Adressenbestand

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Adressenbestand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Database van internationale bedrijven
We zijn op zoek naar een database van internationale bedrijven waarvan het hoofdkantoor zich in België bevindt. Het moeten effectieve locaties in het buitenland zijn. Voor de contactpersoon graag de CFO/Finance Manager. Graag 2 aparte offertes met en zonder de optie 'contactpersoon'. In heel België.
HR Database | voor bedrijf in Sint-Martens-Latem
Ik zoek een database met namen en e-mailadressen van personeelsverantwoordelijken of HR managers, maakt niet welke sector, enkel private bedrijven in België. Dit is voor een klant van mij.
Database in de bouwsector | Hasselt
Wij willen een e-mailcampagne doen met een telefonische follow-up gericht naar elektriciens en ontwikkelaars van bouwprojecten (architecten, vastgoedontwikkelaars, bouwpromotoren,...). Dit is voor heel Limburg.
Database voor een bouwbedrijf in Marke
Dit is voor een bouwbedrijf. We zoeken een offerte voor een database van schrijnwerkerbedrijven in het noorden van Frankrijk. Dit voor een mailingsactie.
Database voor een boekhoudingkantoor
We openen een nieuw boekhoudingkantoor in Pepingen en zoeken nu een offerte om een mailing te doen naar alle zelfstandige en kmo's in Pepingen en Halle. Liefst enkel Nederlandstalige bedrijven.
Database voor marktonderzoek, bedrijf te Genk
Ik ben specifiek op zoek naar energie studiebureaus voor B2B. Dus geen algemene studiebureaus. Dit is voor heel België (Frans- en Nederlandstalig) Dit is in de eerste plaats voor een marktonderzoek.
Database huren voor mailing | Booischot
We willen ons klantenbestand uitbreiden via een mailing. Dit kan gaan over garages, parking en voedingsbedrijven. Dit is voornamelijk in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Brussel.
Database met interesse in biologische voeding | Baarle-Hertog
Ik wil een database aankopen met als doelgroep particulieren die geïnteresseerd zijn in biologische voeding. Het doel is voornamelijk reclame maken voor ons bedrijf. Dit is voornamelijk in Antwerpen.
Database voor een overheidsinstelling in Brugge
We zijn een ziekenfonds op zoek naar jonge gezinnen en mensen die een kindje verwachten in heel Vlaanderen met uitzondering van Oost-Vlaanderen.
Database van senioren | Ruisbroek
We zijn op zoek naar een database met als doelgroep 55 tot 80 jaar binnen in de regio Brussel. Wij verkopen assistentiewoningen. De bedoeling van de database is het zoeken van een investeerder om die woning waar te maken.
Database voor events en mailingactie | Sint-Martens-Latem
Database gezocht voor de verkoop van appartementen. Onze doelgroep zijn Vlamingen (vooral regio Antwerpen) uit de hoogste sociale groep. Dit is om uitnodigingen te sturen voor events en voor een mailingsactie.
Huren van een database | Lokeren
Wij zijn opzoek naar een database van bedrijven waar wij bedrijfswagens aan kunnen verkopen. We willen ons bedrijf bekend maken. Dit is enkel voor Vlaanderen.
Database voor een webdesignbedrijf te Brecht
Ik zoek een database voor mijn bedrijf, wij zijn actief in webdesign. Ik zoek adressen van bedrijven uit Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen, met 1 tot 150 medewerkers.
Database voor een bedrijf in Zwevenzele
We zoeken een offerte voor een database. Momenteel hebben we sterk verouderde database. We zoeken een database van architecten, interieurarchitecten bouwondernemers, bouwpromotoren en winkelinrichters. Dit is voor Nederlandstalige bedrijven in heel Vlaanderen. Dit is voor een mailingactie.
Database van ondernemers
Ik zoek voor mijn bedrijf een database van alle ondernemers/zelfstandigen van de Gemeente Assenede, Boekhoute en Oosteeklo. Ik geef opleidingen.
Database voor een bedrijf in Waregem
We zoeken een database van mensen die een bouwvergunning verkregen hebben in Oost- & West-Vlaanderen maar ook Antwerpen. Wij doen in- en exterieurwerken.
Database interieurwinkels voor een bedrijf in Brasschaat
Graag had ik wat meer info gekregen over de werking en de prijzen in verband met het huren/kopen van een adressenbestand. Ik ben geïnteresseerd in alle adressen in de Benelux van tuincentra, doe-het-zelfzaken en woondecoratiewinkels (Topinterieur, Weba, Molecule, …). Geen architecten en diensten, enkel winkels die goederen verkopen. Het is de bedoeling dat we een éénmalige mailing naar deze adressen versturen.
Aankoop of huur van database te Brugge
Ik heb een database nodig van particulieren tussen 25-40 jaar oud uit de regio West-Vlaanderen. Doel is om deze mensen op te bellen en een afspraak te maken. Wij zijn actief in de energiemarkt.
Database voor een accountantkantoor in Hasselt
Wij zijn op zoek naar een database van vrije beroepen, ondernemingen in de industiële sector met 5 tot 30 werknemers. Dit is voor een mailingactie. Wijzelf zijn een accountantkantoor. We zijn actief in Limburg.
Database voor een zaak te Kluisbergen
Ik zoek een adressenbestand van garages met lichte bedrijfswagens, zoals Mercedes, Citroen,... Vooral in Belgie, Luxemburg mag ook.
Database voor een bedrijf in Ieper
Wij zijn op zoek naar de adressen van communicanten voor 2018 in de regio van de Westhoek.
Database voor een mailingactie | Lochristi
Ik zoek een database met adressen uit heel Vlaanderen. Ik zoek voornamelijk opleidingscentra. Ik verhuur vergaderlocaties of -plaatsen voor opleidingen. Dit is voor een mailingactie.
Datacleaning voor een advocatenkantoor in Waregem
Gezocht: cleane correcte contactlijst. Wij willen onze contactdatabase updaten zodat we de juiste contactgegevens hebben om klanten te kunnen uitnodigen op events e.d.
Adressenbestand van bedrijven in voeding en logistiek gezocht
We zoeken een adressenbestand van bedrijven die in de volgende sectoren actief zijn: voeding en dranken, afvalverwerking en logistiek. Ik wil ons product voorstellen aan deze bedrijven. Het moet om bedrijven uit België en Luxemburg gaan.
adressenbestand voor een bedrijf in Rotselaar
Dit is voor adressenbestand van dames tussen de 24-60 met een straal van 10km rond heist op den berg. Dit is voor actief per post.

Vind de juiste database voor uw bedrijf

Uw marketingcampagnes een boost geven? Een up-to-date databank is dan een godsgeschenk. Zo verkondigt u uw boodschap aan de juiste mensen op de juiste plaats! Wij helpen u graag in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo maakt u de juiste keuze.

Bereik meer mensen
Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database
Een goede database is niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing
Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen, hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.
Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs