Aankoop van waterkoeler op waterleiding

Ontvang gratis offertes voor een waterkoeler met fles

Genoeg water drinken: we zouden het allemaal moeten doen. Geef uw werknemers en uzelf een duwtje in de rug met een waterkoeler. Uw personeel geniet van het lekkerste water en van afkoeling op warme dagen. Vraag hier uw gratis offertes voor een waterkoeler op fles aan!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler met fles vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler of waterdispenser wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de watercooler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Aankoop van waterkoeler op waterleiding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Particulier op zoek naar een offer voor een waterkoeler in Kalmthout
Wij zijn op zoek een waterkoeler het liefst waar ook bruiswater mee gemaakt kan worden. Hij zou voor huishoudelijk gebruik zijn. Indien dat allemaal meevalt zou ik er ook één in mijn zaak willen. Alvast bedankt voor uw prijs indicatie.
Waterkoeler op waterleiding
Brussel
Waterkoeler op waterleiding - Fontaine à eau sur réseau
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Deze waterfontein zou voor een 20-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledig prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Il 'sagit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 20 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een gokcentrum in Herenthout
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Ik weet nu niet wat beter is een waterkoeler op fles of op waterleiding. Graag een voorstel.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Wijnegem
Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van een waterkoeler op fles. We hebben nu als leverancier Calimba. Dagelijks zijn er 5 werknemers aanwezig, ook hebben we 5 tot 10 klanten per dag. Bedankt alvast.
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Het contract met onze huidige waterleverancier is recent afgesprongen en daarom zijn we nu op zoek naar een goedkoper alternatief. We zoeken een filtercooler die dagelijks door 13 mensen gebruikt zal worden.
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een gezondheidscentrum in Vlaams-Brabant.
We willen een waterkoeler plaatsen in ons dokterspraktijk. Dagelijks zijn er 50à60 patiënten. De waterkoeler hadden we graag in de wachtzaal geplaatst. Nu weet ik niet wat praktischer is qua waterkoeler. Graag een offerte van waterkoeler op flessen en van waterkoelers op waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Lanaken.
We hebben al 15 jaar dezelfde waterkoeler. 15 jaar huren we die af, nu wil ik graag eens kijken of andere leveranciers interessante aanbod hebben. Dagelijks gebruik door 50 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. Dagelijks zullen er meer dan 20 personen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn met 3 op kantoor. Regelmatig hebben we ook bezoekers. Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een waterkoeler bestellen voor privégebruik. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. 2 vaste gebruikers en eventueel bezoekers. De waterkoeler moet op fles zijn. Dank u wel.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een basisschool in Oost-Vlaanderen.
We zijn een basisschool en willen graag waterkoeler op waterleiding gaan plaatsen. Het zal voor meer dan 20 personen zijn. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler op waterleiding voor het OCMW in Limburg.
We werken al met waterkoelers op flessen. Nu willen we een overstap maken van waterkoeler op waterleiding. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler op waterleiding. Voor meer dan 20 gebruikers. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler op flessen voor een particulier in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Ik wil het graag plaatsen voor mijn gezin. Indien interessante voorstel. Alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. De waterkoeler zal door 5 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik ben een zelfstandige architect. Ik wil graag een waterkoeler gaan plaatsen voor 2 personen. Eventueel ook bezoekers erbij. De waterkoeler zal zowel voor bedrijf als privé gebruikt worden. Graag een offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een zaak in Antwerpen.
Alle andere zaken van ons hebben al een waterkoeler staan. Nu wil ik een klein model van waterkoeler zetten op deze zaak. Kunnen 2à3 personen gebruik maken van zo'n waterkoeler? Graag een offerte van waterkoeler met fles en waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een particulier in Limburg.
Ik wil graag een waterkoeler in mijn woning op waterleiding. Wat gaat het kosten? Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 4 vaste personen op kantoor. Regelmatig hebben we bezoekers. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen. We zijn wel afhankelijk van ons moederbedrijf in Engeland. Uiteindelijke beslissing zal daar genomen worden.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een prijsofferte ontvangen van een waterkoeler op fles. 6 personen zullen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op flessen of op waterleiding wens te nemen. Ik wil de verschillende mogelijkheden rustig kunnen bekijken.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
We hebben een bijberoep. Voor onze bedrijf wensen we een waterkoeler te gaan bestellen. Voor 3 personen. De waterkoeler zal ook voor persoonlijk gebruik worden gebruikt. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler op flessen voor een VZW in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Dagelijks gebruik door 10à20 personen. Vriendelijk voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We maken al gebruik van 3 waterkoelers op flessen via Sipp-Well. We gaan verhuizen naar een nieuwbouw en dan willen we dus overschakelen op waterkoelers op waterleiding. We zijn met 70 werknemers. Graag een offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van waterkoeler op waterleiding. Zeker een 10tal mensen zullen daar gebruik van maken. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een particulier in Vlaam-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler. Voor een gezin dat bestaat uit 2 volwassenen. Eventueel ook voor bezoek.

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.

Het lekkerste water voor elk budget en verbruik