Zonnepanelen voor particulier: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Zonnepanelen voor particulier: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op dak van villa
We hebben al een zonneboiler en zouden graag meer besparen door ook zonnepanelen te plaatsen. Graag een offerte op maat.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kruibeke
Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (overzetdak) en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1969. Termijn is aan rendement.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ninove
Ik zoek zonnepanelen voor op onze prive. Hellend pannendak (met iso) en zuidgericht, bouwjaar 2014, 2 personen, termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Overijse
Voor mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met iso) en zuidwest gericht, huis van 2013, 3500-4000 kwh, wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kuurne
Voor mijn woning-garage wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. +100m², 5 personen, oud huis dat volledige renovatie heeft gehad. Wanneer is aan de kostprijs.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Knokke-Heist
Ik wil zonnepanelen offertes voor op mijn woning. Hellend leiendak (met isolatie) en zuidgericht, huis van 2002, opp. +50m², 2 personen. Wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Beveren
Voor op ons huis willen we zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidwest gericht, 5 personen, opp. +45m². Termijn is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Mechelen
Zonnepanelen plaatsen op een plat. Het is voor een huishouden van 3 tot 5 personen. De woning is gebouwd in 1964.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Zutendaal
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht , 4 personen, opp. +90m². Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Bekkevoort
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Hellend puntdak en zuidgericht, 2 personen, opp. +80m², tijdstip is nog te zien.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Torhout
Zonnepanelen worden geplaatst op een dak. Het is een hellend dak gericht naar oost-west. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wielsbeke
Voor op ons huis wens ik zonnepanelen te laten leggen. Hellend sneldakpannen, zuidgericht, 2 personen, opp. +50m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Ik wil zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Het is deels hellend en deels plat dak. Het dak is 10 meter breed. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Landen
Graag wens ik een offerte voor zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend dak, opp. +30m², zuidgericht lijkt me het, 3 personen. Wanneer ligt aan het nut.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Kortenaken
De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 4 personen .
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 90 zoeken wij zonnepanelen. We hebben een hellend dak met dakpannen en verbruiken met 4 personen stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Dank u.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Halle
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met leien, zuidgericht, opp. +35m². Voor volgend jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140€ aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Achel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak(40m²) of hellend dak beschikbaar, 3 personen, plaatsing ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Aarschot
We zijn eigenaar van een dakpannen dak van 50m2 Dit ligt op het oosten gericht. Kan u ons contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Montenaken
Eigenaar. Huis is van 1978. Vrijstaande woning. 5700 kilowatt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke. Eigen woning, het dak bestaat uit pannen. Ons jaarlijks verbruik komt op 4000kwH. Bedankt voor uw prijsofferte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostkamp
Dit is een zuidelijk gericht dak met sneldek pannen. Een afspraak ter plaatse is mogelijk na telefonisch contact. Liefst na 17u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lokeren
Ik heb een dak in leisteen waarvan de achterkant naar het zuiden is gelegen. Aangezien dat hier reeds een zonneboiler is geplaatst vermoed ik dat dit zeer geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Ik wens mijn jaarverbruik is momenteel ongeveer 5000kw. Het totale dak aan de zuidkant is meer dan 100m², maar hier zit nog een dakkapel in en uiteraard de thermische panelen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Gingelom
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers voor mijn woning. Het gaat om een dak van 30m².

Zonnepanelen voor particulier

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.