Zonnepanelen vergelijk: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Zonnepanelen vergelijk: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zelzate
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak (35°) met dakpannen, opp. 100m², 4000kwh, voor zo vlug mogelijk.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een school in Ingelmunster
Ik wens van voldoende leveranciers een prijsofferte om zo een degelijke vergelijking te maken voor de plaatsing van zonnepanelen. Indien dit binnen het budget past zullen deze nog in 2013 geplaatst worden. Graag had ik een afspraak gemaakt om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een Epdm rubber dak met een grootte van ongeveer 40x40m. We wensen de hele school op groene stroom te laten draaien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kruibeke
We wensen graag een prijsvergelijking maken voor de plaatsing van zonnepanelen op een nieuw gebouw dat we hebben aangekocht. Hier zijn twee daken, een vlak dak in roofing en een schuin dak in golfplaten. Te samen zijn deze goed voor zo'n 1200m2. Ik wens hier voldoende panelen op te plaatsen om mijn bedrijf volledig op zonne-energie te laten draaien. We zijn actief in de transport-sector.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Niel
Ik wens het gebouw in voorjaar 2013 te voorzien van deze panelen. Het betreft hier een werkplaats voor metaalconstructie met daarboven een privéwoning. Ik gebruik de stroom zowel voor professioneel als privaat gebruik. Het is een roofing dak met buitenisolatie, dakplaten en keien, van een dikke 60m2 groot.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Rijkevorsel
We hebben reeds thermische panelen op onze woning laten plaatsen en zouden nu graag verder willen gaan met de plaatsing van zonnepanelen. Ik heb nog tussen de 20-30m2 over op het zuidelijk gerichte gedeelte van het dak. Dit is een gewoon pannendak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kruibeke
Het dak is bekleed met dakpannen en gericht naar het westen. Er zitten enkele dakvensters in maar ik schat dat de totale oppervlakte (voor en achterkant) is ongeveer 180m2. Ik heb geen idee van het jaarlijkse verbruik maar we wonen samen met twee mensen. Het gebouw is een nieuwbouw en dus volledig geïsoleerd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een manage in Lommel
Ik heb thuis een manage. Ik zou deze graag volledig op zonnepanelen willen laten draaien zowel voor mijn privégebruik als voor mijn zaak (stallen enz...) het grootste gebouw heeft een hellend dak van ongeveer 25x5m en een hellingsgraad van 33°. Dit dak is ook gericht naar het zuiden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwbouwwoning in Gent.
Ik ben op zoek naar iemand die zonnepanelen en thermische panelen kan instaleren op ons nieuwe huis. De bouw zou in een periode van 3 tot 6 maanden af moeten zijn. In het platte dak zitten 3 koepels langs de buitenzijde.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Oost-Vlaanderen.
Ik heb een zadeldak waar ik de afmeting niet van weet en een garagedak (plat) van 23m². Nu weet ik niet waar ik de zonnepanelen het beste kan laten plaatsen. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een dokter in Vlaams-Brabant.
Ik heb een villawoning waar ik zonnepanelen op wil gaan plaatsen. Het word deels gebruikt voor mijn praktijk en deels privé. Beschikbare oppervlakte zal ongeveer 220m² zijn. Het hellend dak is volledig naar het zuiden gericht. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Prijsoffertes voor zonnepanelen gewenst
De klant wenst vooral de mogelijkheid om de prijzen te kunnen vergelijken. Het dak is ook vrij klein.
Zonnepanelen
Geen regioOfferteaanvraag voor 10 extra zonnepanelen
Wij hebben reeds 11 zonnepanelen liggen, geplaatst door Solar Total. Wij hebben plaats voor een 10-tal extra zonnepanelen. Wij hadden hiervoor graag een aantal offertes vergeleken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Panelen op dak van toekomstige garage
Wij moeten onze garage nog laten bouwen, maar hadden graag al een aantal offertes ontvangen voor zonnepanelen daarop. Vermoedelijke termijn: eind dit jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Offertes vergelijken zonnepanelen
Bedankt voor uw prijsofferte om zonnepanelen te laten installeren.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor op schuin en stuk plat dak
Offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op het schuine dak en eventueel is er ook nog een mogelijkheid om een deel van het platdak (aanbouw) te gebruiken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor klein plat dak
Ik loop al een jaar met het idee om zonnepanelen te laten installeren. Graag uw offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Informatieaanvraag zonnepanelen
Ik ben in de eerste plaats op zoek naar informatie hieromtrent. Indien de condities meevallen zal ik er verder op ingaan.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor op pannendak
Mijn verbruik telt 5000KWH. De orientatie is zuidwest en we hebben een pannendak liggen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Plaatsing zonnepanelen prijsofferte, Vlaams Brabant
Wij zouden er meer over willen weten wat betreft het plaatsen van zonnepanelen. Gezin bestaande uit 3 personen. Bedankt.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor sanitair, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor zonnepanelen enkel voor warm water voor persoonlijk gebruik. Woning gelegen buiten het centrum, rand van industriepark. Zonneboiler op mazout. Bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor privewoning in Oost-Vlaanderen
Wij zijn net verhuist naar een nieuwbouw en wensen ons te informeren omtrent het plaatsen van zonnepanelen. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.

Zonnepanelen vergelijk

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.