 vertegenwoordigers, graag een 3- tal afspraken per dag en per vertegenwoordiger. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Afspraakplanning voor vertaalbureau
Wij zijn een vertaalbureau gelegen te Herentals. In de toekomst zouden we graag gebruik maken van een callcenter om onze afspraken te plannen. Dank voor uw offerte.
Opbellen koude prospecten voor agendaplanning
Agendaplanning voor zakelijke diensten. Er dienen koude prospecten opgebeld te worden, hier stelt u ons bedrijf voor en onze diensten en doet poging om een afspraak te maken voor onze vertegenwoordiger. Geen telefonische verkoop.
Maken van afspraken voor verkoop bank en verzekeringsproducten
Maken van afspraken voor verkoop van bank- en verzekeringsproducten met als doel het promoten van ons kantoor. Bedankt.
Genereren afspraken
Maken van afspraken voor overdag en 's avonds bij particulieren voor een vrijblijvende analyse van de energiefactuur om zo de goedkoopste energieleverancier te kunnen kiezen en eventueel over te stappen. Bedoeling is om 10-20 afspraken per week in te plannen. Dit aantal kan bij goede werking/samenwerking verhoogd worden. Alvast bedankt.
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 à 2 dagen/week.
Offerte teleprospectie via callcenter telemarketing campagne contact callcenters
Niet voor mezelf maar voor een klant in Frankrijk heb ik nodig een inbound en outbound helpdesk/secretary work + andere kleine opdrachten voor outbound sales acties. Bobex kwaliteitscontrole: twijfelachtige lead, maar lijkt een grote opdracht indien serieus, vandaar toch doorgegeven.
Genereren van kwalitatieve afspraken
Graag had ik even informatie gekregen omtrent uw manier van werken, tarieven, mogelijkheden e.d. Momenteel telt ons bedrijf 3 vertegenwoordigers die zelf hun afspraken maken (deur tot deur), graag een extern bedrijf die dit voor ons zou regelen. Alvast bedankt.
Maken van afspraken in het Engels, teleprospectie callcenter, offerte callcenter campagne
Graag een offerte voor het maken van afspraken bij prospecten in het Engels over een periode van 6 à 12 maanden. In het bezit van een database. Alvast bedankt
Nemen van een eerste kwalitatieve afspraak
Gezocht: telemarketeers die een eerste afspraak voor ons kunnen regelen. Adressen/telefoonnummers worden uit telefoonboek of online gehaald. Bedankt.
Verkopen van wijnen
Als importeur van wijnen denk ik er aan om mijn wijnen bekend te maken via een assortiment van een mix van wijnen aan particulieren. Het callcenter zoekt deze voor mij en schrijft de bestellingen op. Alvast bedankt.

Telemarketing: bel uw sales nieuw leven in!

Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Bent u op zoek naar een telemarketingbureau? Beschrijf ons welke dienst of product u wilt promoten en wij zoeken voor u de beste telemarketeers. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Nieuwe klanten
Professionele telemarketeers hebben inzicht in de markt waarop u werkt en hebben de werking van uw bedrijf volledig begrepen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties, altijd vriendelijk
Telemarketeers kunnen u op vele manieren versterken: huidige klanten of prospecten opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, producten verkopen, enquêtes afnemen,… En dat doen ze steeds met de glimlach!

Op maat van uw onderneming
Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.
Spoor nieuwe klanten op met telemarketing